Flört ne zaman ilişkiye gider?

Bence sen kendini kandırıyor/oyalıyorsun sadece. Buradan ilişkiye dönmez. Maksimum fuckbuddy olursunuz
Peki sizce iki haftada bana aşık olup her saniye araması mı normal. Bir de ortada geçmişten gelen birbirimizle ilgili bazı düşünceler varken

benıde mesela günde 3 kez aranmak sıkar, gelemem bu tarz birşeye annemle, babamla veya en yakın arkadaşımla da belli bir mesafedeyimdir hep ilişki dinamikleri kişiden kişiye değişir bende aramıyorum birde ne konuşuyorsunuz günde 3 kez sıkılmıyormusunuz bana göre gerçekten değil
Yooo neden sıkılalım?

Oturup saatlerce konuşmuyoruz.

İlacını içtin mi?
Lütfen kendini yorma.
Ben seni çok seviyorum.

Bakın üç telefon görüşmesi konusu. Bugün 4 oldu da 4.konusunu hatırlayamadım.

İşte isteriz ki insanlar net olsun. Dümdük dogruyu, net olan neyse söylesin, ugrasmasın. Ama ne yazık ki hemen hemen tek siz degil nerdeyse cogu insan bu dertten muzdarip. Devirin erkekleri macera derdinde, hem karnım doysun hem pastam dursun kafasında. Yani sizinde su an düsünmeniz, ne oldu böyle oldu, ne oldu sustu, neden ad konulmuyor diye düsünmeniz cok normal.
Kimsenin kafasına göre gidip geldiği bir durak olmayın. Neden trip attınız? Bence buna hic gerek yoktu trip atmanızla kendini bir sey zanneder. Biraz vurdumduymaz olun, kafanıza taksanız bile takmamıs gibi yapın. Erkek isteyince kacırmaz o adı koyar. Ama istemeyen erkek, belirsiz erkek uzatır uzatmaları oynar. Böyle devam ederse önünüze bakın.
Aslında trip atan biri değilim. Çok sağlıklı ilerlemeye çalışıyordum. Dün de tam trip sayılmaz, gülerek 3 gündür de yoksun ortada dedim. Sonra da kapattım konuyu. Yine de hata yaptım ama toparlarım onu. Genel olarak kafama takmıyorum öyle de yansıtıyorum.
Bu şekilde devam ederse uzatmayı düşünmüyorum

Bir de daha önce her gün arayan soran adını hemen koyan erkekleri de gördüm. İki haftada bir anda bana aşık olmasını beklemek ne kadar sağlıklı, ya da ben ona değilim mesela. Belki zamanla olacak bir şey
kişilikle de ve iş durumu ile de ilgili
Yooo neden sıkılalım?

Oturup saatlerce konuşmuyoruz.

İlacını içtin mi?
Lütfen kendini yorma.
Ben seni çok seviyorum.

Bakın üç telefon görüşmesi konusu. Bugün 4 oldu da 4.konusunu hatırlayamadım.
ya söyle birşey var ne iş yapıyor ve kendi işimi?

benımkısı hiçbir zaman bu kadar gün içinde boş vakti olan bir adam olmadı, olmayacakta

telefonda konuşmaya çalışıyoruz arkadan 100tane arama geliyor. Belki orada benımle konuşurken trilyonluk işi kaçıracak

Şantiyedekiler, müşteriler vs bu kadar yogunluğun içinde ilacımı içmişmiyim erişkin bireyim içerim bunu konuşacak birşeyimiz yok. Onu seviyor muyum seviyorum sevdiğini biliyorum. Ben kendini yorma desem nolcak adam maymuna dönüyorum çalışırken diyor

Gerçekten önemli konum var ise konuşuyoruz veya gerçekten özlediğimizde varlığını hissetmek istediğimizde konuşuyoruz, görüşüyoruz

