Folik asit hangisini önerirsiniz folbiol kötümü

Bu doktor benim beğendiğim bir doktor
İlk kez gördüm. Biyografisi şahane. İlk ve ortaokulu ted kolejinde okumuş birincilikle bitirmiş. Üniversite sınavında Türkiye derecesiyle Hacettepe tıp kazanmış. Iyi bir hastanede doktorluk yapıyormuş. Maşallah diyelim. Darısı başarılar senin miniğine.

Durduk yere stres mi yaptırıyoruz? Videoyu açıp izlerseniz stres mi daha büyük tahribat yapıyor yoksa yanlış doz mu görürsünüz. Eyvah öleceksiniz demişiz gibi davranıyorsunuz. Sizin yaptığınız da riskleri yoksaymak. Bu daha büyük vebal.

Hanımefendi doktora danısıyoruz daha neyın vebali ..Her doktor aynı görüşte mi her konuda? Evde kendı kendımize kür mü olusturdukda tavsıye edıyoruz neyin vebali..Fazladır ,eksiktir doktorunla gorusur karar verırsın..Teshıs almamıs ve bu konuda doktor gorusu almadan basıma su gelır mı demeye gerek yok bence..

O zaman bu spesifik konuda ne diye genel görüş bildiriyorsunuz
Bu spesifik konu için de bahsı gecen konuyu hala yazan doktorlar var ama ıcmeyın yuksek dozlu dıyenlerde varken benım "vardır ya da yoktur bısey dıyemem"sozumun doktorlar bıle ıkıye ayrılmısken bısı dıyemem kasıtlı sozume neden gorus bıldırıyorsun dıyen sayın profesör....

Görüşümü yargılamak size düşmez...Canım ister yazarım size ne???????

Bişey sorucam folik asit sayesinde mi hamile kaldınız
Folik asidin bebek gelişiminin ilk üç ayı çok önemli olduğunu söylüyorlar doktorlar ..Bende gebelik düşündüğümde doktorumun tavsiyesiyle başladım...Onun gebe kalmada bir faktörü ayrıca varmıdır bilmiyorum...

Bir de düzenli ceviz tüketiyorum yani elimden geldiğince sağlıklı birşeyler yemeye gayret gösteriyorum...

Bundan önceki gebeliğimde de kadın doktorum ve diyetisyen eşliğinde hareket etmiştim...Sağlıklı beslenmek adına...Ve sonuç 4-5 ay sonra hamile kalmıştım sağlıklı beslenmeye başladıktan sonra...Toplamda 1.5 yıl sonra hamile kalmıştım yani..Beslenme ve vitaminler önemli bence...

Ben polikistik over sendromu yum 1 yıl deniyoruz ama olmuyor çok şükür bir kizim var ikincisini istiyoruz ama olmuyor

Ben polikistik over sendromu yum 1 yıl deniyoruz ama olmuyor çok şükür bir kizim var ikincisini istiyoruz ama olmuyor
Aynen bende öyleyim..Doğuştan pko'luyum..İlk doğumumdan önce ilaçsız adet olamazdım...Doğumdan sonra 38-40-42 vs.sonuçta bu aralıklarla olmaya başladım ama...

Benimde bir evladım var...İkincisini istedik..Allah'a şükür nasip oldu..Tabi durumumdan dolayı hazırlıklıydımda bir nevi..O ay da olmasaydı ovülasyona başlayacaktım..

1 yıl olmuş artık doktora gidip bir hormonlara vs. baktırın...Burda duydum hayıt tohumu aldım demledim içtim buarada..Bir de incir-havuç kürü yaptım.. Ceviz vs.elimden geleni yaptım..

Sizde önce bir hormonlarınıza baktırın şayet troid ya da farklı bir durum varsa belki bir tedaviyle hızlandırabılırsinız durumu

Hem devlete hemde özel hastaneye gidip hormon testime baktırdım hiçbir sıkıntı yok dediler sadece pcoslusun dediler ve bn ilaçlarla asla adet olmam. bn hayıt tohumu ictigimde baş ağrısı yapıyor bnde soğan kürünü deniyorum içtiğim zamanlarda hemen adet oluyorum tabi soğan kurunede bu ay başladım oldum yani.

Bnde folbiol ilaç kullanıyorum acaba iyi mi bu ay başladım

Hormonlarda sıkıntı yoksa çok iyi..Aslında ilk gebeliğimde de doktor kontrolündeydim bende hep özele gittim gidiyorum ...O zamanda diyet vs.yaptım ki kiloluda değildim...Dediğim gibi sağlıklı beslenme diyeti önerdi doktorum..

Soğan kürünü o zamanlar yapmıştım bu sene denemedim...Ama çok çabuk etkisini gösteriyor çok şaşırmıştım..

Bizim sıkıntımız düzensiz yumurtlama...O yüzden de ilişki sıklığıda önemli ve bol sabır
Bnde folbiol ilaç kullanıyorum acaba iyi mi bu ay başladım
Bende doktora danıştım bunu önerdi...Eczaneye de sorduk buarada o da iyi dedi bize..
Gebe kalınca da değiştirdi.. Her iki doktorunuza da sorun danışın.

Sıklıkla ilişki yapiyoruzda hayırlısı olsun cnm sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Teşekkür ederim yorumlarıma cvp verdiğin icinde

Sıklıkla ilişki yapiyoruzda hayırlısı olsun cnm sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Teşekkür ederim yorumlarıma cvp verdiğin icinde
Rica ederim amin inşallah canım sağolasınAllah'ım tez zamanda nasip etsin inşallah size de dualarımdasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…