Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Herkese merhaba. Kızım 13 aylık ve dogdugundan beri maalesef emziremedigim için formül mama içiyor. Sizce ne zaman bırakayim? Yani artık inek sutune ne zaman geçmeliyiz? Mamayi azaltarak mi geçiş yapmalıyım? Görüşlerinizi bekliyorum.
Ben 12 aylıkken bırakmıştım.
Bırakmadan önce inek sütünü su ile karıştırıp vermiştim gün içinde az az. Alıştıkça süt miktarını artırıp, su miktarını azaltmıştım. Tabii alıştıkça mama da azaltıyorsunuz yavaş yavaş..
13 aylık bır bebek normal kahvaltı yapıp yemeklerden yıyebılır, devam sutunu kullanmanıza gerek yok bence, cocuklar ıcın ozel sutler var hergun onlardan bır kutu ıcse yeter ona..
Merhaba benim bebeğim 5.5 aylık günlük 640 720cc arası bebelac 1 mama yiyor uyku düzeni iyi çok şükür kilosu 8.7gr boyu 74 cm sizde normal mi bu durumda bebeği olan var mi sizce mama azaltmali miyim
Merhaba benim bebeğim 5.5 aylık günlük 640 720cc arası bebelac 1 mama yiyor uyku düzeni iyi çok şükür kilosu 8.7gr boyu 74 cm sizde normal mi bu durumda bebeği olan var mi sizce mama azaltmali miyim
benımkıde 5,5 aylık bız ek gıdaya geçtık , muhallebı meyve puresı kahvaltıda lor yumurta vs yıyor....
7,5 kg 63 cm de boyu...
bence mamayı azaltıp ek gıdaya geçin...
bızımkıde gun içinde yaklaşık o kadar mama içiyor ama sadece mama ile beslenmiyor..