kızlar ben bu forteli 10 gün önce yani reglime 5 gün kala yaptım ve negatif sonucu gördüm
oysa tamamen yanlışmış
reglim 2 gün gecikince gidip test yaptım ve pozitif çıktı
demek ki tutmayabiliyor da
çok şükür hamileyim
allah isteyen herkese versin
a.s.
Hitay'cım doğru sonucu vermemiş olabilir yaptığın test markası neydi? Ben test manyağı olmuştum. Eğer gerçekten hamilelik varsa yumurtlamadan sonraki 7.gün mutlaka 2. çok silik bir çizgide olsa mutlaka çıkar. Laboquick markayı şiddetle tavsiye ederim. 2.5 lira hemde. Diğerlerini boşver. Bulursan bu dediğim markayı al. Gerçekten en erken sonucu veriyor. Ben 6. günü yapmıştım yumurtlamamdan sonra. ıkinci çizgi ertesi gün bile olsa belirdi testte. Testlerin üzerinde hep yazar ya 20 dkdan sonra oluşacak çizgileri dikkate almayın ! Bence alın
mrb bende yeni katıldım 6 aydır korunmuyoruz bu ay adetim gecikmeden hızlı testle tahlil yaptım pozitif çıktı güvenemedim kan testi yaptım 22-90 çıktı anlayan varmı gebemiyim acaba
mrh kızlar
kan testini sağlık ocaklarında yaptırın ücretsiz hemde.
ben yaptırdım geçen salı ama 0.0 çıktı.
regl günümde 4 gün geçti
mrhaba ben aranıza yeni katıldım persembe gunu bu fortel testinden spariş verdim geldi ama galiba erken yaptım teste ilişkiden 7 gun sonra dyor ama ben 4 yada 5 gun yaptım acaba sonucu önemsemelimiyim ,ilaç kullanıyodum progestan dye adet gunu 25 inşallah olmam dakızlar fortel dye bir gebelik testi çıkmış yada ben ilk duydum adet tarihinden 1 hafta önce % 100 doğru sonucu veriyormuş.fiyatı 18 ytl. kullanan varmı gerçekten doğru sonucu verdimi?
kızlar ben bu forteli 10 gün önce yani reglime 5 gün kala yaptım ve negatif sonucu gördüm
oysa tamamen yanlışmış
reglim 2 gün gecikince gidip test yaptım ve pozitif çıktı
demek ki tutmayabiliyor da
çok şükür hamileyim
allah isteyen herkese versin
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?