- Konu Sahibi forestgump
- 

havadan olabilir yaa herkeste bi kendinden geçmişlik vargerçi benim göbekle pek sorun yok canım ama tabi daha incelse çok da guzel olur. haklısın bugun bi 30 la başlayım baribasen hareketelrimide çoğaltmayı duşunuyorum ama mesela dun 50 de kaldım eve geç kalmıştım onun yorgunluğundan mıdır nedir yapamadım 
havadan olabilir yaa herkeste bi kendinden geçmişlik var
sabahki kahvaltım yağsız kepek ekmeğine tost arasındaki kaşar o kadar inceydi ki neredeyse koymuş olmak için koydum:) tost yemezsem çok acıkıyorum öğlen yesem bile akşama kadar dayanamıyorum neredeyse psikolojik herhalde
aslında ölesi daha mantıklı ben tostu çok sevdiğim ve 3,5 yıl tosttan uzak kaldığım için doymasam bile onun mutluluğu yetiyobendede şöyle birşey var iki dilimle yaptığım tostla doymuyorum ama iki dilim ekmek peynir domates ayrı ayrı yersem doyuyorum cins miyim netost çabuk bitiyor ondan galiba 
2 kilo daha var kendine yarım ödül verirsin artıkbende kahvaltıda boyozu poğaçayı çok sveiyorum. bir buçuk ayda bi kere yedim sadece. off ya zaten nerde zararlı şey var onları sevevrim ben
2 kilo daha var kendine yarım ödül verirsin artık
aaaa oyle ödül dediğin yarım yamalak olmaz madem ödül o zaman 1 boyoz 2 poğaçayı götüreceksin mideye
sanırım sorunum bu:44:
en iyisi ödül olayına hiç bulaşmayayım
aa küsme yahu daha çok sevmen gerek ooh inceliyorsun mis gibi hayatdu bakalım pazartesi 66 yı görürsem bi tanecik yada iki tanecik poğaça alabilirim kahvaltıda1 aydır kepek ekmeği yiye yiye hayata küstüm yahu 
sen yine de 1 tane al çünkü 2 taneCİK yazınca miktar küçük görülmüyo emin oldu bakalım pazartesi 66 yı görürsem bi tanecik yada iki tanecik poğaça alabilirim kahvaltıda1 aydır kepek ekmeği yiye yiye hayata küstüm yahu 
kızlar biraz da dertleşelim
bu akşam boştum ve düşünecek bir sürü şey vardı şunu farkettim ki kendimi bir kaybede dönüştürmüşüm kilomunda bununla alakası olduğuna inanıyorum ama hangisi hangisini tetikledi bilemiyorum eskiden kendimi güzel bulurdum oldukça popülerdim başarılıydım ideal kızdım, herşeyi halledebilecek gücü kendimde bulabiliyordum sonra birden herşey tepetaklak oldu sanki kilo almaya başladım içime kapandım inancımı,özgüvenimi yitirdim.arkadaş sayım azaldı gerçek arkadaşlar olmadıklarını biliyordum hala benimle olanalara çok daha fazla güveniyorum şimdi ama bu bir işaretti eskisi gibi değildim sonrada istediğim hiç bir şey yolunda gitmedi çantada keklik dediğim durumlarda bile hakettiğimin çok daha azına razı oldum.buraya ilk yazdığımda da durumun böyle ciddi olduğunu düşünmüyordum hayatımı bu denli etkilediğini...yaparım sanki dedim ancak hala içimden bir ses yapamazsın bir süre sonra bu halinle yine baş başa kalacaksın diyordu.ama işte bu akşam çok daha ciddi bir durumla karşı karşıya olduğumu anladım aşırı derecede kilolu olmadığımı biliyorum tüm terslikleri buna bağlamam da size tuhaf gelebilir ancak bir yerden başlamam lazım , bu bir irade savaşı,kararlılığımı test etmenin yolu, bunu başarmam lazım yoksa kendimi zavallı gibi hissetmeye devam edeceğim başarısızlığın yükü omuzlarıma iyice binecek hayatım boyunca da pişman olacağım sanırım o yüzden benim için bu sadece bir kilo verme olayı değil benim için farklı bir mücadele,özgüvenimi geri kazanmanın yolu.başarmışlık hissi diğer şeyleri yoluna koymamı sağlayacak eminim
herkese selam
bugün çok alakasız bir şekilde beslendim ilk olarak sirkeli ılık suyumu içtim ve
kahvaltı:2 dilim kepek ekmek,domates ,salatalık,peynir
öğle:bir çikolata
akşam:1 dilim ekmek ,3 kaşık patates yemeği,2 kaşık yoğurt
şimdiden söyliyim pek gurur duyduğum bir tablo değil :)
inan aynı sorunu tüm kilolu bayanlar yaşıyo, ama dile getiremiyor ne yazıkki sadece gr gr verdikçe özgüvenin de gelecek emin ol benm öle oluyo yürüyüş şeklim bile değişiyo:) sadece sabret emin ol fiziğin de özgüvenin de mükemmel olacakkızlar biraz da dertleşelim
