Flörtüm ile konuşacak konu nasıl bulurum?

Babysharkdududu

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2021
113
41
18
Merhaba ardakaşlar flörtüm mühendis ikimizinde sektörü çok farklı ortak noktamız yok gibi neredeyse konuşacak konu bulamıyorum ve doğru düzgün konuşmuyoruz nasıl konu açabilirim.

Merhaba ardakaşlar flörtüm mühendis ikimizinde sektörü çok farklı ortak noktamız yok gibi neredeyse konuşacak konu bulamıyorum ve doğru düzgün konuşmuyoruz nasıl konu açabilirim.
Ortak noktanız yok ve konuşamıyorsanız nasıl sevgili oldunuz siz

Neden tüm konularınız flörtün üzerine ?
Birde sizden 14 yaş büyük olan internetten tanıdığınız görüşmediğiniz flört mü.
Zira o konu üzerinden 1 ay geçti de.
Konusacak konu bulamadığımız flörtünüze şarkı aradınız.o size düğün şarkısı gönderdi.evlenme teklifi konuları geciyordu.
Maşallah ne kadar hizlisiniz.

sektörlerin farklı olması konu kısmını çok etkilemiyor bence genel olarak akışı sağlayabilmek önemli. hatta farklı sektörlerse daha da ilgi çekici oluyor o bir şey anlatır siz anlatırsınız vs vs.
ama konu tıkanıyorsa ve sizde bu tıkanmayı hissedip konu açmalıyım diyorsanız olmaz o iş

Meslekle alakası olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa bi ev hanımıyla, çalışan kocasının konuşacak hiç bi konusu olmaması lazım. Tamamen frekanslarınızla alakalı. Kocamla sohbet edeceğim zaman acaba ne konu açsamda konuşsak diye hiç düşünmedim.
Hani yeni biriyle tanışırsanda sanki 10 yıldır tanıyormuşum gibi hissettim dersin öyle his olmalı işte. Buna enerji çekimi de denilebilir.

Neden tüm konularınız flörtün üzerine ?
Birde sizden 14 yaş büyük olan internetten tanıdığınız görüşmediğiniz flört mü.
Zira o konu üzerinden 1 ay geçti de.
Konusacak konu bulamadığımız flörtünüze şarkı aradınız.o size düğün şarkısı gönderdi.evlenme teklifi konuları geciyordu.
Maşallah ne kadar hizlisiniz.
14 yaş mı??? maşallah onunla zaten ortak nokta bulunmaz ki kuşak değişir

14 yaş mı??? maşallah onunla zaten ortak nokta bulunmaz ki kuşak değişir
Bir ay önceki açtığı konuda ki bey ,yaşı umrunda olmayan bey ise evet 14 yaş vardı aralarında ama belki bu arada başka bir flört olmuş olabilir.

Hem utanıyorum hem de ne soracağım

Kültürel farklılıklarımız var. Evet önemli olan içten gelmesi lazım ama sanırım gelmiyor
Bundan bi kaç sene önce arkadaşımın ısrarıyla biriyle tanışmıştım. Fiziksel olarak birbirimizi beğendik sadece ötesi yok haliyle onun hakkında hiç bir şeyi merak etmediğim için muhabbet edemiyorduk ve sonuç olarak bi kaç gün sonra yollarımızı ayırdık ( bende de haddinden fazla utangaçlık var )

Bundan bi kaç sene önce arkadaşımın ısrarıyla biriyle tanışmıştım. Fiziksel olarak birbirimizi beğendik sadece ötesi yok haliyle onun hakkında hiç bir şeyi merak etmediğim için muhabbet edemiyorduk ve sonuç olarak bi kaç gün sonra yollarımızı ayırdık ( bende de haddinden fazla utangaçlık var )
Bizim durum çok farklı iyi anlaşıyoruz ama işte konu yok

Back
X