- 10 Kasım 2014
- 582
- 204
- 73
- Konu Sahibi heceyarisi
-
Doktoruna tekrar sor folik as it I birakmalimiyim diye?? Ayrica ulrtasondanda dark eder be begin haftasi on a cok takilmaArkadaşlar son adet tarihime göre bugün 13.haftaya girdim. Ama cuma günü araştırma hastanesine gittim ikili tarama testi için. tek bir doktorları varmış oda izne ayrılmış. Bende mecbur özelde yaptiricam. Oradaki doktor kontrol için bakalım dedi. (Bu arada bebek baya hareketli dedi :) ) Benim doktorum folik asiti 12. Haftanın bitimine kadar kullan dedi. Ama cuma günü bakan doktor bebegimin 11hafta 1 günlük olarak gözüktüğünü söyledi. Orda sormak niyeyse aklıma gelmedi. Ben şimdi folik asite devam etmeli miyim?
Kendi doktoruma randevu henüz bulamadım. Ama yarın özele gitmeyi düşünüyorum ikili tarama testi için her doktor bilir herhalde.Doktoruna tekrar sor folik as it I birakmalimiyim diye?? Ayrica ulrtasondanda dark eder be begin haftasi on a cok takilma
Bilmiyorum ki genelde hep bu haftalarda bırakın diyorlar. Ama belki farklıdır sizin durumAllah Allah bana emzirme döneminde devam et dedi. Ben kendim biraktim dogumdan sonra
Kbakma klavye ingilizceye gecmis. Yazdigimi okudum ben anlamadim:) folik asiti doktoruna sor. Ultrasondada bebegin haftasi farkeder ona fazla takilma. İkili taramayida her doktor yapar ama ozel biraz tuzlu olurKendi doktoruma randevu henüz bulamadım. Ama yarın özele gitmeyi düşünüyorum ikili tarama testi için her doktor bilir herhalde.
Ben bi kac kisiden biliyorum 3 ay folik asit kullandiriyolar sonra magnezyum takviyesi falan yapiyolar diye biliyorum. Ama doktoruna sor tabi o daha iyi bilirBilmiyorum ki genelde hep bu haftalarda bırakın diyorlar. Ama belki farklıdır sizin durum
Fiyat araştırması yaptım. Cumadan beri yapıyorum hatta. Bir hastane muayene dahil 477 lira dedi. Diğer hastane 210 dedi ve bu 210 diyen hastanede gayet iy bir hastane. Buraya yaptırmaya karar verdim. Hem fazla zamanım kalmadı birde devlet bide ayriyeten ikili tarama için randevu veriyor.Kbakma klavye ingilizceye gecmis. Yazdigimi okudum ben anlamadim:) folik asiti doktoruna sor. Ultrasondada bebegin haftasi farkeder ona fazla takilma. İkili taramayida her doktor yapar ama ozel biraz tuzlu olur
1 hafta daha kullanmanda sakinca yok banada 13.haftaya kadar kullandirdi vitamin zaten ilk 3 ay kullanmi onemli 1 haftadan bisey olmaz birde usg da bu dr ölçumleri farkli olabilir sen sat a gore hesapliycaksin usg a göre degil canmArkadaşlar son adet tarihime göre bugün 13.haftaya girdim. Ama cuma günü araştırma hastanesine gittim ikili tarama testi için. tek bir doktorları varmış oda izne ayrılmış. Bende mecbur özelde yaptiricam. Oradaki doktor kontrol için bakalım dedi. (Bu arada bebek baya hareketli dedi :) ) Benim doktorum folik asiti 12. Haftanın bitimine kadar kullan dedi. Ama cuma günü bakan doktor bebegimin 11hafta 1 günlük olarak gözüktüğünü söyledi. Orda sormak niyeyse aklıma gelmedi. Ben şimdi folik asite devam etmeli miyim?
Ay merak ettiğim buydu çok teşekkür ederim. Yani ben her şeyimi sata göre ayarlicam değil mi? Bugün ben sata göre 13.haftaya girdim. Yarın doktora sorarım yine. Cuma günü bakan doktor bizim ultrason tam gebe ultrasonu değil dedi. Buda farketmiş olabilir mi ki1 hafta daha kullanmanda sakinca yok banada 13.haftaya kadar kullandirdi vitamin zaten ilk 3 ay kullanmi onemli 1 haftadan bisey olmaz birde usg da bu dr ölçumleri farkli olabilir sen sat a gore hesapliycaksin usg a göre degil canm
Keşke randevu bulabilsem canım. Bide İstanbul gibi bir yerdeyim. Hamile halimle 3vesayit gittim o hastaneye ki diğerleri de ayni.Baska hastanede yaptir 2 liyi gerek yok o kadar para vermene
Şöyle ama kendi dr unun usg yapması her zaman daha iyi gelişimini ayni dr takip etsinki geriden geldigini filan olursa bebeginin sana daha saglıkli bilgi verebilsin.farkli dr larda usg cihazlarinda farkli cikabilir ki benim her zaman gittigim dr da bile zaman zaman bikac gün farkli cikıyo ama hafta olarak sat baz aliniyo her zamanAy merak ettiğim buydu çok teşekkür ederim. Yani ben her şeyimi sata göre ayarlicam değil mi? Bugün ben sata göre 13.haftaya girdim. Yarın doktora sorarım yine. Cuma günü bakan doktor bizim ultrason tam gebe ultrasonu değil dedi. Buda farketmiş olabilir mi ki
Çok sağol canım gerçekten. İşin aslı ben doktorunuz da değiştirmek istiyorum. Sigortalı olduğum için özelde muayenede çok fazla para vermicem. Normalde devlete gidiyorum ve hasta mahremiyeti sıfır gerçekten. Doktor 3hastayi aynı anda çağırıyor. Ve inanin 5dk bile ayirmiyor. O yüzden değiştirmek istiyorumŞöyle ama kendi dr unun usg yapması her zaman daha iyi gelişimini ayni dr takip etsinki geriden geldigini filan olursa bebeginin sana daha saglıkli bilgi verebilsin.farkli dr larda usg cihazlarinda farkli cikabilir ki benim her zaman gittigim dr da bile zaman zaman bikac gün farkli cikıyo ama hafta olarak sat baz aliniyo her zaman
Arkadaşlar son adet tarihime göre bugün 13.haftaya girdim. Ama cuma günü araştırma hastanesine gittim ikili tarama testi için. tek bir doktorları varmış oda izne ayrılmış. Bende mecbur özelde yaptiricam. Oradaki doktor kontrol için bakalım dedi. (Bu arada bebek baya hareketli dedi :) ) Benim doktorum folik asiti 12. Haftanın bitimine kadar kullan dedi. Ama cuma günü bakan doktor bebegimin 11hafta 1 günlük olarak gözüktüğünü söyledi. Orda sormak niyeyse aklıma gelmedi. Ben şimdi folik asite devam etmeli miyim?
Bana folik 1 400mcg yi verdi doktorumMerhabalar acaba kaç mg folik asit önerdi doktorunuz
Günlük alinmasi gereken doz 400 mcg yeterli fazlasina gerek yok ama gebeligin sonuna kadar kullananlar bile var folic asiti tabi 3 aydan sonra bi anlami yok kullanmanin,1 haftanin hesabini yapmayn diye söyluyrm o kadar önemli degil yaniBana folik 1 400mcg yi verdi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?