Seni öpmek istiyorum dememiş,hadi öpüp yatıyorum demiş.Lafın gelişi söylemiş.Sizin cevabınız ağır olmuş,başkası olsa ertesi gün görüşmezdi.Siz tacize uğramış gibi cevap vermişsiniz.Yine birkac gün düşünmüş unutabilir miyim diye.Arkadaşlar, bu öpme muhabbeti zamanla gelişecek şeyler , onada anlattım bunu. İnsan daha tanımadan, birden ikiye kalmadan öpme muhabbeti ne , ben bu pencereden bakıyorum
Hayır tatlı kız. Gündüz durup durup dururken öptüm dememiş. Gece yatıyorum öptüm demiş. Konu oraya gelirse adam da der. Adamın öptüm demesine tecavüzcü muamelesi yaparsanız adam da karakterliymis rahatsız oldum der. Flört bu arkadaşlık değil.Gündüz mesajlaşmış olsaydı kızmaya hakkı vardı ama tam seks zamanı mesajlaştığı için hakkı yok yani
Konu oraya gelirse adam da der ne demek ya, siz kaçıncı yüzyılda kaldınız… tatlı kız diyen de benden sekiz yaş küçük. Yüzyüze olmamanın cilveleri bunlarHayır tatlı kız. Gündüz durup durup dururken öptüm dememiş. Gece yatıyorum öptüm demiş. Konu oraya gelirse adam da der. Adamın öptüm demesine tecavüzcü muamelesi yaparsanız adam da karakterliymis rahatsız oldum der. Flört bu arkadaşlık değil.
konunun ne olduğunu nerden biliyorsunuz, konudan bağımsız bir öptümdü..Hayır tatlı kız. Gündüz durup durup dururken öptüm dememiş. Gece yatıyorum öptüm demiş. Konu oraya gelirse adam da der. Adamın öptüm demesine tecavüzcü muamelesi yaparsanız adam da karakterliymis rahatsız oldum der. Flört bu arkadaşlık değil.
Tamam icazet alırım mesaj yazarken. Adama da tecavüzcü muamelesi yapıp icazet vermeye kalkismissin. Adam da icazetinle beraber güle güle demiş. Gündüz durup durup dururken öpmek istiyorum seni mi demis. Cikiyorum zaten konundan tutarlı insanlara vakit ayırmak isterim.konuyu ben açtım. kendi cümlenizde gece mesajlaşırsan bu cümleyi hakedersin yanılgısına düşmüşsünüz. sizin düşünceniz, sizin yorumunuz. öfke yerine başka kişilere yorum yapmayı bırakmanızı rica ederim
Banlanmak istemiyorum. Konudan cikiyorum. Anladığiniz kadarı ile yetinin. Bu yaşa kadar öyle yapmışsınız zaten.Konu oraya gelirse adam da der ne demek ya, siz kaçıncı yüzyılda kaldınız… tatlı kız diyen de benden sekiz yaş küçük. Yüzyüze olmamanın cilveleri bunlar
Olabilir ama gitmeden bu tepkiyi verince cocuguda korkutup kacirmisİleri gitmek için yol var mı diye bakmış
Ben sizin bakış açınızi anladım katılıyorum da buna.Arkadaşlar, bu öpme muhabbeti zamanla gelişecek şeyler , onada anlattım bunu. İnsan daha tanımadan, birden ikiye kalmadan öpme muhabbeti ne , ben bu pencereden bakıyorum
teşekkür ediyorum <3Ben sizin bakış açınızi anladım katılıyorum da buna.
Mesele sevişmek öpüşmek vs değil bunlar iki kişi isteyince zamanla olan şeyler zaten.
Ama doğru düzgün erkekler genelde ilk günlerden bu muhabbetlere hiç girmiyorlar.
İşte esas mesele bu.
Bu zihniyette birini bulmak çok mühim.
Aradığınız kişi bu değil vakit kaybetmemeniz iyi olmuş bence.
Sen böyle bakıyorsun bu senin hakkın. Karşındaki öyle bakmıyormuş ki bu da onun hakkı. Aynı düşünmediğiniz için şimdiden ayrılmanız iyi olmuş. Ama şahsi fikrim de 30 yaşında da artık birbirinize liseli gibi şarkı şiir göndererek flört edecek değilsiniz :)Arkadaşlar, bu öpme muhabbeti zamanla gelişecek şeyler , onada anlattım bunu. İnsan daha tanımadan, birden ikiye kalmadan öpme muhabbeti ne , ben bu pencereden bakıyorum
Siz ne yaptınız bu yaşa kadar acaba. Yazdığınız ortada.Banlanmak istemiyorum. Konudan cikiyorum. Anladığiniz kadarı ile yetinin. Bu yaşa kadar öyle yapmışsınız zaten.
Ya aslında sizin ne demek istediğinizi anlıyorum ben ama burada mevzu başka aslında.Hayır tatlı kız. Gündüz durup durup dururken öptüm dememiş. Gece yatıyorum öptüm demiş. Konu oraya gelirse adam da der. Adamın öptüm demesine tecavüzcü muamelesi yaparsanız adam da karakterliymis rahatsız oldum der. Flört bu arkadaşlık değil.
Şimdi insanların sınırları var doğru. Şimdi görgü kurallarına göre de saat akşam 10dan sonra ancak yakın insanları arayabiliriz, mesajlasabiliriz. O yakınlık kurulmuş. Burda adam durup dururken hadi öpüyorum dememiş. Dudağın öpüyorum vs gibi birşey değil. İyi uykular, öpüyorum. Hadi yine rahatsız oldu. Adamla görüştüğünde nazikçe ben mesafeli ilerlemek isterim dese ok. Bu ne cüret deyip adama tacizci muamelesi çekersen adam da gider.Ya aslında sizin ne demek istediğinizi anlıyorum ben ama burada mevzu başka aslında.
Her insanın kendine göre sınırları vardır.
Burada konu sahibi de o sınırın aşıldığını hissetmiş ve ona göre tepki vermiş sınırlarını korumaya çalışmış.
Yani kimi ilk günden öptümlu konuşur bu onun normalidir, kimisi için bu eşik 1 aydır gibi gibi.
O eşik asıldığı zaman belki pat diye seks dönecek iki tarafta isterse belli olmaz ama ilk günler ekstra önemli sözler ve davranışlar bence.
Akıllı ve karşısındakini önemseyen bir erkek ilk günler dikkatli davranır zaten böyle cümlelerden kaçınır olgun biriyse elbette.
Gunduz seks olmuyor muGündüz mesajlaşmış olsaydı kızmaya hakkı vardı ama tam seks zamanı mesajlaştığı için hakkı yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?