- 13 Haziran 2011
- 12.766
- 7.926
- 448
- Konu Sahibi forestgump
-
hehe öyle bir çay olduğunu sanmıyorum ama sen yürüyüş yapıyormuşsun zaten en faydalı oymuş
gayet iyi bence,ve göğüslerindende vericeksin tabi yapacak bişey yok ama kötü olcak diye bişey de yok basenlerinde incelmiştir sen farketmiyorsunduryapıyorumda oyle ahım şahım değil sabah ve akşam 35 er dakika tutuyor toplam. ayrıca basen hareketleri yapıyorum ama genede 1 ayda küçülen göğüslerim ve göbeğim oldusanki basenler oyle duruyo gibi
gayet iyi bence,ve göğüslerindende vericeksin tabi yapacak bişey yok ama kötü olcak diye bişey de yok basenlerinde incelmiştir sen farketmiyorsundur
benimde sağlıklı bi öğünüm olacaktı ama annem akşama kızartma yapmasaydıara öğünü fazla yedimki akşam yemeğini çok yemiyeyim diye. birazdan çıkacağım işten irademle ciddi bir kapışma var aramızda bu akşam
umarım iraden kazanmıştır da çok yememişsindir
evet kötü olmuş bu bu hafta yürüyüşünü aksatmazsın birazda fazla yürürsün kızartma tabağını ödemiş olursun :)evet canım o akşam çok az yedim ama........
dün yağmur ve fırtına yzunden yuruyememiştim eve bi gittim annem kızartmayı koydu onume ve ben bir tabak yedimpişmanım
selam
bugün tartı günümdü tartıldım ancak hiç bir fark yok kilomdaregl dönemimle alakalı olduğuna inanıyorum çünkü kendimi incelmiş hissediyorum en azından şişkinliğim yok iştahım açıldı biraz ama dayanabilirim sanırım :)
evet haftada bir tartılıyordum ,dün kendime yeni bir digital tartı aldımhaftada bir mi tartılıyordun? regl döneminin etkisi vardır mutlaka
Bende geldim aranıza, yeni günlüğüme herkesi beklerim. Herkese başarılar dilerim. Elimden geldiğince sizleri de rahatsız edeceğim topiclerinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?