Flört

Söylediği cümleye takıldım, bi diyor evden işe işten eve sonrada diyor ki sence bende öyle bi tip var mı. Bende kızdım
İyi ama bunuilk siz söylediniz. Ayrıca listeden bak falan ne kadar saçma. Ortada kızılacak birşey varsa sizin tavırlarınız bence..Birazdaha rahat olun hayata karşı

20-21 yaşlarını geçtiyseniz laf sokmalı flört etme biçimini çoktan geride bırakmış olmanız lazımdı.
Flört ettiğim kişi bana sizin söylediklerinizi söylese çok daha sert bir cevap alırdı.
Tarzınızı değiştirmeniz lazım.

Bu olayı böylece bırakın. Bundan bi cacık olmaz.

Ciddi bi ilişki beklentisi içinde olduğunuz imajı yaratmışsınız adam da tüymüş. Biraz gereksiz olmuş açıkçası.

ciddi ilişki istiyorsanız, "ben öyle kadınlardan değilim, ona göre" moduyla yürümeniz çok mantıksızca. önce karakter olarak ciddiye alınacak bir kadın gibi davranın. ek olarak, karşınızdaki bir erkek diye her türlü davranabileceğiniz anlamına gelmiyor. o size Bihter ziyagil iması yapsa ya da senin listen var dese muhtemelen adama etmediğiniz hakaret kalmazdı. yaptığınız saygısızca, adamın tepkisini çok haklı buldum, hatta düzgünce uyarmış sizi. ama egonuz izin vermemiş kendi hatanızı görmeye. gerçekten listesi olduğunu düşünüyorsanız çıkın gidin listeden, "bak ben o kadınlardan" değilim diye gereksiz atar gider yapınca çok mu "saygın ve ciddi" oldunuz anlamadım.

düzgün bir şey yaşamak istiyorsanız önce kendinize yapılmasını istemediğiniz tavrı başkalarına yapmamakla başlayabilirsiniz.

Sorun sizin özgüvensizliğiz bence. Bundan sonra olmaz. Olsa da eskisi gibi olmaz. Yolunuza bakın.

Niye böyle bir ithamda bulundunuzki ne gerek var
İletişim konusunda sıkıntınız var. Flört ettiğiniz birisi size sende ciciş kardeşler gibisin maşallah dese nasıl hissederdiniz?

liste ne demek yani biraz garip bir flört anlayışınız var adam neyin dalgasını geçmiş?

Ben neden fevriyim ya direkt pençelerimi açma modundayım. Ciddi ilişkiyi geçtim takılmalıl ilişki bile kuramıyorum
Ay bide bunun işi gücü iyi eğitimli biri. Ona ragmen türkçe kötü haha

iyi de neden adama sen de az anasının gözü değilsin diyorsun ki... madem zaten ciddi düşünmüyorsun takılmaca felan bırak kimin nesi olursa olsun takıl bak işine.. öyleyse bezdirirsin, değilse kırarsın bu kadar basit.

Söylediği cümleye takıldım, bi diyor evden işe işten eve sonrada diyor ki sence bende öyle bi tip var mı. Bende kızdım

E adam durduk yere bir öyle bir böyle yapmıyor ki.
Siz de arada hadi canim sen tam bir kazanovasın bence diye gazlıyorsunuz, o da sizin gözünüzde böyle görünmekten hoşlanıyor.
Büyük hata, bir daha kimseyi böyle manipüle etmeyin alacağınız cevap farklı olmaz.

Sonraki büyük hatanız şahsınızla dalga gecmiyor olmasına rağmen her kuşun eti yenmez, ben dalga geçilecek, takılıncak kız değilim diye yeşilçam triplerine girmek dengesizce, bu arada o da boş durmuyor sınırını çiziyor, beni bir daha böyle itham etme diyor. Buraya kadar da gayet haklı bence. Sadece tehdit ederek söylememeliydi. Ama dengesizliğin büyüğü sizde.

Son olarak da ben seni tutuyordum lafını ben tutmuyordum zaten seni olarak ironi gibi algıladım.

Bunlar yanlıs flört hareketleri.
Çok itici ve dengesiz görünmüşsünüz bence.
Daha flört ettiğiniz adama hemen ayar vermeye çalışmayın.
Daha relax, daha cool, daha sevimli olmalısınız.

ay ben yine bi cuval inciri berbat ettim.
Sabah saatlerinde yazdı bu arada, dün birbirimizi yanlıs mı anladık, kırdım mı seni diye. Bi şey demedim henüz

"Seni tutuyordum" derken seni zorla tutuyordum sanki tamam nasil istersen demis arkadas
Adam derdini ifade edemiyor sizin dert bambaşka. Kopmanız iyi olmuş.

Flört etmeyi çok iyi bilmem ama böyle karşılıklı ofansif şekilde, kim lafı sokacak da yüksek puan alacak egosuyla yapılmadığını biliyorum.
İkiniz de çok saçmalamışsınız. Birbirinize uygun değilsiniz.
Umarım yaşınız 22 falandır maksimum.

Ben hiç orayı anlamadım, sabah yazdı bu arada sanırım dün birbirimizi yanlış anladık seni kırdım mı diye. Suan bi şey demedim. Toparlamaya calışsam nasıl toparlıcam gerildim.
toparlanmaya değecek bir durum yok devam etmek istiyorsanız "ya birbirimizi yanlış anlamışız evet, telefondan anlamak zor oluyor" diyin. ama siz de o da tam iletişim eksikliği yaşamışsınız gibi. ben çok enerjinizin tuttuğunu düşünmüyorum uzun ömürlü olmayacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…