Flörtün öpme muhabbeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tebrikler. Tecavüze uğrayan kadına gece sokakta ne işin vardı diyen dayılardan farkınız kalmadı

Tebrikler. Tecavüze uğrayan kadına gece sokakta ne işin vardı diyen dayılardan farkınız kalmadı
Okuyup bunu mu anladinFlört ettiğin adamın sana öptüm yazmasıni tecavüz kategorisine koyuyorsan, flört etme o zaman. Tutarlı ol.
Görücü usulü bul. Hatta nikahta birbirinizi gorun. Adam iyi edip kurtulmus senden.

Tepkiniz ‘ Çılgın Bakire Hürrem’ tepkisi. Yani ne olacak mesajla öptüm dediyse ben bile soğudum sizden

Benim normal mesajımın sonu ile bitiyor kadın erkek samimi olduğum herkese öpücük atarım asla cinsel bir şey değil bu.

Dizilerde öpüşme sahnesi çıkınca da kapatıyorsunuzdur kesin siz

konuyu ben açtım. kendi cümlenizde gece mesajlaşırsan bu cümleyi hakedersin yanılgısına düşmüşsünüz. sizin düşünceniz, sizin yorumunuz. öfke yerine başka kişilere yorum yapmayı bırakmanızı rica ederim

önyargılar,önyargılarımız...

Niyetini belli etmiş sen yok diyince canım daha beş günde bu ne hız sen çok haklısın

Dümdüz yürümüş size iş çıkmayınca da arkadaş kalalım moduna girmiş.

Gündüz mesajlaşmış olsaydı kızmaya hakkı vardı ama tam seks zamanı mesajlaştığı için hakkı yok yani

Katılıyorum doğru tepki vermişsiniz kesinlikle insan karşıdaki yanlış anlamasın diye elinden geleni yapar o da niyetini belli edip uzaklaşmış zaten öyle olmasa özür dileyip dikkat ederek devam eder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…