Aa yok saygı ne kelime hemen linç edilmeli ne o öyle ya öpmeden sevişmeden flört mü olur.Öptüm demesi sana tersse geri adım atma derim. Herkes gibi düşünmek zorunda değilsin ve herkes bu duruma saygı duymak zorunda
Öyle deme bak banlanırsın şimdi benim başıma gelmiştiAa yok saygı ne kelime hemen linç edilmeli ne o öyle ya öpmeden sevişmeden flört mü olur.
Doğru öpüş seviş sex yap desem ban gelmezdi askdlflflfşÖyle deme bak banlanırsın şimdi benim başıma gelmişti
Tebrikler. Tecavüze uğrayan kadına gece sokakta ne işin vardı diyen dayılardan farkınız kalmadıEee şimdi sen bu kadar katiysan niye akşam uyku saatine kadar mesajlasiyorsun anlamadım. O zaman onun öptüm yazmasına tepki verecek biriysen gece de mesajlaşma. Çok tepki vermişsin. O da daha başından bu kadar sert tepki görünce soğumuş.
Rainyy biri sana aynısını söylese ilk buluşmaya gelinlikle gidersinAbarti bir tepki bence ileri gitmemis sadece öptüm demis.
Okuyup bunu mu anladinTebrikler. Tecavüze uğrayan kadına gece sokakta ne işin vardı diyen dayılardan farkınız kalmadı
konuyu ben açtım. kendi cümlenizde gece mesajlaşırsan bu cümleyi hakedersin yanılgısına düşmüşsünüz. sizin düşünceniz, sizin yorumunuz. öfke yerine başka kişilere yorum yapmayı bırakmanızı rica ederimOkuyup bunu mu anladinFlört ettiğin adamın sana öptüm yazmasıni tecavüz kategorisine koyuyorsan, flört etme o zaman. Tutarlı ol.
Görücü usulü bul. Hatta nikahta birbirinizi gorun. Adam iyi edip kurtulmus senden.
önyargılar,önyargılarımız...Tepkiniz ‘ Çılgın Bakire Hürrem’ tepkisi. Yani ne olacak mesajla öptüm dediyse ben bile soğudum sizden
Benim normal mesajımın sonuile bitiyor kadın erkek samimi olduğum herkese öpücük atarım asla cinsel bir şey değil bu.
Dizilerde öpüşme sahnesi çıkınca da kapatıyorsunuzdur kesin siz
<3 <3 <3Bugün öpüp yatayım diyen haftaya üstünde ne var?derdi iyi yapmışsın akıllı olsunlar
Niyetini belli etmiş sen yok diyince canım daha beş günde bu ne hız sen çok haklısınMerhaba arkadaşlar,
Bir hafta önce birisiyle flört etmeye başladık. İş ortamıma geldiğinde birkaç kere iş yaparken kahve içmişliğimiz vardı sadece. Sizi tanımak isterim diyip ,bende tamam dememle başlamıştık flörte.Flörtün daha 5. gününde , mesajlaşırken ,uykum geldi ,hadi seni öpüp yatayım dedi.altı üstü 2 kere buluştuk. İnsan daha birini tanırken öpme muhabbeti beni tedirgin etti. Bana cinsellik için mi yaklaşıyor dedirtti. Ve yavaş ol, birkaç gündür tanıdığın birini nasıl öpüp yatayım dersin, bu ne cüret dedim.
# bu öpme muhabbeti senin gözünde ne canlandırdı diyince bu ne cüret dedim, tartışmak istemiyorum dedim ve peki, iyi geceler diyip mesajı sonlandırdık.
