- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
hadi ya çok üzüldüm,çok geçmiş olsun cnm,çabucak iyileş inşallahkızlar ya dün betada ayağımı sakatladım, fazla zorlamak istemioyrum bu sürede leslie 4 mile ile idare edeceğim. dikkatli oldun. tamam mı.
ya çok geçmiş olsun umarım çabuk iyileşir dikkat etkızlar ya dün betada ayağımı sakatladım, fazla zorlamak istemioyrum bu sürede leslie 4 mile ile idare edeceğim. dikkatli oldun. tamam mı.
Harikasın cnmKızlar ben de pazartesi günü başladım. Sabah 1 saat erken uyanıp, hemen tvnın basına kosuyorum. bi de portakal, limon , sirke ve greyfurt karısımım var her sabah ondan ıcıyorum. Yaklasık 3 haftadır da dıyetesyen kontrolunde dıyet yapıyorum. iki haftada 3 kilo verdım. Biraz yavas gidiyor ama sonradan almamak adına bence iyi diye düşünüyorum. Aylık beş kilodan toplamda 25 kilo vermem lazım. bu arada boy 1,65 kılo 95le başladım. focus t 25 için de bacaklarım ınanılmaz derecede kopuyor ama 3 gunde dar gelen pantolonlarımı daha rahat gıymeye başladımheryerde arastırdım ama dugru duzgun sonucunu yazan olmamıs. sonuna kadar degısımı paylaşıcam. bu arada alphada anladıgım kadarıyla bacaklar daha cok calısıyor, betada karın daha cok calısıyor. ınceledıgım resımlerde alphada herkes once bacaklarından vermıs, betadan sonra da karın gıtmıs :)
pc deki sorun giderildi,basit bir şeymiş,ben anlamadığım için panik yaptım tabi
bugunkü sporlarım:
t25 cardio
quick callanetics stomach
donkey kicks her iki ayak 20şer kere 3 set
dumbell side bend sağ10 sol10 her iki kolla 100 kes
gym stick twist 200 kere
100 squat
Ben de oburluk yaptım bundan incelme yok ama çok mutluyum, hep yapabilirim bunu:))) taş olma yolunda ilerliyorumKizlar selam
Bu aralar topige ugrayamadim bu sebeple sizinle baslayabilecegim t25 i kaxirdim maalesef.daha once jillian grubuyla 3 kg vererek dogum gobegimi toparladim 2 beden kuculdum sikilastim cokta mutlu oldum.ardindan t 25 e basladim ancak gelgelelim bogazimi tutamiyorum buna ragmen kg almadum olculer degismedi.eski halime dondum fitimde diye pek umursamiyorum sanirim.sizinle baslama sansini kacirmasam iyi olurmus motive olurdum
T25 e gelirsek gercekten kisa hareketlerde cesitlilik oldugu icin sikici degil ayrica videodaki ablalarda insani gaza getiriyor
İlk hafta zorlandim simdi hepsini yapabiliyorum nadiren ara veriyorum
Bir ark. bahsetmis gercekten yesem bile gobegim eskisi gibi sismiyor
Bu arada sizin sonuclar nasil gidiyor
maşallah:)))1 yasina bastik buay bakalim bende biran once oburluga son verip guzel sonuclar alip fahada fit olmak istiyorum
Harîka canın tebrik ederimSelam bugun bi haftamı doldurdum. Ama bacaklarımın bi haftada bu kadar incelecegıni söyleseler inanmazdım :) Eşim bile destek olmaya başladı. Dar gelen bacaklarımı sıkan eşortmanlarım artık daha rahat :)) alphanın bitmesine son 4 hafta
Aaa çok sevindim:))):)))
Shaunn gecen perşembe açıkladı. Temmuzda cize diye yeni bir programı çıkacakmış. Yine kardiyo ağırlıklı fakat dansla icraa ediliyor:) 4 gözle bekliyorum!!!!'
Harîka canın tebrik ederim
Ben de bu hafta betaya grçiyorum artık:))
Uzun süredir spor yapmıyorum ben de. Kaç haftadır başlayayım diyordum bir türlü yapamıyordum. Bugün gözümü kapatıp yaptım valla cardioyu. Acayip zorlandım ama bırakmadım. Yani spora benden daha uzak olacağını zannetmiyorum :) Acayip tembel, üşengeç ve kassız biriyim. Bence sen de zorla kendini. Çok yorulduğun yerlerde Tanyanın yaptıklarına geç.Arkadaşlar ben uzun zamandır spor yapmıyodum bugün t25 cardio ile başliyim dedim olmadı tabi :/ başta bi süre leslie 5 mil yapıp sonra t25e başlamayı düşünüyorum sizce nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?