Bir de daha önce her gün arayan soran adını hemen koyan erkekleri de gördüm. İki haftada bir anda bana aşık olmasını beklemek ne kadar sağlıklı, ya da ben ona değilim mesela. Belki zamanla olacak bir şey
Erkekler hemen asık olmaz. Erkekler icin ilk görüste ask yoktur. İlk baslarda seviyorum, asıgım diyenden zaten kacın önüne gelene yaparlar bunu bu tipler. Erkekler yoklukta anlar birseyleri bir seyi anlamak icin o yoklugun ızdırabını cekecek ki öyle anlayacak. Zamanlar alısarak birseyleri görerek anlayabilirler. Ama ilk görüste heyecan, tutku, yogun bir duygu karmasıgı olabilir. Erkek o yogun tutku ve duyguyla tüm odagını kadına verir. Flört dönemi böyle olur kısa süre olsun uzun süre olsun gecmez eger bi yogun hissi varsa konusmadan da duramaz. Bu yüzden bazı seyleri anlamak icin taktik gerek uzaklasmak, hatta sizinde ıssız bir role bürünmeniz. Bazen ne kadar bir erkeğin kafasını karıştırırsak o kadar beyninde yer ediniriz.

Erkekler hemen asık olmaz. Erkekler icin ilk görüste ask yoktur. İlk baslarda seviyorum, asıgım diyenden zaten kacın önüne gelene yaparlar bunu bu tipler. Erkekler yoklukta anlar birseyleri bir seyi anlamak icin o yoklugun ızdırabını cekecek ki öyle anlayacak. Zamanlar alısarak birseyleri görerek anlayabilirler. Ama ilk görüste heyecan, tutku, yogun bir duygu karmasıgı olabilir. Erkek o yogun tutku ve duyguyla tüm odagını kadına verir. Flört dönemi böyle olur kısa süre olsun uzun süre olsun gecmez eger bi yogun hissi varsa konusmadan da duramaz. Bu yüzden bazı seyleri anlamak icin taktik gerek uzaklasmak, hatta sizinde ıssız bir role bürünmeniz. Bazen ne kadar bir erkeğin kafasını karıştırırsak o kadar beyninde yer ediniriz.
O halde ben size özelden yazamadığım bir kaç şeyi yazayım

kişilikle de ve iş durumu ile de ilgili

ya söyle birşey var ne iş yapıyor ve kendi işimi?

benımkısı hiçbir zaman bu kadar gün içinde boş vakti olan bir adam olmadı, olmayacakta

telefonda konuşmaya çalışıyoruz arkadan 100tane arama geliyor. Belki orada benımle konuşurken trilyonluk işi kaçıracak

Şantiyedekiler, müşteriler vs bu kadar yogunluğun içinde ilacımı içmişmiyim erişkin bireyim içerim bunu konuşacak birşeyimiz yok. Onu seviyor muyum seviyorum sevdiğini biliyorum. Ben kendini yorma desem nolcak adam maymuna dönüyorum çalışırken diyor

Gerçekten önemli konum var ise konuşuyoruz veya gerçekten özlediğimizde varlığını hissetmek istediğimizde konuşuyoruz, görüşüyoruz
Müsterih olun bu dünyada şantiyelerde koşturan, toplantılarda nefes alamadan konuşan sadece sizin sevgiliniz değil.

Bizim hayatımızdaki erkekler de iş yerinde uyumuyor.

İlaç,yorgunluk konuları zaten birbirimizin sesini duyalım diye yaptığımız konuşmalar.

Peki sizce iki haftada bana aşık olup her saniye araması mı normal. Bir de ortada geçmişten gelen birbirimizle ilgili bazı düşünceler varken

Yani yani kimse 2 haftada aşık olsun ölsün bitsin nikah yapsın demiyor ama , en azından başlarda bir heyecan elektrik olmalı. Diğer türlüsü ölmüş eşek hızında, ite kakan ilerleyen bir işe dönüyor.

Son düzenleme:
Mesaj yazamadım. Haklısınız genel olarak. Bu ıssız role bürünme olayını denemem gerekiyor sanırım. Bugün akşam için görüşme planladık. Görüştükten sonra mı yapayım bunu

Doğru yada yanlış demiyorum ama bu taktiksel yaklaşımlar çok yorucu

Doğru yada yanlış demiyorum ama bu taktiksel yaklaşımlar çok yorucu
Yorucu olsada acı bir gercek hersey taktikle ilerliyor. Aslında insanlar bu taktik zırvasıyla heyecanı arıyorlar.
Erkeklerin neden macera, aksiyon, gizem gerilim filmleri sevdiğini bilir misiniz? Ortada bir sır, gerilim çözülemeyen bir durum vardır filmin sonuna kadar heyecanla izlerler. Kadınlarda böyledir onlar için çözmek, aramak isterler. Çözemediği, kafasında sorı işaretleri bıraktığı kadının müptelası olurlar. Neden çoğu evlilikler aldatmayla bitiyor? Herkes heyecan peşinde. Bir psikiyatrinin sözü geldi aklıma şöyle diyordu.

