Folik asitle ilgili

bende gebe kalmadan önce içiyordum yaklaşık 9 aydan fazla içdim hamile kaldım doktor bırak d edı cok fazla içmişsin dedi vücut depolamıştır zaten dedi ve içmiyorum artık ama korkuyorum bır sey olurmu acaba suanda bır aylık hamileyim faolikasit içmiyorum başka doktora gidip sorsammı acaba

Bişey olmaz bende yaklasık o kadar süre kullandm gebe kalmadan once üstelik o zaman bilemedim günluk dozun bile üstunde kullandım gebe kaldiktan sonrada 400 mcg kullandm ilk 3 ay zaten yeterli olan dozuda bu ,çok şükür saglikli bebegim

banada folik asit verildi hamilelik başlangıcında ama ben hiç kullanmadım 12. haftada bırak artık dedi (kullanmadığımı bilmiyor tabi ) decavit diye bir ilaç verdi sonrasında ama bunu kullanıyorum :)

banada folik asit verildi hamilelik başlangıcında ama ben hiç kullanmadım 12. haftada bırak artık dedi (kullanmadığımı bilmiyor tabi ) decavit diye bir ilaç verdi sonrasında ama bunu kullanıyorum :)
Folic asiti neden kullanmadin?

bende 10 ay içmiştim. 7 ay hamilelik düşündüğüm dönem, 3 ay da hamile olduğum dönem

iştahımı kesti ishal yaptı yaramadı zaten hamilelik öncesi başlanması daha doğru imiş
Hamilelik öncesi başlanmasa bile hamileyken başlanmali canm bebekte oluşabilecek omurilik açiklıginı yani bi tür özürlülük durumunu engellemek icin kullandırıyo dr lar ve vücut üretmedigi icin takviye almamiz lazim.bu ilac degil bide vitamin keşke devam etseydin bi zararida yok aslinda

ya öyle ama yiyip içemiyorum üstüne yediklerim durmuyor gidiyor.Allahın izni ile bişi olmaz ben endişe etmiyorum bu konuda çocuğumun sağlıklı olacağına çok inanıyorum :) İnşallah hepimizin bebişi sağlıklı olsun tabi :)

Zaten folic asit kullanmadin diye bi sorun olucak diye bisey yok sadece önce tedbir sonra tevekkul diyoruz.hayirlisi olsun saglikla gelsin bebisiniz inşallah:)

Zaten folic asit kullanmadin diye bi sorun olucak diye bisey yok sadece önce tedbir sonra tevekkul diyoruz.hayirlisi olsun saglikla gelsin bebisiniz inşallah:)
çok saol inşallah hepimizin :) anam beni folik asitsiz doğurmuş ah ah :)

Dogumunuza az kalmış folik kullanmamissiniz ben de hap fobisi var icemiyorum bıraktım inş bi sorun olmaz :)

Hap fobisi var nedir ya. Ilerleyen zamanlarda vitamin demir felan verdiklerinde ne yapmayi dusunuyosun?

Hap fobisi var nedir ya. Ilerleyen zamanlarda vitamin demir felan verdiklerinde ne yapmayi dusunuyosun?
Hap fobisi hapı yutamiyorum demek midem almıyor demek bogazima yapisiyor demek Dr vermedi daha Dr gitmedim acildeki Dr yazdı kendi Dr uma sorcam degistirtcem ya da sıvı bişey varsa onu alcam gerekirse iğne alcam böyle tepki vermeniz gerekmiyodu gurbette yalnız bi basimayim burda birilerine danışmak istedim yanlış kişiye sormusum ayrıca siz de icmemissiniz beni böyle yargiliyosunuz

Yargilamak nedir? Nerde yargiladim acaba ayrica benim icmedigimi nerden cikariyosunuz ben sadece bi soru sordum bir dokun bin ah isit. Napim gurbetteysen ben de gurbetteyim nolcak allahim ya. Bisey soruyosan her zaman muhtesem cevaplar alcaksin diye bisey yok

Sana sormadim hemen atlama herseye

Senin topigin mi ? Hap fobisi nedir yaa diye triple soracagina iyimisin arkadaşım neden icemiyosan die bir sorsan?

Mecbur kalinca nasil da guzel icildigini bildigim icin sormaya hic gerek duymadim acikcasi bende icemiyorum normalde ama bebegim icin zorluyorum yapcak bsy yok. Sonradan vicdan azabi cekcegime kendi midemin bulanmasina tahammuk ediyorum. Deneyebilirsin cnku hergun baska baska ilaclar da icmek zorunda kalablrsn.

Bende panik var bogazima takılıyor kafama takiyorum Dr a gidip soracam bu durumu nasıl asabiliirim die kafama göre birakmicam emin ol Bebeğimi düşünüyorum hayatımda hep iğne vuruldum şimdi hamile olunca işler değişti ölüm korkusu var işte yenemiyorum drla goruscem bu durumu sabahtan beri burada cevap aradım napayım die 2 gun içtim zorla bugün korku sardı dün bogazima yapisti

Anladim kusura bakma. Suda eritip icebilirsin hangi folik asiti verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…