Bilmediğim hiçbirşeyi yüzüme uygulamak gibi lüksüm yok. Bi bozuldu mu bi daha toparlayamıyoruz. Yaşınız ilerideyse hele düzeltmek daha zor.
işte bende bu yüzden cesaret edemiyorum
ama ciddi cidii kalıcı bir beyazlık veriyor diyen olursa riske giricem çünkü beyaz cildi çk seviyorum
kesinlikle katılıyorum...ve burda insanların cilt tipini, fiziksel özelliklerini, alerjisi olup olmadığını bilmeden bir şeyler tavsiye etmek ne derece doğru ???
valla benim halam yıllarca çilleri için bilimum krem denedi ( bu arap kızı da dahil ve cildini mahvetti) çilleri hiç geçmedi aksine arttı ve cildinin yapısı bozuldu...yıllar sonra bir cilt doktoru aslında çil zannettiği beneklerin kendi cildinden arta kalanlar olduğunu bütün cildini lekelediğini bozduğunu söyledi....kısa vadede belki yaralı gibi görünen şeylerin yıllar sonra etkisini bilemeyiz...
ve cildiniz için yapabileceğiniz en iyi, sağlıklı şey; yeteri kadar uyumak, sağlıklı beslenmek, bol bol su içmek ve mümkün olduğu kadar (özellikle yazları) çok yüzünüzü sadece su ile yıkamak...
ay kızlar aldım ben bugün hele şükür...3 tl ye aldım kızlar...eve geldim sürdüm doğal bir beyazlık ve yumuşaklık veriyor ama hemen yıkadım ya nebilim....bunu makyaj gibi temizlemek gerekiyormu kızlar..yoksa krem görevindemi pempesini aldım buarada
inşallah memnun kalırsın canım.ben yıkamıyorum krem gibi kullanıyorum.ama bazı arkadaşlar da yıkamak gerektiğini söylüyolar bi araştır istersen:)
herkesin cilt tipini fiziksel özelliklerini alerjisini araştırıp da bişiylar yazmak mümkün değil heralde diymisenin halanda öyle olmuş ama ben ve arkadaşlarım da çok memnun kaldık.sadece halanı örnek vererek genellemek ne derece doğru??????
sonunda beni anlayan biri çıktı rahatladım canım ya:)ya bazen insan öyle hal alıoki artık diyosun bu halindende beter olcaksa olsun ama bir şifadır belki diyosun.ama bazen yarıyo bazen yaramıyo işte.içinden gelmeyen kullanmasın.önerimizi yapalımda biz :) ben burdan okadar yararlı bilgiler topladımki.çevremede çok yarar sağladığım oldu.bence dediğiniz gibi tamam risk oranıda yararlı olacağıda %50 bence.eşit tercihe kalmış.arkadaş yaradığını sölüo ben sivilce yaptı diorum paylaşım alanı burası.herkes bildiklerini paylaşabilir yani.
ama bu krem bendede var . geçen sene annemle amlmıştım . rengi beyaz sürünce parlıyor yuzunuz hanı fondotene benzeyen bir yonu yok acaba sız resmını cekip koyabılırmısınız bızede fıkır olmus olur yanlış bişeyı almayalımdaşididen teşekkürler ..
yalnız bıse dıcem bu krem beyazlatıyosa ben esmerım yuzumu ceset gibi yapmasın :)
benim söylediğim de bu işte...mümkün değildir ve bu yüzden zarar verme olasılığı olan bir şeyi önerme sorumluluğunu alamazdım ben olsam...çok küçük bir ihtimal de olsa zarar verebilecekse o şeyi kimseye önermem...denemekten zarar gelebilir çünkü sağlık bu başka bir şey değil....
biraz mantıklı ve bilinçli olmalı diye düşüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?