sonucum yine negatiif...
4 yıl oldu buralarda yazmaya başlayalı,hep bi adım sonra kavuşacak gibiydim bebeğime...meğer maceram uzun sürecekmiş...
kim bilir daha ne kadar sürecek:) senin tedavin için ayrıca dua edicem...inşallah mucizen seni bulur,inşallah sağlıklı sıhhatli pozitif bi tedavi geçirirsin...
ben buralardayım her zamanki gibi
gulem canımsın aynı yıllarda başlamışız tam olarak 4 yılı geçiyor mücadelem başlayalı ,8 yıllık evliliğim 12 yıllık ilişkimizin meyvesini rabbimden istiyoruz..olmadı olmadı(
çok üzgünümmm ne denir ..ne desem boşşş canımsınnn
inşallah bakalım benim tedavi süreci nelerere gebee..azıcık yumurta sayısı...
Allah razı olsun duların kabul olsun inşşallahh kader arkadaşım...üzüntün benimde üzüntüm bilesinnn...sevincinde sevincim olacak inşallahhh
sağol canım benim..iki damla göz yaşı döktüm şimdi gayet iyiyim...dedim ya 2 tane yumurtası oluşanında oluyo..bu iş nasip,kısmet...bunu biliyoruz ama kabullenmek zor..
ben tedavilerime hiç inanarak başlamadım..fakültede 2 yıl önce ilk aşılamamı olduğumda işlemden sonra çıkıp alışveriş merkezi gezdim:) o zaman hemşireler çok kızmışlardı ve biliyorum olmayacak demiştim..olmadı..sonraki ay adetimi bekliyodum 2.aşılamaya başlayacaktık,4 gün erken adet oldum tedaviye erken başlycam diye sevine sevine gittiğimde hamile olduğumu öğrendim..nasıl oldu hayret ettik..ama yaşamadı..hiç atmadı kalbi..ben yinede of demedim..anladımki Allah vereceği zaman napsan veriyo..o zamandan beri 1 aşılama 3 tüp denedim..yine hiç bir tedavime inanmadım..ben niye böyleyim bilmiyorum..şimdi hikayeme başladığım fakülte hastanesine geri dönücem:) hemen olur zannettik hep özele gittik sonrasında..hata ettik ama yine diyorum bunları yaşayacakmışız..
şimdi tek boynumu büken etrafımda gebe bi sürü insan..her ortamda aynı şeyler....doğumu yaklaşan arkadaş kimsem yok diye üzülüyo ben gidicem belki yanında...nasıl dişimi sıkıyorum...bilirsin...beynimin içini senden,sizlerden iyi kimse bilmez....
yinede önümüze bakıcaz..yaşayıp görücez..sende sakın umutsuz olma..verecek olduktan sonra neler oluyo..çok dua edicem sana....Allahımmmm versin sağ salim,sağlıklı sıhhatli...bebeğin sana sağlık getirsin:)
her deneme sonrası negatif sonuç yeni bir deneme sürecine sokuyor bizi her defasında bişeler öğreniyoruz...haklısın 2 taneyede 22 taneyede can veren rabbim...
tedaviye inanmadan başlamaya gelince yalnız degilsin...o kadar inanamıyorum ki olacagınaa bi sonraki tedavide farklı protokol uygulanır diyorum düşün yani...spontan bi gebeliğinin olması çok çok olumlu benimde doğal yolla bi gebeliğim var 10. haftada kalp atışı durduu dünyam durduu haziranda doğum yapacaktım nasip olmadı...
öyle beklemediğim öyle ansızın geldikii evet nasipse oluyor gerçekten...vakti gelince önünde dağ olsa engel olamıyor ,olamayacak..
rabbime bol bol dua edelim ,Allah senden razı olsun dularını kabul etsinn bende senin için dua edecegim Rabbim içindeki acıyı hafifletsin tekrar mücadelende sana kuvvet versin...
baglantıyı kopartmayalım fmf kardeşimmm
elbet bu yaşadıklarımızın bi mükafatı olacaktır..
hep yağmur yağmaz elbet güneş açarr...iyiki dertleşebiliyoruz inan annem bile beni bu kadar anlamıyor...
Gülemcimm sana bildirim yollamak babında begendim yoksa atak için çoook üzüldüm belirtmek isterim...şansızlığa bakk ya
umudunu kaybetmeee rabbim çektiğin agrılaın mükafatını verecek inşallahhh...
bende bugün tedavimin 3.günündeyim veee dünden beri atak geçiriyorum ..eski ataklara göre daha hafif ama bu döneme denk gelmesi şansızlıkk( 50:
sanırsam çok gerginimmm 1 yıldır nerdeyse atak geçirmemiştimmm..şimdii düşünüp duruyorum yumurtalarımmm zaten az ve kalitesizzz gelişmeyecekmi?
düşün çektiğim acıyıı sol kaburgam nefes alırken batıyorrr 2 büklümümmm offf...ama agrı kesici içmeyi redediyorummm..
