ya bu folik asit hamile kalmak için değilki...kullandığınız dönemde hamile kalırsanız eğer bebeğinizde herhangi bir fiziksel anormallik olmasın diye..yapmayın hanımlar yaa bunu bilmelisiniz..biz 3 aydır deniyoruz bu ay folik asit kullanımına başladım gerçi 3 ay önce başlanıyormuş ama ben merak ediyorum erken veya geç kullanmaya başlayıp hamile kalan varmııı???
Folik Asit Bebek Için çok Gerekli Mutlaka Kullanmalisiniz Bende Kullaniyorum Zaten Ama Kilo Yaptiğini Ilk Defa Dsuydumm
Folic Plus Bacim Adi .......
folik asit gebelikten üç ay önce başlanıyor ama daha uzun sürede kullanılabilir gebe kaldıktan sonra başlamanın hiçbir anlamı yoktur nöral tüp ilk haftalarda kapandığı için ondan sonrası çok anlamlı olmuyor tabiiki gebeliğin belli bir haftasına kadar devam ediliyor adet günleriniz dahil hergün düzenli içinadet döneminde de içiyormusunuz.. bende başlayacağım da nasıl kullanıldığını bilmiyorum
folik asit gebelikten üç ay önce başlanıyor ama daha uzun sürede kullanılabilir gebe kaldıktan sonra başlamanın hiçbir anlamı yoktur nöral tüp ilk haftalarda kapandığı için ondan sonrası çok anlamlı olmuyor tabiiki gebeliğin belli bir haftasına kadar devam ediliyor adet günleriniz dahil hergün düzenli için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?