• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flörtüm kapalı biriyle evlenirim diyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Flört dönemi zaten tanıma zamanı. Aslında kendisini ifade etmesi sorması güzel ,sizde buna göre yol cizersinuz. Ancak arkadaşınız keşke namazı sorsaydı önce. Dinin direği namaz gerisi gelir zaten.
Saçma ya da değil flört dönemi istekler beklentiler açık edilir ve karar verilir.
İstemediğiniz şeyleri sonra değişir diye düşünmeyin. Ona göre düşünüp karar verin.
Namaz kılan biriyim elimden geldiğince bunu yerine getiriyorum.. Orucumu da tutarım lakin tek sorun kapalı olmamış olmam..

Bu konu patlar gider benden söylemesi:KK51:

Yukarıda bir üye flört döneminde isteklerin ifade edilmesi normal demiş. Adam gelip “Din benim hayatımın çok önemli bir parçası, karşımdakinin de öyle olmasını isterim” dese, örneğin namaz kılıp kılmadığını sorsa bu birbirini tanımak olur zira sormadan edinebileceği bir bilgi değil.
Mesela bende flörtüm olan kişiye ileride kapanmayı istediğimi söylemiştim o da takdir etmişti ve her türlü kabûlüydü. Sonradan fikir değiştirdim ve ona haber verme yükümlülüğü bile hissetmedim, çünkü bu benim kendi iç mevzum.
Ama konu sahibesinin açık olduğu kör olmayan herkesçe fark edilebilir bir şey olduğuna göre ? Niçin başladın öyleyse flörtleşmeye ?

“Kapanmayı düşünür müsün ileride, bu konularda fikrin nedir?” dese neyse diyeceğim.
Usul yol yordam bilmeyen Ortadoğu ayıları işte.:işsiz:

Açıkla çıkıp kapalıyla evlenmek istiyorsa bu ailedir . Kapandın, evlendin aradan geçti 5 yıl açılmak istiyorsun kıyamet kopar. Ben sana söyleyeyim. Gönlünde türbanlı olan insan açıkla çıkmaz. Açılıp kapanman yalnızca seninle Allah arasındadır. Kimseyide ilgilendirmez ama sizde durum bu olmayacak. Bunu bil. Ben olsam git kapalı bul derim o zaman. Hiç hoş değil tavrı

Ya linç üstüne linç yiyeceğim biliyorum ama söylemesem olmaz

açık kadınlar olarak sanki kapanmayı ulaşılması gereken bir evre olarak mı kabul etmemiz gerekiyor?
Kapananlar da şu laf var ya hani allah sana da nasip etsin?bunu diyorlar genelde. Lahavle vela yemin ediyorum şu kafadan bıktım belki çok matah bir şey değildir bazıları için kapanmak? Ulaşmamız gereken yüce bir olgu değildir belki kötü geliyordur olamaz mı? Adamdan hoşlanıyorum diye hayır diyememişsin o da ayrı bir durm

Evlenene kadar herkesin seçme hakkı vardır. Isterse açık secer ister kapalı kendi inancına göre. AMA: Beni kafasına göre şekillendirmeye çalışan adamı hayatımda tutmam. Bugün başını kapat olur. Yarın çalışamazsin.Felanda filanda. İnsanları beklentisiz sevin yada defolun kısacası

Bu adamlar haşa kendini allah sanmaya başlamış iyice.
Allah için kapanılır benim bildiğim bir erkek için değil.
Hayırdır ahirette sorguya kendi mi çekecekmiş?