ALLAHIM ŞU MÜBAREK GECEDEEEE yüzümüzü güldür bizi evlatsızlıkla imtihan etmeeee rabbim....
canım;
dün yatağa yattığımda bugün olacaklar hakkında hiç bişey bilmiyordum..
hayat ne tuhaf...
sonu ne olur bilmiyorum ama burda da yazayım ki bi fmf li kardeşimiz daha umut bulur belki..bu hastalık bebeğe engel değil ama bazı sorunlara sebep olabiliyo..bende kendimde böyle sorunlar olduğunu düşündüm..
neyse;bu sabah uyandığımda eşim test yapmamı istedi,onu kıramadım idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm...büyük şoktan sonra hastaneye gittik kan sonucumda iyi çıktı ama progesteron hormonum düşük..bu yüzden iğne yapıldı...çok temkinliyim..2 sene önceki hamileliğimi öğrendiğim gibi değilim....biliyosun..korkularla dolu içim.....hakkımızda hayırlısı olsun..inşallah önümüzdeki süreçte senin pozitifinide duyururuz bu sayfada...sen hep dualarımdasın...Allahım 2 tanecik dediğin yumurtalarına can versin inşallah:)
amiiiiinnn...canım beniiimm..yazdıklarını okuyunca kendimi tutamadım ağladım..Rabbim yüzüne baksın..dualarına cevap versin inşallah..ağrıdan ölürken ağrıkesiciyi reddetmek nedir bilirim..oğluma hamileyken yaşadım bunları..Allah sana da hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..bu günlerini unuttursun inşallah..
gözün aydıııınn....çok sevindim bebişine...Allah sağlıkla eline almayı da nasip etsin..hayırlı, sağlıklı bi evladın olur inşallah..
sağol canım..inşallah doğurmakta nasip olur..sen nasılsın? herşey yolundadır umarım:)
amin canım.inşallah..ben de cuma gecesinden beri hastayım.yan ağrısı çekiyorum.4. gün bugün..ancak dolaşabiliyorum ortalıklarda..işten rapor aldım.çok şükür bi atak daha bitti..
ahh canımmm yaa..çok geçmiş olsun..yorucu 4 gün geçirdin demek.Allah bi daha vermesin diyorum yinede:) kendine dikkat et..
sağol canım,hamile kaldığımı öğrendiğimde 2.aşılama için adetimin 4.günü hastaneye gittiğimde öğrendim..laparoskopi oldum evre 4 endometriozis dedi..hemen aşılama..ilki yapıldı negatif.. iknci için 1 ay bekleyelim sonraki ay adetin olunca gel dedi.1 ay dinlendik,adetim oldu 4.günü gittim aşılama ilaçlarına başlanacak tekrar..hormon testleri yapıldı,tuhaf çıktı dedi doktor,bi gebelik bakalım..mümkün değil desemde bakıldı ve pozitif..düşük yapıyosundur dediler bekledik hormon 9000 lere kadar çıktı..3 hafta gebelik yaşadım,kese göründü ama kalbi atmadı..kürtaj oldum..tuhafına gidecek belki ama üzülemedim bile...anormal başladı diye adapte bile olamadan gitti..inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur..
gulem hanım merhaba bende sizin gibi fmf hastası ve hamileyim şu anda. malesef bebeğim gelişmedi. bir doktor goremedi diğeride 9 haftalıkken 6 haftalık ama kabi atmıyor dedi. pztsi günü aldırıcam mecburen.
size sorum bu sorun neden kaynaklanmış sizde fmfle mi alakalı? aynı seyi bir daha yaşamamak için ne yapmalıyım. siz neler yaptınız. bana yol gösterirseniz sevinirim.
Sevgiler.
merhaba arkadaşlar bende fmfliyim yeni ewli olduğum için çocuk düşünmüyoruz şimdilik ama fmflilerin çocuğu bıraz geç oluyo sanırım ya bende istedigm zaman anne olamazsam çok mutsuzum b u yüzden eşimede söleyemıyorum hemen çocuk istedgmı düşünmesin diye napıcam bilmiyorum
cnm endişe etme,hiç hesapta olmayan şeyler yaşadım ama şimdi evlensem yine 1 yıl üşünmezdim..gelişine bırak :) çok fmf li var hemen anne olan
Merhabalar.Arkadaslar merhaba
Hamile olup fmf ataklari gecirip sorunsuz dogum yapan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?