“Belirsizliğe ve bilinmezliğe tahammül edememek pek çok psikolojik rahatsızlığın ortak noktasıdır. Hayatın olduğu yerde belirsizlik ve bilinmezlik vardır. İnsan doğası için zorlayıcı bir gerçektir bu, ama daha zorlayıcı olan buna direnip hayattan ısrarla garantiler talep etmektir.” böyle yazıyordu. Merak duygusunun inanılmaz çekiciliği her zaman cazip kılar bir erkeği. Bak bu konu sahibi neden böyle düsüncelere girdi? Neden adı yok konulmadı veya ben bilmiyorum diye soru soruyor. Herif onca ilgiden sonra ortadan 3-4 gün sonra kaybolur konu sahibininde kafası bulanıyor ve merak ediyor. Bunu konu sahibi yapsa erkeğin gerçek düşünceleri ortaya cıkabilir. Nerelerdesin, yoksun, aramıyorsun, benimle ilgilenmiyorsun diye sorarsa adam kıza işte o zaman patlatılır “sen ortadan kaybolurken iyi de ben mi kötü ayrıca hayırdır sevgili miyiz ne bu meraklanmalar aslan parçası adı konulduda ben mi bilmiyorum” diye çakılır. O zaman döküleceği varsa dökülür. Dökülmeyeceği varsa mırın kırın ediyosa, vurulur bi tarafına rahvan gidilir. Bi yerden sonra zaman kaybetmemek lazım bu tipler ömür yer.

Genel olarak yorumlara katılmakla birlikte bu noktada çakışıyoruz. Esas sorduğum “İlişkinin adı ne zaman koyulur” idi. Bir de neden erkek odaklı bakılıyor. Mesela bende aramıyor sormuyorum.
Siz takiliyorsunuz o zaman ona daha yakın . Benim de uzun zaman kafamı kurcalayan bir mevzu idi bı kaç sene önce görüştüğüm biri vardı . Her gün konuşup sürekli buluşuyorduk ben sevgiliyiz sanmıştım ama karşı taraf ilişki yasamadigimizi belirtti :)

Siz takiliyorsunuz o zaman ona daha yakın . Benim de uzun zaman kafamı kurcalayan bir mevzu idi bı kaç sene önce görüştüğüm biri vardı . Her gün konuşup sürekli buluşuyorduk ben sevgiliyiz sanmıştım ama karşı taraf ilişki yasamadigimizi belirtti :)
Napıyoruz bende bilmiyorum iyice kafam karıştı :)
İşte hep değişiyor bende anlam veremiyorum herkes farklı galiba

Ben de daha önceki ilişkilerimde hep taktiksiz ilerlediğim için bu defa taktik yapmayı istiyorum. Aslında soracak kadar takmıyorum da, çok yoğun hislerim yok. Bu nedenle sormaktansa belli bir süreye kadar bekleyip olmazsa uzaklaşmayı düşünüyorum

Hisleriniz olmayan adamla neden bir ilişki kurmaya çalışıyorsunuz ; çok mu yakışıklı, çok mu zengin ? Adamın ilgisini sevdiniz desem, o da yok.

Hisleriniz olmayan adamla neden bir ilişki kurmaya çalışıyorsunuz ; çok mu yakışıklı, çok mu zengin ? Adamın ilgisini sevdiniz desem, o da yok.
Zengin değil, yakışıklı. Aşırı iyi anlaşıyoruz. Çok güzel sohbet ediyoruz, yani frekansımız aşırı tutuyor. Hiç hoşlanmıyor da değilim, zamanında çok hoşlanıyordum. Şu an az da olsa bişeyler hissediyorum

al işte buda var her gün konuşmak, görüşmekte sonuç olmuyor

her ilişkinin dinamiği farklıdır.

Back
X