Peki sizce iki haftada bana aşık olup her saniye araması mı normal. Bir de ortada geçmişten gelen birbirimizle ilgili bazı düşünceler varkenBence sen kendini kandırıyor/oyalıyorsun sadece. Buradan ilişkiye dönmez. Maksimum fuckbuddy olursunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sizce iki haftada bana aşık olup her saniye araması mı normal. Bir de ortada geçmişten gelen birbirimizle ilgili bazı düşünceler varkenBence sen kendini kandırıyor/oyalıyorsun sadece. Buradan ilişkiye dönmez. Maksimum fuckbuddy olursunuz
Yooo neden sıkılalım?benıde mesela günde 3 kez aranmak sıkar, gelemem bu tarz birşeye annemle, babamla veya en yakın arkadaşımla da belli bir mesafedeyimdir hep ilişki dinamikleri kişiden kişiye değişir bende aramıyorum birde ne konuşuyorsunuz günde 3 kez sıkılmıyormusunuz bana göre gerçekten değil
Aslında trip atan biri değilim. Çok sağlıklı ilerlemeye çalışıyordum. Dün de tam trip sayılmaz, gülerek 3 gündür de yoksun ortada dedim. Sonra da kapattım konuyu. Yine de hata yaptım ama toparlarım onu. Genel olarak kafama takmıyorum öyle de yansıtıyorum.İşte isteriz ki insanlar net olsun. Dümdük dogruyu, net olan neyse söylesin, ugrasmasın. Ama ne yazık ki hemen hemen tek siz degil nerdeyse cogu insan bu dertten muzdarip. Devirin erkekleri macera derdinde, hem karnım doysun hem pastam dursun kafasında. Yani sizinde su an düsünmeniz, ne oldu böyle oldu, ne oldu sustu, neden ad konulmuyor diye düsünmeniz cok normal.
Kimsenin kafasına göre gidip geldiği bir durak olmayın. Neden trip attınız? Bence buna hic gerek yoktu trip atmanızla kendini bir sey zanneder. Biraz vurdumduymaz olun, kafanıza taksanız bile takmamıs gibi yapın. Erkek isteyince kacırmaz o adı koyar. Ama istemeyen erkek, belirsiz erkek uzatır uzatmaları oynar. Böyle devam ederse önünüze bakın.
kişilikle de ve iş durumu ile de ilgiliBir de daha önce her gün arayan soran adını hemen koyan erkekleri de gördüm. İki haftada bir anda bana aşık olmasını beklemek ne kadar sağlıklı, ya da ben ona değilim mesela. Belki zamanla olacak bir şey
ya söyle birşey var ne iş yapıyor ve kendi işimi?Yooo neden sıkılalım?
Oturup saatlerce konuşmuyoruz.
İlacını içtin mi?
Lütfen kendini yorma.
Ben seni çok seviyorum.
Bakın üç telefon görüşmesi konusu. Bugün 4 oldu da 4.konusunu hatırlayamadım.
Erkekler hemen asık olmaz. Erkekler icin ilk görüste ask yoktur. İlk baslarda seviyorum, asıgım diyenden zaten kacın önüne gelene yaparlar bunu bu tipler. Erkekler yoklukta anlar birseyleri bir seyi anlamak icin o yoklugun ızdırabını cekecek ki öyle anlayacak. Zamanlar alısarak birseyleri görerek anlayabilirler. Ama ilk görüste heyecan, tutku, yogun bir duygu karmasıgı olabilir. Erkek o yogun tutku ve duyguyla tüm odagını kadına verir. Flört dönemi böyle olur kısa süre olsun uzun süre olsun gecmez eger bi yogun hissi varsa konusmadan da duramaz. Bu yüzden bazı seyleri anlamak icin taktik gerek uzaklasmak, hatta sizinde ıssız bir role bürünmeniz. Bazen ne kadar bir erkeğin kafasını karıştırırsak o kadar beyninde yer ediniriz.Bir de daha önce her gün arayan soran adını hemen koyan erkekleri de gördüm. İki haftada bir anda bana aşık olmasını beklemek ne kadar sağlıklı, ya da ben ona değilim mesela. Belki zamanla olacak bir şey
O halde ben size özelden yazamadığım bir kaç şeyi yazayımErkekler hemen asık olmaz. Erkekler icin ilk görüste ask yoktur. İlk baslarda seviyorum, asıgım diyenden zaten kacın önüne gelene yaparlar bunu bu tipler. Erkekler yoklukta anlar birseyleri bir seyi anlamak icin o yoklugun ızdırabını cekecek ki öyle anlayacak. Zamanlar alısarak birseyleri görerek anlayabilirler. Ama ilk görüste heyecan, tutku, yogun bir duygu karmasıgı olabilir. Erkek o yogun tutku ve duyguyla tüm odagını kadına verir. Flört dönemi böyle olur kısa süre olsun uzun süre olsun gecmez eger bi yogun hissi varsa konusmadan da duramaz. Bu yüzden bazı seyleri anlamak icin taktik gerek uzaklasmak, hatta sizinde ıssız bir role bürünmeniz. Bazen ne kadar bir erkeğin kafasını karıştırırsak o kadar beyninde yer ediniriz.
