Folik asitle ilgili

Anladim kusura bakma. Suda eritip icebilirsin hangi folik asiti verdi

Folbiol verdi suda eritilen var mı valla mi suan çok sevindim acildeki bunu al dedi kendi Dr uma sorcam eritilen var madem onu yazsın bana adi ne

Hayir suda eritilen var mi bilmiyorum ama folbiol zaten yumsak dokulu bi ilac yarisini icicen zaten onun onu cok az sude eritip icebilirsin. Ben oyle eritip ciceklerime veriyodun folik asit ordan biliyorun eridigini

Hayir suda eritilen var mi bilmiyorum ama folbiol zaten yumsak dokulu bi ilac yarisini icicen zaten onun onu cok az sude eritip icebilirsin. Ben oyle eritip ciceklerime veriyodun folik asit ordan biliyorun eridigini
Tamam teşekkür ederim o zaman bende öyle yapayim ben tam icilecek sanıyordum

Teşekkür ederim Dr uma sorarım ben yine hayırlı dogumlar size
İlaçları suda eritmek kırmak bunlar bazen zararlı olabiliyor sen doktorunla görüş sanırım suda eriyeni var yalnış hatırlamıyorsam.hepimizin bebeğinin sağ sağlim doğması en büyük duamız ama folik asit içmediği için bebeği sağlıklı değil diyebilmek de zor bir sorun varsa sebebi genelde genetik oluyor.

Anladım canım haklisin Dr a sorcam eritilen vsrsa ondan alcam çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…