bu akşam boştum ve düşünecek bir sürü şey vardı şunu farkettim ki kendimi bir kaybede dönüştürmüşüm kilomunda bununla alakası olduğuna inanıyorum ama hangisi hangisini tetikledi bilemiyorum eskiden kendimi güzel bulurdum oldukça popülerdim başarılıydım ideal kızdım, herşeyi halledebilecek gücü kendimde bulabiliyordum sonra birden herşey tepetaklak oldu sanki kilo almaya başladım içime kapandım inancımı,özgüvenimi yitirdim.arkadaş sayım azaldı gerçek arkadaşlar olmadıklarını biliyordum hala benimle olanalara çok daha fazla güveniyorum şimdi ama bu bir işaretti eskisi gibi değildim sonrada istediğim hiç bir şey yolunda gitmedi çantada keklik dediğim durumlarda bile hakettiğimin çok daha azına razı oldum.buraya ilk yazdığımda da durumun böyle ciddi olduğunu düşünmüyordum hayatımı bu denli etkilediğini...yaparım sanki dedim ancak hala içimden bir ses yapamazsın bir süre sonra bu halinle yine baş başa kalacaksın diyordu.ama işte bu akşam çok daha ciddi bir durumla karşı karşıya olduğumu anladım aşırı derecede kilolu olmadığımı biliyorum tüm terslikleri buna bağlamam da size tuhaf gelebilir ancak bir yerden başlamam lazım , bu bir irade savaşı,kararlılığımı test etmenin yolu, bunu başarmam lazım yoksa kendimi zavallı gibi hissetmeye devam edeceğim başarısızlığın yükü omuzlarıma iyice binecek hayatım boyunca da pişman olacağım sanırım o yüzden benim için bu sadece bir kilo verme olayı değil benim için farklı bir mücadele,özgüvenimi geri kazanmanın yolu.başarmışlık hissi diğer şeyleri yoluna koymamı sağlayacak eminim
canım hepimiz oyle değil miyiz sanki.şu bi gerçekçi kiollar insanın hayatını olumsuz hemde çok olumsuz etkiliyo. sosyal hayata karışmak istemiyorsun adeta. birde bunun yanında yaşanmışlıklar tetikledimi herşey ustuste geliyo gibi oluyo. bende de yaşanmış olumsuz olaylardan sonra kilo alımı başlamıştı zaten. kısır döngü içerisinde birbirini etkiliyolar sanki..işte burda dur demek için kendimize, once normal kiloya ineceğiz. ben inanıyorum ki hayata daha guzel bakacağız o zaman. zaten oyle ahım şahım bir kiloda değil fazlallıklarımız. ben ınanıyorum birlikte başaracağız
çikolata orada komik duruyo ama yine de yyerden yere vuracak kadar kötü değil kendini çok da suçlu hissetme bence
inan aynı sorunu tüm kilolu bayanlar yaşıyo, ama dile getiremiyor ne yazıkki sadece gr gr verdikçe özgüvenin de gelecek emin ol benm öle oluyo yürüyüş şeklim bile değişiyo:) sadece sabret emin ol fiziğin de özgüvenin de mükemmel olacak
bi bakmışsın bir iki ay sonra boy boy fotoğraflar başarı öykümüzü destekliyo ve beraber yaptık diyoruzkızlar çok teşekkürler neler hissettiğimi yazmak beni daha kararlı kıldı ve desteğinizde mutlu etti:)şimdi daha çok yapmak zorunda hissediyorum kendimi ve sadece benim değil sizlerinde istediğiniz kiloya ulaşmanızı gerçekten istiyorum ama haklısınız başaracağız
haklısın gençlik yıllarımızı ziyan etmeyeceğiz daha fazlabi bakmışsın bir iki ay sonra boy boy fotoğraflar başarı öykümüzü destekliyo ve beraber yaptık diyoruzhiç bu kadar inanmamıştım kilo vereceğime her umutsuzluğa kapıldığında kilo verenlere bak sadece buradan deil netten faceten her yerde varlar, bunlar başarabileceğimizin kanıtı, ben kendime inandıkça hedefimi büyütücem 60a düştüğümde artık hedefimi 55e düşürücem çünkü ben hiç yaşımı yaşamadım hep büyük gösterdim, artık yaşımı yaşamak yaşıma göre giyinmek yaşıma göre yaptığım makyajın görüntüme uymasını istiyorum 
zaten kilo verenleir okudukça insan dana bi motive oluyo. bide verdiğim 4-5 kilo olsada o kadar çok tanıdığım zayıflamışsın dedi ki sanki boyle 20 kilo vermiş gibi hissetmeye başladım kendimi havam yerine geldi kızlar
hatta görümcemde zayıfladın çok dedi ""aa oylemi bilmem ki hiç farketmem takmıyom" gibi laflar ettim:44: aslında görümcemi çok severim ama kilo vermeye çalıştığımı bilsinler istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?