- 8 Kasım 2025
- 1
- -4
- 1
- 21
- Konu Sahibi dertlibayan35
kızlar biz bu çocukla üç haftadır görüşüyoruz. başlarda tüm arkadaşlarım karşı çıktı çünkü geçmişi çok kalabalık bir çocuk. küçük bir okuldayım ve herkes herkesi tanıyor o yüzden görüşme adın çıkar dediler. ama çok yakışıklı ve güzel vakit geçirdiğiim bir çcouktu o yüzden devam etmek istedim. bana çok iyi davranıyor iltifatlar ediyor bana kendimi farklı ve özel hissettiryordu. son birkaç buluşmamızda üsten konuşan bir tavrı vardı devamlı ukalalıklar yapıyordu ben de baskın bir karakterim ve durum böyle olunca çok tartışmyaa başlamıştık. bu tavırları biz cnsel birliktelik yaşadıktan sonra oldu. en son evine gittiğimde ve o işi yaptığımızda yatakta uzanırken sırtımı okşayıp bana dedi ki "çok güzelsin kusursuza yakınsın bir de lazere gitsen puanın yükselir" ben bunu duyduktan sonra şok oldum ve bana bunu nasıl dersin dedim. çok sinirlendim bir de kendisi orangutan gibi kıllı bir çocuk kendine bak önce . benim gözlerim doldu ve apar topar giyinmeye başladım. şaka yaptım sadece neye alındın gibi şeyler dedi ama ben ağlamamı durduramadım. gerçekten en iğrenç patavatsızlığı yaptı ve alınacağımı düşünmedi.işin daha kötü tarafı bu şakasının komik olduğunu düşündü. bana sürekli gitme yanlış anladın dedi ama ben hazırlandım. ben bırakayım bari dedi ama evden çıktım gittim. yürüyerek eve döndüm ve yol boyyunca ağladım bütün bunlar olurken saat gece2ydi ve peşimden gelmedi. çok utandım çok soğudum çok sinirlendim. çok güzel bir gün geçirmiştik ve bu iğrenç şakayı yaparak her şeyi batırdı. mesaj attı ben yürürken nerdesin yanlış anladın gibisinden şeyler yazdı bir kez de aradı. en son eve vardın mı diye yazdı ben de ilgileniyormuş gibi yapma yazıp engelledim. eve döndüm. kendimi o kadar kötü hissettim ki gece boyu ağladım. günün böyle bitmesini hiç beklemiyordum ve ondan çok hoşlanmıştım beni kendinden soğuttu resmen. sabah uyandığımda ise aradığını gördüm ama cevap vermedim geri dönmedim aramasına. gün boyu yine de bi şekilde yazmasını birkaç kez daha aramasını bekledim ama hiç iletişime geçmedi. yazıp aramasını kendini açıklamasını bekliyorum. özür dilesin utansın kendini affettirmeye çalışsın istiyorum ama yüz yüze de denk gelmemize rağmen yanıma bile gelmedi asla yazıp aramıyo sizce napmalıyım boş yere mi alındım samimiyetimizden dolayı küçük bi şaka mı yapmak istemişti ben mi büyüttüm ve şu an beni yok sayıyor çok sinirliyim çok mu büyüttümmm????