Flört

Kaliba diyen biriyle çok zor.. her yeri Behlül olsa ne olur

bence boşverin karsılıklı toparlamaya çalışsanız bile zorlama olucak bundan sonrası. anca yüz yüze bir yerde denk gelirde bu olay hiç yaşanmamış gibi konuşabilirseniz ve enerjileriniz o an süper uyumlu olursa, keyif alabilirseniz ancak öyle toparlanır bu

Harf hatasıdır umarım yoksa aksini düşünmek istemiyorum aldığı eğitimle
Heh iste mesela olur da bir daha adam yazarsa (siz asla yazmayin, gerekirse tlfu yutun ama yazmayin) ve yazdiginda turkce yine ayni sekildeyse “canim yaaa senin mesajlarini okurken gozlerim kaniyor, az kitap oku oyle gel” diyip konusmayi kesin

Ay adam gözümden düştü birden, bütün karizmatikliği gitti keko gibi görmeye başladım. İstemiyorum yazmasın hıh

Haahahaha bende anlayamadığım için dedim sorayım belki anlayan çıkar.
Neyse buda başarız 150. flörtüm olarak kalsın. Yola devam.

İnanilmaz gicik şekilde davranmissiniz yani. Madem gozunuzde o kişi anasinin gözüymüş, listesi gozunuze batmış niye flort etmeye calisiyorsunuz ki????

Bu yaptiginiz flort ya da tanimaya calismak degil. Kendinizle dalga gectirecek seviyede sohbet ediyorsunuz, dalga gecilince kiziyorsunuz ustune "ben diger kizlara benzemem" klişesini yapiyorsunuz.

Sizi hala engellemedigine dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…