- 21 Kasım 2017
- 28.654
- 124.196
- 598
- Konu Sahibi PembisGirl
Doğulu erkek her zaman hayalimdi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğulu erkek her zaman hayalimdi.
Ya sevsin yine de biraz yontulmaya meyilli birini sevsin. Aklım almıyor neden yahu?Çünkü yontulmamış seviyor.
Hayır ya haber ver demedim. Sadece haber vermeni beklerim dedim cok dogalValla bayağıdır sevgilim var, değil ilk 10 günden hesap sormak kaç senedir hiç hesap sormadık birbirimizden. Gün içinde de her adımımızı birbirimize "haber" vermeyiz.
10 günlükken hele hiç takmıyordum bile, gayet rahattım olursa olur olmazsa olmaz kafasındaydım. Bu benim kocam olacak gözüyle bakmadım yani.
Tanımadığınız bir adam için fazla değil mi bu kadar ilgi alaka? 10 günde gittiğin geldiğin yeri haber ver vs. demek aşırı bence ya.
Sence modern mi yani? Ben erkeğim soramazsın diyen bir insan, senin için modernse, sen bilirsin tabi.her dogulu böyle olacak diye bir algı yok kafamda. modernide olabilir
Ben çok gelenekçi oldugunu sanmıyorum ailesinin. Illede gelenek kafası yok benceYa sevsin yine de biraz yontulmaya meyilli birini sevsin. Aklım almıyor neden yahu?
Koca diye ulu kurtlar gibi ama böylesi de olmasın.
Bir de Ankara'da yaşıyorlar diyor, o adamlar gelirken kendi memleketlerindeki her şeyi Ankara'ya getirdiler zaten.
Görünen o ki hata yapmadan durmayacak.
E neyin telaşı bu?Ay hayır kesinlikle öyle bi korkum yok olacak olan doğru zamanda hayırlıkla olsun kafasındayım.
bahsetmek istedigim o degil ki ablacım. Modern bekliyordum dedim ki eğer bitireceksemde bu konuyu konusup bitirmekten yanayımSence modern mi yani? Ben erkeğim soramazsın diyen bir insan, senin için modernse, sen bilirsin tabi.
Doğulu erkek her zaman hayalimdiye yarıldım ben. Hayale bak.Her söylediğine daha çok gülüyorum. Akşam akşam çok yorgundum keyfim yerine geldi valla.
Çok isteseydin![]()
ben telaş etmiyorum ki karşımdaki nasıl geldiyse öyle gidiyorumE neyin telaşı bu?
Bismillah yani. Öbüründen ayrılalı ne kadar oldu da buna bağlandınız?
Bu adam sizin son şansınız değil tıpkı bir öncekinin de olmadığı gibi.
Annesi ve babasıyla tanıştınız mı?Ben çok gelenekçi oldugunu sanmıyorum ailesinin. Illede gelenek kafası yok bence
E haber ver demek oluyor, beklentini söylemekle haber ver demek aynı kapıya çıkar.Hayır ya haber ver demedim. Sadece haber vermeni beklerim dedim cok dogal
ailesini gösterdi tiplerinden o vibe’ı almadımAnnesi ve babasıyla tanıştınız mı?
Evlerine gittiniz mi?
Nasıl fikir sahibi oldunuz ailesi hakkında?
tamam abla ciddiye almıcam cocugu gercektenE haber ver demek oluyor, beklentini söylemekle haber ver demek aynı kapıya çıkar.
10 günlük bir flört için çok fazla bence.
Hiç bulaşma, hayalin ne bilmiyorum ama doğulu değilmişsin, böyle biriyle yapamazsın. Çok çekersin bu çocuktan iyi hisler almadım. Şimdiye kadar kimseden, ben erkeğim bana sormaman gerek, soramazsın gibi bir cümle duymadım. Yaşım 42 yani.bahsetmek istedigim o degil ki ablacım. Modern bekliyordum dedim ki eğer bitireceksemde bu konuyu konusup bitirmekten yanayım
Ben erkeğim bana hesap soramazsın cümlesini kuran biri kekonun tekidir. Bunun üzerine soğumadıysan, konuşmaya devam ediyorsan sığ erkek seviyorsun demektir.Benim hayalimdeki doğulu erkek profili bu anlattıgınız degil ki. Konum olarak mesela Antep olsun Urfa olsun Mardin olsun güzel şehirler oldugu icin istemiştim. Asla böyle sığ görüşlü erkek hayalim yok
Uzak şehir CİHAN ALBORABir de doğulu erkeği ne sanıyorsunuz acaba çok merak ettim![]()
Ciddiye alma demiyorum. Ama aşırı da bağlanma. Daha hiç tanımıyorsun bile, biraz tanı gözlemle. Belki çok iyidir belki de hiç hoşuna gitmeyecek huyları vardır.tamam abla ciddiye almıcam cocugu gercekten
Valla ben 100 yıllık kocama her adımımı haber vermiyorum, haber beklemiyorum. Bana ne adam gün içinde ne yapmış, nereye gitmiş, nerde yemiş. Söylerse konu hakkında sohbet ederiz ama söylemezse de ruhum duymaz.Hayır ya haber ver demedim. Sadece haber vermeni beklerim dedim cok dogal
Ayol Karadeniz zaten doğunun deniz görmüşüBende doğuluyum doğulu biriyle evlenmektense Karadenizli biriyle evlenmeyi tercih ederim. Bazıları kadınlara değer vermiyor olsa yoksa ev iş güç yapsınlar istiyorlar.