• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Formalite evlilik affedilir mi?

Şimdi konuyla ılgılı yardım istiyorum bahsi gecen kişiler hakkında bu adam en az zararla nasıl boşanabılır..İllaki tazminat ödemek zorunda mı? Ya da nafaka vermek...Hukuki anlamda kadına bi ödenek sunmadan bosanma sağlanamaz mı???
Kadın cok kurnaz gördüğüm kadarıyla adamı soyup soğana çevirmenın derdınde bosanmak istediği için!!!

Formaliteden bir evlilik olsa zaten mal paylaşımı, nafaka, tazminat gibi anlaşmalar önceden yapılır. Formaliteden evlenmeyi düşünen adam bu kısmı mı atlayacak? Atlamaz. Bence sen o kişinin sevgisine falan inanacağına zarar görmeden kaçmaya bak :34:

Ay geçen okudum bi tane evli adam karısıyla ortaklaşa iş yapıyor. iş dediğim de adam kendini bekar tanıtıyor, başka kadınla ilişkisi oluyor. ama karısı olan kadının en başından haberi var. sonra karı koca birlik olup kadından para istiyorlar. kadın parayı vermezse zaten kadın kocasıyla ilişkisi olduğu için kadına dava açabiliyor. neler oluyor valla. sen dikkatli ol ve kendini olabilecek en kötü ihtimale hazırla.

ay kizlar, siz a$ik olmadinizmi? kiz sirilsiklam a$ik ona, ve böyle bir evlilik yaptigi için birakacak degil ya heleki adamda buna kar$i ayni hisleri hissediyorsa..

ben olsam hiç kafaya takmam bile, heleki gerçekten formalite evliligi oldugundan eminsem, tek beraber olalimda seni beklerim derdim, ve bo$anmasini beklerdim yillar sürse bile, hiç dü$ünmeden..

En başından bilerek mi başladın bu ilişkiye ?
Yoksa yeni mi öğrendin ?
Sanırım 1.buçuk senedir beraberdin.
Büyük konuşmak istemiyorum ama bu çok önemli birşey bunu bu kadar süre sonra öğrensem bu ilişkiye devam etmezdim.
Öyle formalitede neymiş , kadın aşık olmuş diyorsun.
Aşk varsa erkekten bir hareket kesin gelmiştir.
İnanmam , affetmemde.

Evet arkadaslar diyelimki cok sevıyosunuz sırılsıklam asıksınız onsuz hayatın durduğunu hissediyorsunuz...
Sevgiliniz bazı özel sebeplerden dolayı bir evlilik yaptı ama kağıt üstünde..
(((Bu evliliğin hayati bi önemi var yanı yapmasaydı siz birlikte olamazdınız )))Tepkiniz ne olurdu ?
Herkesin bunu öğrenmesi faciaya yol açabilecekken bosanıp sizinle evlenmesını mı beklerdınız? Yoksa bu birlikteliği bitirir miydiniz?

Ah yavrum ne saf bir kizcagizmissin,bir an once gozunu ac. Eski devirleri yasamiyoruz artik insan gorucu usulu ile bile evlenmiyor kaldiki kafasina silah mi dayanmis evlenmesi icin? Yurtdisina cikma durumuda yokmus .. bunun disinda formalite evlilik olmaz zaten. Evli oldugu esi icin cikarci kurnaz sevgilimi kullaniyor demissin ama hic buna inanirken kendinde sakince elini basina koyup hic dusunmedin mi.... Formalite evlilik demek cikar uzerine kurulju evlilik demek.Bu durumda kadin onu kuallanmis olmuyor.Sevgilinde bir cikari varki demek bu formalite evliligi kabul etmis... Aslinda bu formalite evlilik degil ya seni kullanmak icin soyledigi bir yalan bence. Aklini basina topla neden formaliteymis iyice ustune git arastir sor sorustur gercegi ogren. Her duyduguna inanma , soylediklerine degil hareketlerine dacranislara ve elindeki kanitlara gore davran.

Son düzenleme:
daha evvelki paylasimina bakilirsa bu adamin bir iliskisi var
gecenin bir kacinda ariyorsun ve o bayan sevdigin kisinin teline cikiyor
ayrica evliligin formalitesi olmaz...böyle birsey yok
nikah dairesine gittilermi? gittiler
evlendilermi? evlendiler
yani bu cift evli
ve ben inaniyorum ki önüne insallah daha dürüst insanlarin cikacagini
yasin henüz cok genc..böyle dalavere ceviren biriyle hayatini birlestirmemeni ümid ediyorum.

Bende almanyada yasiyorum nice erkekler ,üc kurusluk para icin onurlarini satip formalite nikah yaparak birilerinin hayatini söndürdüklerine sahit oldum
Allah islah etsin

Bu tip etik olmayan,toplumca ahlak dışı olarak nitelenen,yasak aşklar,üçüncü kişiler içerikli konular tarafsız gözlemlenemeyeceği için konu yorumlara kapatılmıştır.
Forumda bu tür konular açmak yasaktır,bilginize.

Son düzenleme:
Back
X