Müsterih olun bu dünyada şantiyelerde koşturan, toplantılarda nefes alamadan konuşan sadece sizin sevgiliniz değil.kişilikle de ve iş durumu ile de ilgili
ya söyle birşey var ne iş yapıyor ve kendi işimi?
benımkısı hiçbir zaman bu kadar gün içinde boş vakti olan bir adam olmadı, olmayacakta
telefonda konuşmaya çalışıyoruz arkadan 100tane arama geliyor. Belki orada benımle konuşurken trilyonluk işi kaçıracak
Şantiyedekiler, müşteriler vs bu kadar yogunluğun içinde ilacımı içmişmiyim erişkin bireyim içerim bunu konuşacak birşeyimiz yok. Onu seviyor muyum seviyorum sevdiğini biliyorum. Ben kendini yorma desem nolcak adam maymuna dönüyorum çalışırken diyor
Gerçekten önemli konum var ise konuşuyoruz veya gerçekten özlediğimizde varlığını hissetmek istediğimizde konuşuyoruz, görüşüyoruz
Peki sizce iki haftada bana aşık olup her saniye araması mı normal. Bir de ortada geçmişten gelen birbirimizle ilgili bazı düşünceler varken
Bekliyorum.O halde ben size özelden yazamadığım bir kaç şeyi yazayım
Mesaj yazamadım. Haklısınız genel olarak. Bu ıssız role bürünme olayını denemem gerekiyor sanırım. Bugün akşam için görüşme planladık. Görüştükten sonra mı yapayım bunuErkekler hemen asık olmaz. Erkekler icin ilk görüste ask yoktur. İlk baslarda seviyorum, asıgım diyenden zaten kacın önüne gelene yaparlar bunu bu tipler. Erkekler yoklukta anlar birseyleri bir seyi anlamak icin o yoklugun ızdırabını cekecek ki öyle anlayacak. Zamanlar alısarak birseyleri görerek anlayabilirler. Ama ilk görüste heyecan, tutku, yogun bir duygu karmasıgı olabilir. Erkek o yogun tutku ve duyguyla tüm odagını kadına verir. Flört dönemi böyle olur kısa süre olsun uzun süre olsun gecmez eger bi yogun hissi varsa konusmadan da duramaz. Bu yüzden bazı seyleri anlamak icin taktik gerek uzaklasmak, hatta sizinde ıssız bir role bürünmeniz. Bazen ne kadar bir erkeğin kafasını karıştırırsak o kadar beyninde yer ediniriz.
Erkekler hemen asık olmaz. Erkekler icin ilk görüste ask yoktur. İlk baslarda seviyorum, asıgım diyenden zaten kacın önüne gelene yaparlar bunu bu tipler. Erkekler yoklukta anlar birseyleri bir seyi anlamak icin o yoklugun ızdırabını cekecek ki öyle anlayacak. Zamanlar alısarak birseyleri görerek anlayabilirler. Ama ilk görüste heyecan, tutku, yogun bir duygu karmasıgı olabilir. Erkek o yogun tutku ve duyguyla tüm odagını kadına verir. Flört dönemi böyle olur kısa süre olsun uzun süre olsun gecmez eger bi yogun hissi varsa konusmadan da duramaz. Bu yüzden bazı seyleri anlamak icin taktik gerek uzaklasmak, hatta sizinde ıssız bir role bürünmeniz. Bazen ne kadar bir erkeğin kafasını karıştırırsak o kadar beyninde yer ediniriz.
Açtım.Mesaj yazamadım. Haklısınız genel olarak. Bu ıssız role bürünme olayını denemem gerekiyor sanırım. Bugün akşam için görüşme planladık. Görüştükten sonra mı yapayım bunu
Yorucu olsada acı bir gercek hersey taktikle ilerliyor. Aslında insanlar bu taktik zırvasıyla heyecanı arıyorlar.Doğru yada yanlış demiyorum ama bu taktiksel yaklaşımlar çok yorucu
Siz takiliyorsunuz o zaman ona daha yakın . Benim de uzun zaman kafamı kurcalayan bir mevzu idi bı kaç sene önce görüştüğüm biri vardı . Her gün konuşup sürekli buluşuyorduk ben sevgiliyiz sanmıştım ama karşı taraf ilişki yasamadigimizi belirtti :)Genel olarak yorumlara katılmakla birlikte bu noktada çakışıyoruz. Esas sorduğum “İlişkinin adı ne zaman koyulur” idi. Bir de neden erkek odaklı bakılıyor. Mesela bende aramıyor sormuyorum.
Napıyoruz bende bilmiyorum iyice kafam karıştı :)Siz takiliyorsunuz o zaman ona daha yakın . Benim de uzun zaman kafamı kurcalayan bir mevzu idi bı kaç sene önce görüştüğüm biri vardı . Her gün konuşup sürekli buluşuyorduk ben sevgiliyiz sanmıştım ama karşı taraf ilişki yasamadigimizi belirtti :)
Ben de daha önceki ilişkilerimde hep taktiksiz ilerlediğim için bu defa taktik yapmayı istiyorum. Aslında soracak kadar takmıyorum da, çok yoğun hislerim yok. Bu nedenle sormaktansa belli bir süreye kadar bekleyip olmazsa uzaklaşmayı düşünüyorum
Zengin değil, yakışıklı. Aşırı iyi anlaşıyoruz. Çok güzel sohbet ediyoruz, yani frekansımız aşırı tutuyor. Hiç hoşlanmıyor da değilim, zamanında çok hoşlanıyordum. Şu an az da olsa bişeyler hissediyorumHisleriniz olmayan adamla neden bir ilişki kurmaya çalışıyorsunuz ; çok mu yakışıklı, çok mu zengin ? Adamın ilgisini sevdiniz desem, o da yok.
al işte buda var her gün konuşmak, görüşmekte sonuç olmuyorSiz takiliyorsunuz o zaman ona daha yakın . Benim de uzun zaman kafamı kurcalayan bir mevzu idi bı kaç sene önce görüştüğüm biri vardı . Her gün konuşup sürekli buluşuyorduk ben sevgiliyiz sanmıştım ama karşı taraf ilişki yasamadigimizi belirtti :)
her ilişkinin derinliği farklı aklının alması da gerekmiyor
her açıdan bakılması gerekiyor