slm arkadaşlar bişi soracaktım benim adetime 11 gün kala erken gebelik testi die bişi aldım ve yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama daha adetime 11 gün var ve ben bu ay tedavi oldum sonra ikinci kez tekrar aldım tes aynı gün içinde birini sabah birini öğleden sora yaptım ilk silik cıktı diğeri daha siliti kan testi yaptım dr cıkmaya bilir kanda dedi daha cok erken dedi kan degerim 2,86 çıktı ben her ay yaptırıorm kan hiç böle cıkmazdı hep 0,01 cıkardı sizceeeee????????????
Merhaba arkadaşlar, benim reglime 6 gün var. Ama ben genelde 31 günde bir regl oluyorum. En son regl tarihim 28 Şubat. Bugün dayanamadığıma karar verdim. Şimdi çıkıp ya fortel alıcam ya da kan testi yaptırıcam. Ya da 2sini birdenSize sonucu bildiririm. İnşallah pozitif çıkar.
canım gözün aydın... Yahu ben koca denizli'de bir eczanede bulamadım şu fortel'islm arkadaslar benimde adetime 2 gun fln var ve bende fortel aldim bugun yaptim ve pozitif cikti cok sukurbence guvenilir bi test
merhaba testi yaptın mı sonuc nedir...? bende bugun sipariş verdim yarın elime ulaşır beklenen adet tarihim 15-16 mayıs yani bir hafta daha var acaba yarın sabah yepsam çok mu erken olur...?Kızlar dolaşmadığım eczane kalmamıştı, fortel'i internetten sipariş vermiştim, az önce elime ulaştı... Offf ölücem heyecandan :) yahu benim adetime 4 gün kaldı, testi yarın sabahtan yapsam mı acaba?
merhaba testi yaptın mı sonuc nedir...? bende bugun sipariş verdim yarın elime ulaşır beklenen adet tarihim 15-16 mayıs yani bir hafta daha var acaba yarın sabah yepsam çok mu erken olur...?
ben yaptım canım sonuç negatif çıktı, zaten testten 1 saat sonra da adet gördümbebiş yok yani... bu ay benim de 19 mayıs gibi adet görmem gerekiyor, artık o tarihe endeksledim kendimi... herşeyin hayırlısı... bence garantiye al, adet tarihinden eminsen ayın 12 si gibi yap testi... umarım hepimizin gönlünce olur herşey...
bende bugun yaptım çok silik ikinci çizgi kan verdim şimdi de onun sonucunu bekliyorum....:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?