Arkadaşlar 1 2 aydır konuşuyoruz ve ilk defa kapanmayı düşünüyor musun diye sordu bana elbet dedim fakat bunun için gerçekten düşünmem gerektiğini ve zamanla bazı şeylerin olabileceğini bunu gerçekten kendim istediğim için yapmam gerektiğini söyledim. Bunun üzerine sordum sen nasıl isterdin? Ben bundan sonra sevgilim olacak kişi ile evlenmek ve onun kapalı olmasını isterdim dedi ben ondan hoşlanıyorum.. Ama kapanmak için henüz hazır değilim nasıl yapacağız?
Sevgi için kapatılan baş, sevgi bitince geri açılıyor genelde. Eşim, babam, kaynanam istedi diye örtünen ve sonradan pişman olup çeşitli mücadelelerle açılan çok insan gördüm. Onun için değil kendiniz için yapın. Ama istediğinizde yapın. Mecbur bırakıldığınızDa değil. Ayrıca eşim kapalı olsun diyen adam açık biriyle flört ediyorsa riyakardır. Koşarak uzaklaşın

Buradaki mesele size başından beri yalan söylemiş olması.
Madem ki kapalı biri kabul edilebilecek neden bu vakte kadar sizi oyaladı?

Neyse ki 1-2 ay geçmiş sadece.
Sizi olduğunuz gibi değil kafasındaki kadına şekillendirmek isteyebilir, lütfen ailesini ve kültürünü iyice tanımadan nişanlanmayın.

Arkadaşlar 1 2 aydır konuşuyoruz ve ilk defa kapanmayı düşünüyor musun diye sordu bana elbet dedim fakat bunun için gerçekten düşünmem gerektiğini ve zamanla bazı şeylerin olabileceğini bunu gerçekten kendim istediğim için yapmam gerektiğini söyledim. Bunun üzerine sordum sen nasıl isterdin? Ben bundan sonra sevgilim olacak kişi ile evlenmek ve onun kapalı olmasını isterdim dedi ben ondan hoşlanıyorum.. Ama kapanmak için henüz hazır değilim nasıl yapacağız?
Kapanip kapanmamak senin tercihin olmali. Seni boyle girdu begendi oyle degil mi? Seni boyle kabullenmeliydi, degistirmeye calismamaliydi? Mesele aciklik kapalilik degil. Seni degistirmeye calismasi... bu ilk adim. Sirada ne var? Evden disari cikmayacaksin mi? Pencereden bile bakmayacaksin mi?
O kendine kole ariyor...

Bundan sonraki sevgilimle dediğine göre, sizinle gelecek düşünmüyor. Haliyle arkanızda bırakıp, önünüze bakın derim.

Ayrılacaksın.. kapalı istiyorsa kapalı biriyle sevgili olabilirdi

3-4 sene önce konuştuğum bir çocuk vardı takılırdık . Bir gün bana dönüp " senle evlenmek istiyorum ama kapanmalısın" dedi. Ben de kapanırsam elime bile tutamazsın dedim. ( öyle bir niyetim yok tabi dalga geçiyordum o sırada).
Ben
elini tutarım, öperim onlardan bir şey olmaz ama sen kapan dedi. Ben de niye sana günah değil mi o zaman niye kapanmamı istiyorsun dedim ?
Olsun sen kapan başkaları görmesin seni dedi.
Bende daha fazla katlanamayıp kapıyı gösterdim :D

Kapanıp kapanmamak tamamen senin kararın olmalı, şanslısın ki ailen tarafından zorla kapatılmamışsın demek ki kendi tercihini yaşayabileceğin bir hayatın var o yüzden hayatını bir adamın eline verme bence.
Böyle erkekler genelde sapık oluyor o yüzden kapanmanı istiyor kendisinden bildiği için çünkü o açık kızlara bakıyor çünkü sapık.

Yol yakınken yol verin derim. Böyle biriyle vakit harcamayın sizin açık olduğunuzu biliyordu baştan

Kapalı biriyle evlenmek istiyorsa neden sizinle sevgili olmuş??? Ne kadar da ikiyüzlü..

Ben sizin yerinizde olsam ayrılırdım.Daha şimdiden sizi kendi kalıplarına sokmak istiyor.Bugün kapan der, yarın evden bensiz çıkma der, öbür gün de bakmışsın ömür geçmiş dört duvar arasında..

(Bunları kapanmayın diye demedim.İçinizden geliyorsa ve istiyorsanız kapanın tabi.Ama bunu sevgiliniz için yapmayın.Hele açık biriyle sevgili olup sonra ben kapalı biriyle evlencem diyen biri için hiç yapmayın. Kaçın kurtarın kendinizi.)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X