Folbiol 5mg haftada 1 alan varmıı???

sansee

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
1.992
0
316
İstanbul
arkadaşlar ben daha bu hafta keseyi gördüm yani 6 haftalık falan ,hamilelikten 1 ay kadar önce folik plus alıyodum günde 3 kere ama hamilelikten sonra kendş doktorum önce kseyi görmeyi bekleyelim dedi ,khverengi akıntıdan nöbetçi doktora gitim oda neden folilk asit vermedi doktorun günde bi tane folbiol kullancaksın dedi ,bu hafta keseyi görene kadar devam ettim öyle ,keseyi gördükten sonra haftada 1 e düşüreli folbiolu dedi ,diğer folik asitlerden çok daha yüksekmiş bu ,diğerleri 300-400 mikrogram dedi...siz ne düşünüyosunuz??

Ben de günde 1 tane kullanmıştım.Doktorun öyle verdiyse vardır bi bildiği.İçine sinmediyse sor açıkça arkadaşlarım her gün alıyolar bana niye haftada 1 verdiniz diye.PEk hoşuna gitmeyecektir bu soru ama senin içinin rahatlaması daha önemli.

bende alıyorumda 1 tane içiyodum 1 haftadır yarım alıyorum her gün aç karnına yanında apikoğal da alıyorum o çok kokuyor diye beneksol verdi

meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben 1 sene 3 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz ama hala hamile değilim folic asit tarzı hiç ilaç kullanmadım.ama bugün bi doktora danıştım folbiol iç günde yarımdedi yarın alıp başlıycam.allah en kısa zamanda bizede nasip eder inşallah,moralim bozulmaya başladı artık

ben 20 haftalık hamileyim hamilelikten 3 ay önce kullanmıştım günde 1 kere folbiolu doktorum günde 3 defa içmemi tavsiye etti bir kerede bunun yanında b12 ve ve elevitte kullanıyorum

nekadar güzel hamileleri duğduğumda çok seviniyorum sağlıklı bi şekilde kucağında alırsın inşallah darısı benim başıma hapımı aldım bugün başlıcam kullanmaya

bende her gün 1 tane alıyodum bence doktorunu da değişmelisin benimde ilk doktorum hiç bişiy anlatmıyodu soru da sordurmuyo kovalıyodu resmen

Back
X