Flörtün öpme muhabbeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlışlıkla entera bastim. Biz de esimle mesajla konusuyorduk yil 2006. Flort falan degiliz ama hoslanma vardi birbirimize acilmamistik :) bi gun bana mesajda optum dedi, ben de ona yavas op dedim pardon aliskanlik dedi, hadi oyle olsun dedim Ama bu bile cilvelesme gibi biseydi yani ne curret ne cesaret deseydim herhalde bi daha gorusmuyor olurduk. Sonuc olarak evliyiz simdi, belki de kendi saadetini engelledin

Abartmışsınız. Böyle bir niyetiniz yoksa mesafe koyacaksanız o muhabbete girmeden niyetinizi belli ederdiniz. Ben olsam bende soğurdum öyle heyecansız ilişki mi olur yav

Sana mi soyledi onu. Ama mahalle agziyla degil, hunkar agziyla konusuyorsun sen
bilmem ki edebiyat öğretmeniyim ben, mahalle ağzını bana dediyse bir miktar kırılırım halbuki trt spikeriyle osmanlı hanedanı mensubu karışımı konuşarak haddimi aşmamaya çalışıyorum yoksa sonu belli, taşlanmak

Flörtün sözlük anlamı; aşk ilişkisi..
Sizi tanımak isterim diyen adama yavaş ol diyeceğine "tamam" diyip flörte başladın, ama öptüm iyi geceler mesajına "ben senin bildiğin kızlardan değilim " imajı verdin.. O da iyiymiş
Tanışmak için daha erken beyefendi deseydin ya madem
Aşırı abartılı bir tepki.. Yemin ederim adam haklı.
Testesteron torbaları olmasaydı sen ve ben olmazdık ayrıca

ya yakınlaşma olmasa da adam mesajda öptüm dedi diye kazığa oturtmak nedir
Kazığa oturtmak mı denilir yaptığına bilemem ama onun anlayışına göre adam başka bişeye oturtmak istedi öptüm diyerek.. Bunu nasıl anlamazsın

Yalnız seni öpüp yatayım demiş yani öptüm iyi geceler dememişki.
Konu sahibesi tamam öpte yat deseydi , dudağından , nerenden , ya da at bi dudak fotoğrafı falan da diyebilirdi .
Ki sonradan ayrıldığına göre bunlardan birini söyleyecekti.
He tepkin abartı olmuş ama , ay bende sinir olurdum ya öptüm dese bende der iyi geceler derdim . Öpüp yatayım nedir ? bir Başak olarak en ince ayrıntısına kadar düşündüm yine

Adam deyip diyecegine pismandir suan zaten bu ne curet derken cok mu turk filmi izlediniz baya abartmissiniz

Ben de flört aşamasında fazla samimi cümleleri, yaklaşımları sevmem, adı konmadan gereksiz geliyor, tatlı muhabbetler iltifatlar espriler olsun ama bi çekinme de olsun isterim, herkesin tarzı ve beklentisi farklı. Adı koyulduktan sonra zaten mıçmıç da oluyorsun, şımarık da oluyorsun, koyveriyosun hepsini.
Bana da bi flörtüm canım cicim diye yaklaşınca şakaya vurup hızını azaltmasını söylemiştim, gülüp geçmiştik.
Burdaki adam bi şey dememiş, yani öyle sapıkça bi yaklaşım yok, rahatsız ediyosa şakaya vurarak geçiştirebilir ve sınırı çizebilirdin, burdaki cümleye "bu ne cüret" demek komik ve abartılı olmuş, adama itici gelmesi normal.

Sosyal medyadan tanıştığım biriyse irrite olurum. Yüz yüze başlayan flörtse hoşuma gider. Aradaki elektriğe de bağlı biraz. Bir de çoğu erkek ilk görüşte aşık falan olmadıysa biraz cinsel amaçla yaklaşıyor zaten. Zamanla duygular oluşuyor

Göster ama öptürme ilk buluşmadan
Hahahah yok ya , böyle minik minik el kol değiyor ya yürürken, karşıdan karşıya geçerken ya da bisikletli geliyor falan bahanesiyle şöyle bir el tutuluyor/Kola giriliyor sonra öyle devam ediliyor. Yanyana oturup bir şeyler konuşup gülüşünce/ vapurdan manzaraya bakarken böyle kafalar aynı hizada oluyor. Adam 'bir adım atsam mi geride mi dursam' hesabı kitabı yapıyor, heyecanını görüyorsun falan. Sonra ilk buse yanağa geliyor, böyle gözleri büyük büyük heyecanla tepkini bekliyor,kalbi güm güm
Çok seviyorum bu gerilimi.
Neden kendimi bundan mahrum bırakayim ki?

off kız öyle bi anlatmışsın ki çok canım istedi eşime söyleyeyim de ilk buluşma gibi yapıp bunları yaşayalım

off kız öyle bi anlatmışsın ki çok canım istedi eşime söyleyeyim de ilk buluşma gibi yapıp bunları yaşayalım
Kız kocayla bu yapılıyor mu? Valla şu yeni tanışmanın heyecanı, ilk flortler, ilk yakınlaşmalar...şunlara bağımlılığim yüzünden evliliği düşünemiyorum, yaşım olacak 32 bir dene de kocayla yapılıyorsa ben de düşüneyim evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…