- 6 Haziran 2021
- 113
- 41
- 18
- Konu Sahibi Babysharkdududu
Merhaba ardakaşlar flörtüm mühendis ikimizinde sektörü çok farklı ortak noktamız yok gibi neredeyse konuşacak konu bulamıyorum ve doğru düzgün konuşmuyoruz nasıl konu açabilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortak noktanız yok ve konuşamıyorsanız nasıl sevgili oldunuz sizMerhaba ardakaşlar flörtüm mühendis ikimizinde sektörü çok farklı ortak noktamız yok gibi neredeyse konuşacak konu bulamıyorum ve doğru düzgün konuşmuyoruz nasıl konu açabilirim.
olamamışlar daha sanırım flörtlerOrtak noktanız yok ve konuşamıyorsanız nasıl sevgili oldunuz siz
Sevgili değiliz şuan.Ortak noktanız yok ve konuşamıyorsanız nasıl sevgili oldunuz siz
Evet flörtüzolamamışlar daha sanırım flörtler
sektörlerin farklı olması konu kısmını çok etkilemiyor bence genel olarak akışı sağlayabilmek önemli. hatta farklı sektörlerse daha da ilgi çekici oluyor o bir şey anlatır siz anlatırsınız vs vs.Merhaba ardakaşlar flörtüm mühendis ikimizinde sektörü çok farklı ortak noktamız yok gibi neredeyse konuşacak konu bulamıyorum ve doğru düzgün konuşmuyoruz nasıl konu açabilirim.
Meslekle alakası olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa bi ev hanımıyla, çalışan kocasının konuşacak hiç bi konusu olmaması lazım. Tamamen frekanslarınızla alakalı. Kocamla sohbet edeceğim zaman acaba ne konu açsamda konuşsak diye hiç düşünmedim.Merhaba ardakaşlar flörtüm mühendis ikimizinde sektörü çok farklı ortak noktamız yok gibi neredeyse konuşacak konu bulamıyorum ve doğru düzgün konuşmuyoruz nasıl konu açabilirim.
14 yaş mı??? maşallah onunla zaten ortak nokta bulunmaz ki kuşak değişirNeden tüm konularınız flörtün üzerine ?
Birde sizden 14 yaş büyük olan internetten tanıdığınız görüşmediğiniz flört mü.
Zira o konu üzerinden 1 ay geçti de.
Konusacak konu bulamadığımız flörtünüze şarkı aradınız.o size düğün şarkısı gönderdi.evlenme teklifi konuları geciyordu.
Maşallah ne kadar hizlisiniz.
Bir ay önceki açtığı konuda ki bey ,yaşı umrunda olmayan bey ise evet 14 yaş vardı aralarında ama belki bu arada başka bir flört olmuş olabilir.14 yaş mı??? maşallah onunla zaten ortak nokta bulunmaz ki kuşak değişir
Kendisi ile 1 yıldır tanışıyoruz ama 1 aydır flörtüz evet oBir ay önceki tanıştığı ve yaşı umrunda olmayan bey ise evet 14 yaş vardı aralarında ama belki bu arada başka bir flört olmuş olabilir.
Utangçlıktan mı yoksa ortak noktanız mı yok pekiSevgili değiliz şuan.
Hem utanıyorum hem de ne soracağımı bilmiyorumUtangçlıktan mı yoksa ortak noktanız mı yok peki
Hem utanıyorum hem de ne soracağımUtangçlıktan mı yoksa ortak noktanız mı yok peki
Kültürel farklılıklarımız var. Evet önemli olan içten gelmesi lazım ama sanırım gelmiyorHayata dair ortak noktalarınız olması lazım. Kültür eğitim vs diycem ama çok da önemli değil galiba insanın içinden gelecek muhabbet
Bundan bi kaç sene önce arkadaşımın ısrarıyla biriyle tanışmıştım. Fiziksel olarak birbirimizi beğendik sadece ötesi yok haliyle onun hakkında hiç bir şeyi merak etmediğim için muhabbet edemiyorduk ve sonuç olarak bi kaç gün sonra yollarımızı ayırdık ( bende de haddinden fazla utangaçlık var )Hem utanıyorum hem de ne soracağım
Kültürel farklılıklarımız var. Evet önemli olan içten gelmesi lazım ama sanırım gelmiyor
Bizim durum çok farklı iyi anlaşıyoruz ama işte konu yokBundan bi kaç sene önce arkadaşımın ısrarıyla biriyle tanışmıştım. Fiziksel olarak birbirimizi beğendik sadece ötesi yok haliyle onun hakkında hiç bir şeyi merak etmediğim için muhabbet edemiyorduk ve sonuç olarak bi kaç gün sonra yollarımızı ayırdık ( bende de haddinden fazla utangaçlık var )
Biriyle flört edince insan hiç susası gelmez devamlı konuşmak ister. Sürekli güler ve mutlu olurHem utanıyorum hem de ne soracağımı bilmiyorum
Şöyle bizim durum çok karışık intertten tanıştık bir yıldır tanışıyoruz bir aydır flörtüz ve aramızda yaş farkı varBiriyle flört edince insan hiç susası gelmez devamlı konuşmak ister. Sürekli güler ve mutlu olur![]()