# ertesi gün bana boş yere kızdın dedi , buluşup konuştuğumuzda bu öpme muhabbetinin masumane olduğunu anlattı. Hadi seni tanımıyorum, niyetini yanlış yorumladım ve beni de tanımadığını düşünüp, sınırlarımıza girmeden birbirimizi tanıyalım diyerek konuşup konuyu kapattık. Ondan sonra 2 gün flört normal devam etti. 3.gün pat mesaj geldi, bence arkadaş kalalım diyor. Aradım, öpücük muhabbeti yüzde 60 onu etkileyip benden itmiş. Ee arkadaş kalıp kahve içip dertleşebilirmişiz. Bende dedimki o mesaj sonrası buluşup konuştuğumuzda bunu hallettiğimizi sanıyordum, sonraki 2 günde normal davranıp devam ettin. Niye devam ettin o zaman dedim. Tepkimi anca sindirmiş, cesaretini kırmışım. kısaca sevişmeyeceksen güle güle dediğini söylüyorsun sen deyip kızdım, kapattım. Bu erkekleri ben mi anlamıyorum, neyin gururu bu , düpedüz öpme koklaşma isteğiyle dolu testesteron torbaları . Ay bir yorumlayında bende doğru mu düşünüyorum anlayayım kızlar
Dümdüz yürümüş size iş çıkmayınca da arkadaş kalalım moduna girmiş.Merhaba arkadaşlar,
Bir hafta önce birisiyle flört etmeye başladık. İş ortamıma geldiğinde birkaç kere iş yaparken kahve içmişliğimiz vardı sadece. Sizi tanımak isterim diyip ,bende tamam dememle başlamıştık flörte.Flörtün daha 5. gününde , mesajlaşırken ,uykum geldi ,hadi seni öpüp yatayım dedi.altı üstü 2 kere buluştuk. İnsan daha birini tanırken öpme muhabbeti beni tedirgin etti. Bana cinsellik için mi yaklaşıyor dedirtti. Ve yavaş ol, birkaç gündür tanıdığın birini nasıl öpüp yatayım dersin, bu ne cüret dedim.
# bu öpme muhabbeti senin gözünde ne canlandırdı diyince bu ne cüret dedim, tartışmak istemiyorum dedim ve peki, iyi geceler diyip mesajı sonlandırdık.
# ertesi gün bana boş yere kızdın dedi , buluşup konuştuğumuzda bu öpme muhabbetinin masumane olduğunu anlattı. Hadi seni tanımıyorum, niyetini yanlış yorumladım ve beni de tanımadığını düşünüp, sınırlarımıza girmeden birbirimizi tanıyalım diyerek konuşup konuyu kapattık. Ondan sonra 2 gün flört normal devam etti. 3.gün pat mesaj geldi, bence arkadaş kalalım diyor. Aradım, öpücük muhabbeti yüzde 60 onu etkileyip benden itmiş. Ee arkadaş kalıp kahve içip dertleşebilirmişiz. Bende dedimki o mesaj sonrası buluşup konuştuğumuzda bunu hallettiğimizi sanıyordum, sonraki 2 günde normal davranıp devam ettin. Niye devam ettin o zaman dedim. Tepkimi anca sindirmiş, cesaretini kırmışım. kısaca sevişmeyeceksen güle güle dediğini söylüyorsun sen deyip kızdım, kapattım. Bu erkekleri ben mi anlamıyorum, neyin gururu bu , düpedüz öpme koklaşma isteğiyle dolu testesteron torbaları . Ay bir yorumlayında bende doğru mu düşünüyorum anlayayım kızlar
İleri gitmek için yol var mı diye bakmışAbarti bir tepki bence ileri gitmemis sadece öptüm demis.
Gündüz mesajlaşmış olsaydı kızmaya hakkı vardı ama tam seks zamanı mesajlaştığı için hakkı yok yaniOkuyup bunu mu anladinFlört ettiğin adamın sana öptüm yazmasıni tecavüz kategorisine koyuyorsan, flört etme o zaman. Tutarlı ol.
Görücü usulü bul. Hatta nikahta birbirinizi gorun. Adam iyi edip kurtulmus senden.
Katılıyorum doğru tepki vermişsiniz kesinlikle insan karşıdaki yanlış anlamasın diye elinden geleni yapar o da niyetini belli edip uzaklaşmış zatenMerhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?