folik asit kullanıpta etkisini gören varmı????

senemcik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
354
2
116
42
İzmir
biz 3 aydır deniyoruz bu ay folik asit kullanımına başladım gerçi 3 ay önce başlanıyormuş ama ben merak ediyorum erken veya geç kullanmaya başlayıp hamile kalan varmııı???

ben de yeni kullanmaya başladım canım
inşallah en kısa zamanda etkisini görürüz
sağlıklı bebişlerle

canım ben yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. 5 ay önce karar vermiştik bebiş yapmaya hala ortada bişey yok. Folik asit bebeğimizin merkezi sinir siteminin gelişmesi ve sakatlıklara karşı bir önlem. genelde doktorlar hamileliğin 8-10.uncu haftasına kadar folik asit alınmasını tavsiye ediyorlar.

canım hamile kalmaya etkisi yok, eger kalırsan bebekte Allah korusun omurilik sakatlıklarını engellio ondan onceden baslamak faydalı denio yoksa yumurtlamaya filan etkisi yok. ben 3 ay kullandım sonra kilo aldırdı bıraktım denemelere devam hala.

evet maalesef kilo aldırıyor ama 5 aydır inatla belki bu ay hamile kalırım bırakmayayaım diye direniyorum. sanırım hamile kalana kadar zaten 9 aylık hamile gibi olacağım

evet maalesef kilo aldırıyor ama 5 aydır inatla belki bu ay hamile kalırım bırakmayayaım diye direniyorum. sanırım hamile kalana kadar zaten 9 aylık hamile gibi olacağım

canlarım biliyorum hamile kalmaya bir etkisi yok fakat vitamin olarak bir artısı olupta faydasını gören varmıdır diye merak ettim.Yalzı şu var ben kilo aldırdığını bilmiyordum ve ben zaten evlendikten sonra bi 5 kilo aldım onları vermeye çalışıyordum desenize bütün zayıflama çabalarım güme gittiiiiklava:klava:klava:

anladım canım banada bu şekilde tavsiye ettiler zaten inş.hayırlısı olur hrpimiz için

merhaba ben hamile kalmadan 6 ay önce başlamıştım şimdi 3 aylık bir kızım var vede allaha şükür çok sağlıklı kilo aldırma konusunda ben kilo aldırdığını düşünmüyorum çünkü evlendikten sonra hemen kullanmaya başladımve hamileliğin 3. ayından sonra kilo almaya başladım.

hamile kalmadan 3 ay önce başlıyosun bende kullandım kilo yapmıyo hem yapsa bile çocuk için değer bence. ALLAH herkese nasip etsin.

biz 3 aydır deniyoruz bu ay folik asit kullanımına başladım gerçi 3 ay önce başlanıyormuş ama ben merak ediyorum erken veya geç kullanmaya başlayıp hamile kalan varmııı???

senem tesekkur ederim tekrardan ben hep bu soruyu dusunuyordum inan ki sayende bende bilgi edindim arkadasim allah gonlunce versin herseyi hoscakal

ben de 5 aydır folik asit kullanıyorum. kilo aldırdığını düşünmüyorum. demekki her bünyede etkisi farklı. bazen sıkılıyorum kullanıyoruz ama bebiş yok boşuna gidiyor diye yine de bebişlerimiz gelmeden onlar için elimizden geleni yapıyoruz işte. herkese sağlıklı neşeli bebişler versin rabbim inşallah.

canim kilo bunyeye bagli bence folik asidi sakin birakmayin hicbir zararida yok bebek gelisimi icin ve vitamin iceren bir ilac ben folik asiti uc aydir kullaniyorum uc ay icinde iki kere hamile kaldim ama kanimda problem oldugu icin hep dustuler malesef dusuk yapmama ragmen doktoruma sordum devam edeiymmi bu ilaci almaya diye. evet sakin ihmal etme dedi simdi tedavi gorecem tahlil sonuclarim cikinca herkes icin hayirlisi artik

ben folik asit kullandım.şu an 2.5 aylık gebeyim.ama bende kilo yapmadı.54 le başladım hamileliğe va hala 54 kiloyum.ilaç etkisi her bedende farklı oluyor demekki.

folikasit yerini çeşitli besinler alınabilirmi acaba.çünkü folikasitin fazlası da zararlı diye biliyorum.ben kullanmıyorum şuan.doktor bana hamilelik öncesi gerek yok dedi..her doktor farklı şeyler söylüyor sanırım

canım bildiğim kadarıyla Portakal,mandalina, greyfurt gibi narenciyelerde,Kavun, karpuz,Fasülye,Brokoli ve ıspanak gibi yeşil sebzeler de var.

canım bende hamile kalmadan önce doktorum böyle bişeye gerek yok demişti.hamile kaldığında başlarız dedi öylede oldu ama ben doktoruma son derece güveniyorum.

senem tesekkur ederim tekrardan ben hep bu soruyu dusunuyordum inan ki sayende bende bilgi edindim arkadasim allah gonlunce versin herseyi hoscakal

ne demek rica ederim...allah hepimizin gönlüne göre versin.bu arada bu ilaç banada kilo yaptırmadı şuana kadar 10 gün oldu kullanıyorum aldığım 4-5 kiloda evlendikten sonra aldıklarım...

ne demek rica ederim...allah hepimizin gönlüne göre versin.bu arada bu ilaç banada kilo yaptırmadı şuana kadar 10 gün oldu kullanıyorum aldığım 4-5 kiloda evlendikten sonra aldıklarım...
canım sanırım bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor. ben maalesef 5 kilo aldım 3 ay içerisinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…