FOCUS T25 workout

aslında fıtrata uygun olmayan şeyler yapmak lazım,güneş varken aktif olmak,karanlıkta uyumak gibi
ama dediğin gibi spor illaki yapılmalı,gece ya da gündüz
bir de şöyle bir şey var,sabah çok erken vakitler bazı hormonlarımızın miktarı artıyor,bunlar da kalp krizi riskini arttırıyor,bundan sabah cok erken vakitler de spor iyi değil

[

Merhaba herkese. Ben de 3-4 gundur T25 yapiyorum ama duzenli yapmayi planlamadigim icin topige yazmayi dusunmemistim. Yine de merak ettim, en uzun suredir yapan sensin sanirim CallanPinckney. Sonuclarin nasil, olculerdeki degisme falan?
en fazla yapan semipermeable,benim 3. haftam bitti
t25 öncesi 2 ay jillian level1-2-3 yapmıştım,sık sık da leslie 2 mile,bunlarında öncesinde callanetics yapmıştım..bunların hepsinde çok inceldim ve kilo verdim ama işin doğrusu t25 yaptığımda düşük kalorili beslenmeyş hedeflesem de bunu yapmadım,fazlaca yedim; fazla yememe rağmen kilo değişikliği ve ölçülerimde değişiklik olmadı ama kesinlikle daha güçlendim,artık kolay kolay yorulmuyorum,mesela cok yediğimde karın kaslarım zayıf olduğu için hemen karnım çıkardı,artık bu durumu da yaşamıyorum..ben fiziksel mental her türlü yararını görüyorum...şiddetle tavsiye ederim

total body circuit yapıldı,harika hissediyorum
yarın 1 saatlik spor var :))

Çok doğru hiç yapmamaktan iyidir. Gece de olsa ve uykunu geciktirmesi seni rahatsız etmiyorsa sorun yokmuş demek ki

tabiiki neden olmasın, yeterki sporun asıl amacını keşfet. dış görüntüdeki değişimden ibaret olmadığının fakrına var. gerisi çabucak gelir.
bu bilince ulaşmak gerçekten de kökten çözüm olurdu. sırf o pantolona artık girebiliyorum şimdi kendimi salabilirim, taaa ki yine o pantolona giremeyene kadar mantığını silmiş olurum evet her seferinde biraz zayıflayınca kendimi salıyorum

Canım merak ettim sen hiç sağlıksız gıda tketiyor musun,yoksa hiç kaçamakların olmuyor mu
Aaa olmaz olur mu, oluyor tabii ki insanız. Benim tatlıya zaafım var sadece :) yaş gençken ondan yememexlik yapmıyorum ama dengeliyorum.. Spora daha çok ağırlık veriyorum mesela. Ama şunlarda netim; ekmek yemiyorum, prinç pilavı nadir yılda 2-3 defa max o da anne pilavı olduğundan :) makarna yemem.. kola içmem. Cips yemem. Çıkolatada da bitterden vazgecmem :) tuz yok denecek kadar az..

Tatlım bu arada bir şey önereceğim. Dukan diyetindeki yulaf kepeğiyle bir krep yapıyorum bayılıyorum:) ama sen sever miisn bilmem. Yulaf kepeği çok yararlı araştır istersen aşırı tok tutuyor. İstersen tarifini veririm çok basit zaten.

Zamanla olacak. Mesela ben t25 e başladığımdan beri 1.5 kilo aldım. Ama bu yağ değil kas.. Daha inceyim, kalbim daha kuvvetli, ciğerlerim daha temiz mesela :)

Zamanla olacak. Mesela ben t25 e başladığımdan beri 1.5 kilo aldım. Ama bu yağ değil kas.. Daha inceyim, kalbim daha kuvvetli, ciğerlerim daha temiz mesela :)
yarın başlıyorum ben de. buraya yaptıkça yazacağım. programın çıktısını aldım. tırsıyorum biraz ama gün gün yapıp yazacağım. 5 hafta sonra Beta ya geçtim demek için sabırsızlanıyorum.
kesinlikle daha sağlıklı olacağıma eminim
yulaf kepeği tarifini de eşim devamlı yapıyor. ben bi türlü hoşlanamadım ama eşim çok severek yiyor. acayip tok tutuyormuş ve çok sağlıklıymış. elli tane bu besinlerle ilgili kitap okudu da oralardan görmüş :)

ben de yapıyorum,bir de biraz da buğday ruşeym katıyorum :))

kızlar ya dün betada ayağımı sakatladım, fazla zorlamak istemioyrum bu sürede leslie 4 mile ile idare edeceğim. dikkatli oldun. tamam mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…