Sivilceli Ciltler Fondoten kullanmak yerine bunu deneyin arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bende alıcaktım ama bayağa kötü şeyler okudum arap kızı hakkında aktardan geri döndü ayaklarım...cildi yağlı ytapıyomuş sivilce yapıyomuş içinde boya varmış birsürü şey okudum ama hala kararsızım alıp almamak konusunda

Bilmediğim hiçbirşeyi yüzüme uygulamak gibi lüksüm yok. Bi bozuldu mu bi daha toparlayamıyoruz. Yaşınız ilerideyse hele düzeltmek daha zor.

Bilmediğim hiçbirşeyi yüzüme uygulamak gibi lüksüm yok. Bi bozuldu mu bi daha toparlayamıyoruz. Yaşınız ilerideyse hele düzeltmek daha zor.

işte bende bu yüzden cesaret edemiyorum
ama ciddi cidii kalıcı bir beyazlık veriyor diyen olursa riske giricem çünkü beyaz cildi çk seviyorum

ben 3 aydır kullanıyorum ve çok rahatladım.sürekli fondoten kullanıyodum çünkü.eğer fondotenden vazgeçemeyen biriyseniz deneyin derim.sonuçta fondoten daha zararlı.5 arkadaşım daha kullanıyo hepimiz de çok memnunuz fondoten etkisi yaratıyo ciltteki kırmızı lekeleri yok ediyo ve cildin bembeyaz oluyo sürdükten sonra 12 saate kadar cildin yumuşacık oluyo.kullanıp kullanmamak size kalmış arkadaşlar sadece paylaşmak istedim.yardımım olursa ne mutlu:)

sivilce lekelerine ve sivilcelere iyi geliyosa kullanmak isterim yalnız mavisi gece pembesi gunduz içinmi bunun ? cunku normalde makyaj yapmayan birisiyim. ben gece sürülenınden mı alsam acaba bıde nasıl ayırt edıcem ?

akrep bu beyazlık kalıcımı yüz yıkandıktan sonra beyazlık geçiyormu...

sivilce lekelerine ve sivilcelere iyi geliyosa kullanmak isterim yalnız mavisi gece pembesi gunduz içinmi bunun ? cunku normalde makyaj yapmayan birisiyim. ben gece sürülenınden mı alsam acaba bıde nasıl ayırt edıcem ?

canım sivilcelere iyi gelip gelmediğini bilmiyorum.kapatıcı görevi var ben onun için kullanıyorum.mavisi mi pembesi mi aktara sor istersen o konuda pek fikrim yok ben pembesini kullanıyorum.ama mavisi zannediyorum ki gece içindir.

Kafam karıştı şimdi... Bu beyazlık, kapatıcı sürdüğümüzde olusan beyazlık gibiyse geyşalara benzeriz

hayatım ben kullandım bir süre hani belki benim aldığım sahtesidir yine günah almak istemem.ama ben sürdüm ve 2 güne kadar yüzümdeki sivilceler 2 katına çıktı kahroldum.sanki gözeneklerimi tıkadı.hala dolabımda duruyor.ama inanın bazen nişanlıma güzel kokmak için boyun bölgeme sürüyorum parfümden bin kat şahane bir kokusu var :) :)

üzüldüm canım ya niye öyle oldu acaba.belki sahtesidir dediğin gibi.kullanan baya arkadaşım var hiç öyle kötü bişeye rastlamadık.ama gerçekten müthiş kokuyo ve geçmiyo kokusu çok kalıcı güzel bi yöntem bulmuşsun:)

Biz de üç arkadaş beraber almıştık. Gece yatarken sürüyorduk çünkü güneş görememeli demişti satan kişi. Ben beğenmedim bir kaç kez kullandım. sivilce yaptı. Diğer arkadaşımda pek bir yarar göremedi bıraktı. Ama üçüncü arkadaşım üç paket bitirdi iyi geliyordu ona. Sanırım her cilt tipi için uygun değil..

tabiki yani şimdi kreme kötü diemeyiz.her cilt tipine göre farklılık gösterebilir.gerçekten yüzü çok beyazlatıo yani makyaj yapma gereği kalmıo böylede etkili bişeyde ah şu sivilcelerimi çıkarmasaydı.seni güldürdüğüme sevindim canım napim kokusuna hayranım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…