- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Bunu sonradan fark ettim iş işten geçmiştiBehlül ziyagil değil, Behlül haznedar, birbirinizi yanlış anlamışsınız konuşurken bırakın şimdilik böyle kalsın yazarsa toparlarsınız
2 mesaj öncesinde de tatlış tatlış konusuyorduk pandemi gecse görüşsek diye konu birden buraya geldi.iyi gunler ne ya.. bana baya bir iletisim problemi var gibi geldi. tutmamis enerjileriniz.
cok sacma bir muhabbet donmus.. birbirini tanimaya yonelik bile degil.2 mesaj öncesinde de tatlış tatlış konusuyorduk pandemi gecse görüşsek diye konu birden buraya geldi.
Toparlanacak gibi değil fena dağıtmışsınız öyle bırak en iyisi
Evet asırı sacma oldu.cok sacma bir muhabbet donmus.. birbini tanimaya yonelik bile degil.
Ben neden fevriyim ya direkt pençelerimi açma modundayım. Ciddi ilişkiyi geçtim takılmalıl ilişki bile kuramıyorumBence siz sacmalamissiniz, adam sadece makara yapiyormus yok ben dalga gecilecek insan degilim yok listenden bak falan biraz cocukca olmusBirincisi sizin sahsinizla dalga gecmiyor aslinda dalga gecmiyor sahsi bir konu olmadigindan. 2. Si daha yeni tanidiginiz insana listenden bak falan demek asiri ozguvensizlik geliyor bana. Yani kendinize o kadar guvenmiyorsunuz ki, alttan alta yoklama cekiyorsunuz ve bunu yaparken de adami sucluyorsunuz ortada hicbir sey yokken.
lakin bence gorusmeyin bu adamla, turkcesi berbat yani bu ayri yazi konusu olur ama cidden berbat
Çok itici konuşmuşsunuz bırak dağınık kalsın.
Biraz daha umursamaz cool tavirlar iyi olurBen neden fevriyim ya direkt pençelerimi açma modundayım. Ciddi ilişkiyi geçtim takılmalıl ilişki bile kuramıyorum
Ay bide bunun işi gücü iyi eğitimli biri. Ona ragmen türkçe kötü haha
Cok bi beklenti içinde değildim ilişki olarak, böyle flört iyiydiSiz aslında alttan alsın istemişsiniz ama o hemen numaranı silerime bağlamış
Bence anlaşabileceğiniz bir tip değil.
Bunu başarabilsem ohoo...Biraz daha umursamaz cool tavirlar iyi olur
Kac yasindasiniz?Bunu başarabilsem ohoo...
25Kac yasindasiniz?
Ay bence hiç uzatmayın bırdaha boyle kalsınKızlar selam, flört etmeye çalıştığım biri var-dı diyebilirim. Bu aksam aramızda sacma sapan konu geçti.
Acıkcası takılmak istediğim biri, hoş sadece. Öyle aşıgım ölüyorum durumu değil. Konuşmanınn bi kısmını paylaşmak istiyorum, fevri mi davrandım toparlasam mı yoksa böylece bırakayım mı bu konuyu. İkilemde kaldımEki Görüntüle 2731406 Eki Görüntüle 2731407 Eki Görüntüle 2731408 Eki Görüntüle 2731409
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?