Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Fondöten/Kapatıcı kullanıyor musunuz ?

Peri-Tozu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
553
621
23
Kızlar sizle paylaşmak istediğim bi konu var.Cildinize kapatıcı kullanıyor musunuz ben şahsen geçen yıla kadar hiç kullanmazdım ama bir yıldır alışkanlık oldu bende.Cildimi daha pürüzsüz ışıl ışıl gösteriyo ve o yüzden sürekli kullanıyorum ama kullanmak istemiyorum gerçekten cilde çok zararlı.Kapatıcı kullanmadan cildi çok güzel olan var mı ? Ne gibi yöntemler uyguluyosunuz ?

Son düzenleme:
Canım ben tüm yüzüme kullanmıyorum. Göz kapağım koyu renkli olduğu için ve tabi ki göz altlarım için göz çevreme uyguluyorum sadece. T bölgem biraz yağlı olduğu için pudrayla matlaştırıyorum, elmacıklara da bronzlaştırıcı uygulayıp çıkıyorum. Tabi ki bu şekilde cildim mükemmel falan değil ama idare ediyor ve en azından günlük makyajda gözeneklerimi elimden geldiğince az kapatmış oluyorum.

Cildi guzellestiren bi sey olsa uygulasak da keske hic kullanmasak bunlari

Keşke... Burada açılan başlıklarda bitkisel bakımlar, önerilen yağlar var hiç net hatırlayamıyorum örnek vermek için ama bakarsan muhakkak bulursun. Faydalı olabilirler diye düsünüyorum

Yeni bi fondoten sipariş ettim fondoten ve kapatıcı biraradaymış clinique beyond perfecting diye en azından tek seferde 2etkiyi yakalarım diye düşünüyorum kullanınca görüşlerimi yazarım ayrı kapatıcı kullanmayı pek sevmiyorum genelde fondoten yada bb krem kullanıyorum

Allaha sukur purussuz bi cildim var, bazen bb cream kullaniyorum okadar..guzel bir cilde sahip olmak icin kesinlikle makyajla yatmayin.cildinizi temizleyip ve azcik organic coconut oil surun ve yatin cok faydali coconut oil arastira bilirsiniz 1 kac gun icinde cildinizin daha parlak daha saglikli gorundugunu farkedeceksiniz.

Kızlar sizle paylaşmak istediğim bi konu var.Cildinize kapatıcı kullanıyor musunuz ben şahsen geçen yıla kadar hiç kullanmazdım ama bir yıldır alışkanlık oldu bende.Cildimi daha pürüzsüz ışıl ışıl gösteriyo ve o yüzden sürekli kullanıyorum ama kullanmak istemiyorum gerçekten cilde çok zararlı.Kapatıcı kullanmadan cildi çok güzel olan var mı ? Ne gibi yöntemler uyguluyosunuz ?
Ben sadece yüzüm çok beyaz ve soluk olduğu için kullanıyorum. Yüzümde herhangi bir leke ya da sivilce vs yok aslında renk dışında fondotenli halinin fondotensiz halinden farkı yok. Ama cildime pek baktığım söylenemez açıkçası. Genetik sanırım ergenliğimde de hiç sivilce çıkmamıştı annemle babamda da çıkmamış hiç onların da cildi pürüzsüz.

Yeni bi fondoten sipariş ettim fondoten ve kapatıcı biraradaymış clinique beyond perfecting diye en azından tek seferde 2etkiyi yakalarım diye düşünüyorum kullanınca görüşlerimi yazarım ayrı kapatıcı kullanmayı pek sevmiyorum genelde fondoten yada bb krem kullanıyorum
Aldığım fondoteni bi süredir kullanıyorum birazyoğun bi yapısı var zaten fondoten ve kapatıcı bi arada daha çok gecedışarı çıkarken falan daha iyi gündüzde önemli bi günde iseniz günü kurtaracak cinsten ama anladımki ben hafif yapılı ürünleri daha çok seviyorum,günlük makyajımda kapatıcı çok tercih etmiyorum

Back
X