- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi noclearmind
-
Cok bos muhabbet olmuş. Toplanacak yeri yok benceKızlar selam, flört etmeye çalıştığım biri var-dı diyebilirim. Bu aksam aramızda sacma sapan konu geçti.
Acıkcası takılmak istediğim biri, hoş sadece. Öyle aşıgım ölüyorum durumu değil. Konuşmanınn bi kısmını paylaşmak istiyorum, fevri mi davrandım toparlasam mı yoksa böylece bırakayım mı bu konuyu. İkilemde kaldımEki Görüntüle 2731406 Eki Görüntüle 2731407 Eki Görüntüle 2731408 Eki Görüntüle 2731409
Fiziksel düşünmüştüm, dalga gecme durumuda ben diğer kızlara benzemem tribi değil. Yazdıgı iki mesaj birbirinden alakasız ikilemleri sevmiyorum. Benle dalga geçme söylemimde ordan kaynaklı bi öyle söylüyosun bi böyle söylüyosun gibi.İnanilmaz gicik şekilde davranmissiniz yani. Madem gozunuzde o kişi anasinin gözüymüş, listesi gozunuze batmış niye flort etmeye calisiyorsunuz ki????
Bu yaptiginiz flort ya da tanimaya calismak degil. Kendinizle dalga gectirecek seviyede sohbet ediyorsunuz, dalga gecilince kiziyorsunuz ustune "ben diger kizlara benzemem" klişesini yapiyorsunuz.
Sizi hala engellemedigine dua edin.
Aynen flörtöz orası aşikar.bana çok flörtöz gibi geldi. mesela “seni tutuyordum” ne demek herşeyden önce buna takılın.
çok kelle paça konuşmalar olmuş. ben burdan frekanslarınızın tutmadığını hissettim. sal gitsin dönerse senindir dönmezse pilav ayran söylersin
Kaç kaç kaç .dAynen flörtöz orası aşikar.
Seni tutuyordumu anlamadım ya beni yedekte tutuyordu sanırım böyle bi şey
Fiziksel düşünmüştüm, dalga gecme durumuda ben diğer kızlara benzemem tribi değil. Yazdıgı iki mesaj birbirinden alakasız ikilemleri sevmiyorum. Benle dalga geçme söylemimde ordan kaynaklı bi öyle söylüyosun bi böyle söylüyosun gibi.
Yoksa o da bana takılmalık bakıyor bende ona
Ve gerçek aşkı memnu tutkunları behlülün soyadının haznedar oldugunu bılır. Basta bi haznedaroglu da dolandı aralarda dızı oynarken fekat haznedarda karar kıldılar sanırsamBehlül ziyagil değil, Behlül haznedar, birbirinizi yanlış anlamışsınız konuşurken bırakın şimdilik böyle kalsın yazarsa toparlarsınız
O da kaliba demişBehlül ziyagil değil, Behlül haznedar, birbirinizi yanlış anlamışsınız konuşurken bırakın şimdilik böyle kalsın yazarsa toparlarsınız
Bu iş olmazKızlar selam, flört etmeye çalıştığım biri var-dı diyebilirim. Bu aksam aramızda sacma sapan konu geçti.
Acıkcası takılmak istediğim biri, hoş sadece. Öyle aşıgım ölüyorum durumu değil. Konuşmanınn bi kısmını paylaşmak istiyorum, fevri mi davrandım toparlasam mı yoksa böylece bırakayım mı bu konuyu. İkilemde kaldımEki Görüntüle 2731406 Eki Görüntüle 2731407 Eki Görüntüle 2731408 Eki Görüntüle 2731409
bana çok flörtöz gibi geldi. mesela “seni tutuyordum” ne demek herşeyden önce buna takılın.
çok kelle paça konuşmalar olmuş. ben burdan frekanslarınızın tutmadığını hissettim. sal gitsin dönerse senindir dönmezse pilav ayran söylersin
Seni zorla tutan vardı sanki demek istemiş ironi yapmış. Egoist biri bence boğa burcu olması muhtemelAynen flörtöz orası aşikar.
Seni tutuyordumu anlamadım ya beni yedekte tutuyordu sanırım böyle bi şey
Aslında iletişim bozukluğu oldu sanırım ikimizde günümüzde değildik. Demek ki hayırlısı böyleymiş
Hahaha boğa erkeği ve egolarıSeni zorla tutan vardı sanki demek istemiş ironi yapmış. Egoist biri bence boğa burcu olması muhtemel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?