Saç Kesim Şekilleri Fön,düzleştirici,kimyasal olmadan saç düzleştirmek !

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

m1y1v

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
1.587
1.426
333
Saçlarım aslında kıvırcık değil ama böyle dümdüz de değil, aslında boyasız falan olmasına rağmen fönsüz kötü görünüyorlar bende saçıma zarar vermeden nasıl dümdüz yapabilirim diye nette gezerken bunu buldum ingilizce si olan bir arkadaş yardım edebilirmi ?

[video=youtube;eKDhZLp-h0E]http://www.youtube.com/watch?v=eKDhZLp-h0E[/video]

iyide bariz açıkca göstermiş nesini anlamadın ki?bence tekrar izle

bir tarak tel toka ve bir bone ya da şala ihtiyacınız var diyor öncelikle. aslında düzleştirici bir ürüne ihtiyacınız yok ama eğer çok dalgalı ve elektrikli saçlara sahipseniz şunu yapabilirsiniz: ben ekstra olarak saçlarımı yıkadıktan sonra "nourishing coconut milk" (bir organix saç serumu çeşidi oluyordu sanırım) kullanıyorum diyor. öncelikle tarakla saçlarınızı tarayın (ve ekranda zaten bunları gösteriyor tel tokayla tutturmalar vesaire bunları yazmama gerek yok diye düsündüm) :) ve sonra saçları kafanıza tamamen sardıktan sonra bonenin içine tüm saçlarınızı sokuyorsunuz ve gece boyunca böyle bırakıyorsunuz ve genel olarak bu kadar yapılacaklar diyor.

umarım yardımcı olmustur tarif de gercekten epey ilgincmis acaba gercekten ise yarıyor mudur. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…