evet maalesef kilo aldırıyorcanım hamile kalmaya etkisi yok, eger kalırsan bebekte Allah korusun omurilik sakatlıklarını engellio ondan onceden baslamak faydalı denio yoksa yumurtlamaya filan etkisi yok. ben 3 ay kullandım sonra kilo aldırdı bıraktım denemelere devam hala.
evet maalesef kilo aldırıyorcanım hamile kalmaya etkisi yok, eger kalırsan bebekte Allah korusun omurilik sakatlıklarını engellio ondan onceden baslamak faydalı denio yoksa yumurtlamaya filan etkisi yok. ben 3 ay kullandım sonra kilo aldırdı bıraktım denemelere devam hala.
biz 3 aydır deniyoruz bu ay folik asit kullanımına başladım gerçi 3 ay önce başlanıyormuş ama ben merak ediyorum erken veya geç kullanmaya başlayıp hamile kalan varmııı???
canlarım biliyorum hamile kalmaya bir etkisi yok fakat vitamin olarak bir artısı olupta faydasını gören varmıdır diye merak ettim.Yalzı şu var ben kilo aldırdığını bilmiyordum ve ben zaten evlendikten sonra bi 5 kilo aldım onları vermeye çalışıyordum desenize bütün zayıflama çabalarım güme gittiiiiklava: klava: klava:
canlarım biliyorum hamile kalmaya bir etkisi yok fakat vitamin olarak bir artısı olupta faydasını gören varmıdır diye merak ettim.Yalzı şu var ben kilo aldırdığını bilmiyordum ve ben zaten evlendikten sonra bi 5 kilo aldım onları vermeye çalışıyordum desenize bütün zayıflama çabalarım güme gittiiiiklava: klava: klava:
canım bildiğim kadarıyla Portakal,mandalina, greyfurt gibi narenciyelerde,Kavun, karpuz,Fasülye,Brokoli ve ıspanak gibi yeşil sebzeler de var.folikasit yerini çeşitli besinler alınabilirmi acaba.çünkü folikasitin fazlası da zararlı diye biliyorum.ben kullanmıyorum şuan.doktor bana hamilelik öncesi gerek yok dedi..her doktor farklı şeyler söylüyor sanırım
folikasit yerini çeşitli besinler alınabilirmi acaba.çünkü folikasitin fazlası da zararlı diye biliyorum.ben kullanmıyorum şuan.doktor bana hamilelik öncesi gerek yok dedi..her doktor farklı şeyler söylüyor sanırım
senem tesekkur ederim tekrardan ben hep bu soruyu dusunuyordum inan ki sayende bende bilgi edindim arkadasim allah gonlunce versin herseyi hoscakal
canım sanırım bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor. ben maalesef 5 kilo aldım 3 ay içerisindene demek rica ederim...allah hepimizin gönlüne göre versin.bu arada bu ilaç banada kilo yaptırmadı şuana kadar 10 gün oldu kullanıyorum aldığım 4-5 kiloda evlendikten sonra aldıklarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?