Flört

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Kızlar selam, flört etmeye çalıştığım biri var-dı diyebilirim. Bu aksam aramızda sacma sapan konu geçti.
Acıkcası takılmak istediğim biri, hoş sadece. Öyle aşıgım ölüyorum durumu değil. Konuşmanınn bi kısmını paylaşmak istiyorum, fevri mi davrandım toparlasam mı yoksa böylece bırakayım mı bu konuyu. İkilemde kaldım

Son düzenleme:
Bence siz sacmalamissiniz, adam sadece makara yapiyormus yok ben dalga gecilecek insan degilim yok listenden bak falan biraz cocukca olmus Birincisi sizin sahsinizla dalga gecmiyor aslinda dalga gecmiyor sahsi bir konu olmadigindan. 2. Si daha yeni tanidiginiz insana listenden bak falan demek asiri ozguvensizlik geliyor bana. Yani kendinize o kadar guvenmiyorsunuz ki, alttan alta yoklama cekiyorsunuz ve bunu yaparken de adami sucluyorsunuz ortada hicbir sey yokken.
lakin bence gorusmeyin bu adamla, turkcesi berbat yani bu ayri yazi konusu olur ama cidden berbat

Ben neden fevriyim ya direkt pençelerimi açma modundayım. Ciddi ilişkiyi geçtim takılmalıl ilişki bile kuramıyorum
Ay bide bunun işi gücü iyi eğitimli biri. Ona ragmen türkçe kötü haha

Siz aslında alttan alsın istemişsiniz ama o hemen numaranı silerime bağlamış
Bence anlaşabileceğiniz bir tip değil.

Ben neden fevriyim ya direkt pençelerimi açma modundayım. Ciddi ilişkiyi geçtim takılmalıl ilişki bile kuramıyorum
Ay bide bunun işi gücü iyi eğitimli biri. Ona ragmen türkçe kötü haha
Biraz daha umursamaz cool tavirlar iyi olur

Ay bence hiç uzatmayın bırdaha boyle kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…