- 20 Kasım 2018
- 16.083
- 60.934
- 598
- 36
- Konu Sahibi dertlibayan35
İçerik silmek yasak konu sahibi, mesajınız geri getirilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçma! erk*klerin ne düşündüğüne bakarsan, ""vermezsen"" kezban, ""verirsen"" o** olursun.Bu konuda bence şu hesaptaki son mesaja bakmak gerekiyor. Bir erkek olarak erkekleri iyi gözlemlemiş içeriden
Milletin "onun gecmisi kabarik" dedigi uc haftalik flortuyle sevistikten sonra yatakta yatarken cocuk "fizigin neredeyse kusursuz, bir de lazere gidersen puanın artar" demis. Konu sahibi kizip bozulunca saka yaptim demis. Konu sahibi evden cikmis gitmis, cocuk aramis falan ama konu sahibi engellemis.
Hepimize Googleda arama yaptıran koca yürekli kullanıcı.. unutmak mümkün değil.Bir de situationship var![]()
Ne demekmişHepimize Googleda arama yaptıran koca yürekli kullanıcı.. unutmak mümkün değil.
Yazan kişi gözlemlenmiş bizim erkekleri ve onların çıkarının aksine şekilde gerçekleri söylemiş. Bizim ülkede kadın olarak dürüst davranıyorsan büyük oranda cepte görülürsün. Erkeklerin söylediği ile davranışı aynı değil.saçma! erk*klerin ne düşündüğüne bakarsan, ""vermezsen"" kezban, ""verirsen"" o** olursun.
bence en doğrusu kendin olup, istediğini dile getirmek, ardından olanla olunur, olmayana tekme konur.
Adı konmamış ilişki gibi birşeydiNe demekmiş
Ahah ya bir suru iliskisel yeni nesil terim var.Hepimize Googleda arama yaptıran koca yürekli kullanıcı.. unutmak mümkün değil.
Arkadaslik degil, iliski degil, boyle puşt gibi bir sey ahshdNe demekmiş
Aslında "takılmak" tam karşılıyor gibi. Sorumluluk yok, gelecek planı yok, bugün var yarın yok..Arkadaslik degil, iliski degil, boyle puşt gibi bir sey ahshd
Yani aslinda sevgililik iliskisi yasiyorsunuz ama adi sevgili değil.
Şöyle az buçuk cesaret gösterip, hıyarım var diyen adama tuzlukla koşan bir sürü s...k kadın.kim bu len? Listesi kabarıkmışmış.bu hanzoya bu özgüveni verenlerde kabahat.Milletin "onun gecmisi kabarik" dedigi uc haftalik flortuyle sevistikten sonra yatakta yatarken cocuk "fizigin neredeyse kusursuz, bir de lazere gidersen puanın artar" demis. Konu sahibi kizip bozulunca saka yaptim demis. Konu sahibi evden cikmis gitmis, cocuk aramis falan ama konu sahibi engellemis.
Cocuk sonra herhangi bir sey yapmamis, konuşmaya çalışmamış.
Konu sahibi de kendini affettirmeye bile calismiyor, ben mi abarttim sakasina alinmayi diyor.
Turkcesine durumdaş demisler sanirim.Aslında "takılmak" tam karşılıyor gibi. Sorumluluk yok, gelecek planı yok, bugün var yarın yok..
Annesiyle yatsın ne demek ya akıl vericem diye neler yazılıyor sitede.şaka diye de bir şey yoktur. insan daha önce düşünmediği bir şeyin şakasını yapamaz. bu tavrı gerçekti, yani sizi baya baya "kıllı" bulmuş. eğer ağda yapıyorsa exinizi annesine yonlendirin, rahatsız oluyorsa onunla yatsın.
Milletin "onun gecmisi kabarik" dedigi uc haftalik flortuyle sevistikten sonra yatakta yatarken cocuk "fizigin neredeyse kusursuz, bir de lazere gidersen puanın artar" demis. Konu sahibi kizip bozulunca saka yaptim demis. Konu sahibi evden cikmis gitmis, cocuk aramis falan ama konu sahibi engellemis.
Konu sahibi de kendini affettirmeye bile calismiyor, ben mi abarttim sakasina alinmayi diyor.
Koca yürekliBiride alıntılamaz mı be.. merak etmiştim
Çokta lazım değilmiş
Konu sahibine skoru bol adam cazip gelmiş.Onu dizginlerini tutan "O" kadın benim algısı yanılgısı içine girmiş.Tabi sonu hüsran adam kafasında sıralamaya sokmuş,puan vermiş önümüzdeki maçlara bakalım demiş..Konu sahibi ava giderken avlanmış....Milletin "onun gecmisi kabarik" dedigi uc haftalik flortuyle sevistikten sonra yatakta yatarken cocuk "fizigin neredeyse kusursuz, bir de lazere gidersen puanın artar" demis. Konu sahibi kizip bozulunca saka yaptim demis. Konu sahibi evden cikmis gitmis, cocuk aramis falan ama konu sahibi engellemis.
CansınMilletin "onun gecmisi kabarik" dedigi uc haftalik flortuyle sevistikten sonra yatakta yatarken cocuk "fizigin neredeyse kusursuz, bir de lazere gidersen puanın artar" demis. Konu sahibi kizip bozulunca saka yaptim demis. Konu sahibi evden cikmis gitmis, cocuk aramis falan ama konu sahibi engellemis.
Hakkaten konu yok ortada