Forestgump'ın Kilo Verme Serüveni

hehe öyle bir çay olduğunu sanmıyorum ama sen yürüyüş yapıyormuşsun zaten en faydalı oymuş

yapıyorumda oyle ahım şahım değil sabah ve akşam 35 er dakika tutuyor toplam. ayrıca basen hareketleri yapıyorum ama genede 1 ayda küçülen göğüslerim ve göbeğim oldu sanki basenler oyle duruyo gibi

yapıyorumda oyle ahım şahım değil sabah ve akşam 35 er dakika tutuyor toplam. ayrıca basen hareketleri yapıyorum ama genede 1 ayda küçülen göğüslerim ve göbeğim oldu sanki basenler oyle duruyo gibi
gayet iyi bence,ve göğüslerindende vericeksin tabi yapacak bişey yok ama kötü olcak diye bişey de yok basenlerinde incelmiştir sen farketmiyorsundur

gayet iyi bence,ve göğüslerindende vericeksin tabi yapacak bişey yok ama kötü olcak diye bişey de yok basenlerinde incelmiştir sen farketmiyorsundur

ya inş ya. geçen hafta ölçtüm zaten ölçmez olaydım bide bir ay sonra ölçeceğim bakalım fark ne kadar

selam
bugün kendimi biraz kötü hissediyorum böyle havalar ısınınca hep kilolarımdan daha çok rahatsız olurum.neden böyle oldu diye düşünürüm canım sıkılır bugünde aynı şeyi yaşadım ama bu sefer en azından çabalıyorum dedim,inşallah işe yarar.
bugün klasik kahvaltımı yaptım öğle yemeği olaraksa çavdar ekmeğinden yağsız tost yaptım,birazda yoğurt yedim.ayrıca elma sirkesi su kürüne başladım tadı sandığım kadar kötü değildi içemem sanıyordum hiç zorlanmadım ,sabah aç karnına ve gece yatmadan önce birer bardak içtim akşam yemeğindeyse yağsız tavuk ve yoğurt yemeği düşünüyorum tabi 3 litre suyumu da içmiş olacağım inşallah ,sizinde kararlı olduğunuz,sağlıklı beslendiğiniz bir gündür umarım

benimde sağlıklı bi öğünüm olacaktı ama annem akşama kızartma yapmasaydı ara öğünü fazla yedimki akşam yemeğini çok yemiyeyim diye. birazdan çıkacağım işten irademle ciddi bir kapışma var aramızda bu akşam

umarım iraden kazanmıştır da çok yememişsindir

dün yazamadım oldukça yoğun bir gündü yediklerime dikkat ettim yinede ,bugün diyetimin 18.günü olmuş hiç farketmedim bile normalde asla bu kadar dayanamazdım hem buraya yazmak hemde daha esnek bir beslenme programı uygulamak istikrarlı bir şekilde devam etmeme sebep oldu anlaşılan.tartıda gözle görülür bir fark olmuyor pek son günlerde ama regl dönemim yaklaştığı için olabilr diyorum genelde bu dönemde şişkinliğim olur ama şuan kendimi oldukça hafif hissediyorum,hatta 2 kişi kilo verip vermediğimi sordu,insanı cidden gaza getiriyormuş ve artık şu canın ne isterse kontrollü bir şekilde yeme ilkemde ufak bir değişiklik yapıyorum gün içinde fazladan yediğim herhangi bir şey için 15 dakika fazladan yürüyüş yapma kararı aldım.herhalde daha faydalı olacaktır benim için

evet canım o akşam çok az yedim ama........
dün yağmur ve fırtına yzunden yuruyememiştim eve bi gittim annem kızartmayı koydu onume ve ben bir tabak yedim pişmanım
evet kötü olmuş bu bu hafta yürüyüşünü aksatmazsın birazda fazla yürürsün kızartma tabağını ödemiş olursun :)

yurumeyi hiç aksatmıyorum ama işte şansıma bu hafta yağmurlu İzmir. asıl fazla kaçırdığım için daha fazla hareket etmem lazım ama İzmir in havasına guven olmuyor malesef. bu arada pazartesi basenlerimide ölçeceğim bakayım 2 haftada ne kadar farketmiş yada farketmiş mi acaba

selam
bugün tartı günümdü tartıldım ancak hiç bir fark yok kilomda regl dönemimle alakalı olduğuna inanıyorum çünkü kendimi incelmiş hissediyorum en azından şişkinliğim yok iştahım açıldı biraz ama dayanabilirim sanırım :)

haftada bir mi tartılıyordun? regl döneminin etkisi vardır mutlaka

evet akşam oldu
bugün neler yaptığımı anlatayım yüzüm yok ya yinede anlatayım
hiç dikkat etmedim malum haftasonu güzel kahvaltılar eş dostla buluşmalar yediklerimi yazıp kendimi rencide edeceğim :)kahvaltıda bir simit yedim bi kaç çatalda reçelden aldım öğlen bir parça pide yedim ve akşam yine ekmek yedim bir dilim yanında da çorba kaçamaklarımı henüz yazmadım ;dondurma ve bir küçük çikolata ve yürüyüş falan da yapmadım ama bu hafta daha çok çabalayacağım sevgili dostlar :)ve daha düzenli bir kilo bildirimi yapacağım hafta hafta kilolarım hedeflerim ve sonucu olacak. mesela
2o nisan cuma >71,5
27 nisan cuma >hedefim 70 verilen >? merakla bekliyoruz

selam
anlaşıldı ki haftasonunda diyetim yürümüyor güne sirkeli ılık suyumu içerek başladım kahvaltıda beyaz ekmek yedim biraz peynir ve domatesle bir kaç çatalda kızartma aldım arada yeşilçayımı içtim öğlen ise aslında3 sularıydı bir dilim browni yedim ve henüz akşam yemeğimi yemedim karnım acıktı çok ama abartmamaya çalışacağım spor namına da çarşı pazar dolaşmaktan başka bişey yapmadım burada da yalnız kaldım anlaşılan ancak tabi ki yazmaya devam edeceğim bekleyin beni :)

yok yok yalnız değilsin :) bi süredir depresyon hali vardı şimdi kendime geldim ben de hatta öle bi geldim ki isveç diyetine başlıyorum yarın:)

kızlar anlaşılan o ki haftasonları yürütemiyoruz bu işi. bende biraz önce dışarda yemek yedim ve olayı iyice aştım. zaten kahvaltıda gevrek yiyorum haftasonları. yarında iş yok tatil yani gene evde boğazımı tutamamaktan korkuyorum. bi kere diyetisyene sormuştum hafta içi çok iyi gidiyorum ama haftasonları bozuyorum diye. 2 ileri 1 geri gidersin yapma oyle demişti ama çokda dinlememişim:26:

öncelikle herkesin bayramını kutluyorum
bugünün tatil olması da diyetimizi sekteye uğratsa 23 nisan neşe doluyor insan evet kızlar bu haftasonu olayına acil çözüm bulmamız lazım olmayacak böyle haftasonunun 1 gününü serbest gün ilan edip diğer günde dikkat mi etsek zaten ben bir yerde okumuştum vücut alıştığı için haftanın bir gününü serbest bırakıp şaşırtmak gerekiyormuş falan yada ceza mı versek kendimize ne yapsak ki fikirlerinizi alalım

Bende geldim aranıza, yeni günlüğüme herkesi beklerim. Herkese başarılar dilerim. Elimden geldiğince sizleri de rahatsız edeceğim topiclerinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…