Folik asit hangisini önerirsiniz folbiol kötümü

Giresuncikamiyursun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2022
328
73
13
Arkadaşlar merhaba folik asit olarak folbiol 5mg kullaniuorum gebelik öncesi kullanmaya başladım hergun bir tablet ama internette olumsuz yorumlar gördüm kullanan varmı ilk ay doktorun folidoce yazmisti bitince eczane bu da iyi dedi verdi 1 aydır da folbiol kullanıyorum ne yapmaliyim sizce

Korktum bi şimdi o zman ben yarin yine folidoce alim acaba bi kaç gün icmesemmi bu ayda gebelik şüphem var 7 gün kaldi bata napsam bilemedim folik asit degerine baktirnak istedim sağlık ocağı biz yapamiyoruz dedi

Benim doktorum gebelik öncesi folbiol önerdi kullandım...Şimdi iMom PRIMO önerdi ona geçtim...Sağlıkla gelsin bebişler
Ayy biraz icim rahatladi otizmden bahsediliyor açıkçası korktum sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun bende de belirtiler var aslında ama erken test yapmayacağım 7 gün daha sabretmek lazim❤❤

Ayy biraz icim rahatladi otizmden bahsediliyor açıkçası korktum sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun bende de belirtiler var aslında ama erken test yapmayacağım 7 gün daha sabretmek lazim❤❤
Amin çok sağolun sizinde gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallahTürkiye Cumhuriyeti'nde bu ilaca ruhsat verilmiş...Yine aynı şekilde Türkiye Cumhuriyet'i içerisinde sağlık bakanlığı'na bağlı çalışan doktorlar yazıyorlar bu folik asidi...Bence boşu boşuna korku pompolamaya gerek yok...

İçinizi ferah tutun...

Korlu pompalamadik. İnternette gördüklerinin benzerlerini gördük onu söyledik. Belki folik asit miktari çok düşüktü. O sebeple yüksek doz verildi. Bunu bilemeyiz. Ama bir risk varsa farklı hekimlerden görüş almak önemli. İçi rahat olsun, önlemini de alsın.

Yanı işte bakilmadi eğer hamileysem gidince onuda ogrenirim teşekkürler

Sonucta bu hapı doktor tavsıyesıyle kullanmıs ınsanlar var..Hatta hala yazılmaya devam edılıyor..Ama böle böle olan ınsanlar var demek kullanmıs olanlara korku pompolamak oluyor...Sonucta doktora gıdersın ve buna o karar verır.. Benım kastettıgım durum bu..Boyle bırsey yoktur ya da vardır demıyorum...Stresın ınsan vucudunda olusturdugu tahrıbatlarada bakınız..Kafanıza gore kullanın demedım tavsıyeyle kullanıyorsanız strese gerek yok yanı boşa korku olusturmak gereksız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…