- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
CANIMİlk göz ağrım ruh öküzüm biricikimmillan
@Dombik
@karkraliçesi
@Nevreste bayıldığım editor))
EnHarbiKiz
Kakao ve Ben
pinkstrap tatlı şefim
@marilyn monroe yeni gözdem
@office
@kadesa
Melekler niye bana sigara içirdi ki ecebaaaunutarak içersen bişey olmaz melekler içirmiştir
Yazayim dedim, roman oldu..Hala da atladiklarim vardir.. Onlar kendilerini bilirler, yasima versinler, sevildiklerini bilsinler..
Benim gozumden mukemmel kalem oynatan, dusuncelerini kaleme dokmedeki ustalar: @Duka Tesla ve @Mune.
Peslerinden yorum yapmadaki ustaliklari ile @dejavu_one, @AngryPenguin ve @dansmarue geliyor.
@_MedceziR_ Kocaman harfler kullanarak uzun yazarmis gibi gorunse de bir kac cumlelik harika yorumlari ile tam onikiden vuruyor.
Fikirlerine hemen hemen her yerde katildiklarim ve zevkle okudugum:
@Rosemarys_Baby, @kadesa, @gunnur2010, @kararsiz_2013 ve @HayyaL
Arada bir yorum yapsa da varligini ve yanimizda oldugunu her zaman hissettiren: @sourapple
Ozlediklerim:
@aptalasik ve @hannesli.
Super gorsel yorumlarina alistigim, olmazsa olmazlardan: @Egem
Cok genc ama fikirlerini ve tesbitlerini yasindan fazla akilli buldugum @FmaElric,
Her zaman begenerek takip ettiklerim, yani bizim tayfa:
@lakeoftears, @justholdmetight, @jooker, @4justice, @gulay_gulay, @cognitive, @yamukprenses, @queenEb, @FrKafka,bogurtlenkusu , @NancyFr, @linda1402, @2KediAnnesi, @office, tolin , @yercekimli karanfil, @zxshermine, @bebem-1221, @27.01, @ACIBADEMSEKERI, @senesittirhuzur, @Chelzy, @izguben, @melnes, @-mai-, @picama, @themis1990, sonradan aramiza katilan @oglushummm, ve ne sis yansin ne kebap tavriyla kimseyi incitmeden, yedi kralla barisik bir sekilde yorum yapmaya cabalayan sevimli @cryptic.
Forumun olmazsa olmazlari: @okypete ve @chess
AK'liler haric siyaseti buraya tasidim galiba..
Canımmmmm.. hisler karşılıklı topikte göremeyince seni nerelerde aceba bu hatun diyorum..
düşündüklerin gerçekleşti mi amberim
@amberin o zman black woman dı ve ilk nice nin konusunda karşılaştık daha yeniydi ne mücadele ettk nice diller döktük.o zaman dikkatimi çektin ve halen çekmektesin
@themis1990 ilk üye olduğum da tanıdığım çok narin kibar ve candan canım nurum
EnHarbiKiz ilk kibledigim ama intikamı acı olan canım bitanesi
@Elif meramda çay içmeye gitigimiz de gözlerinde ki ışıltı ve tatlı diliyle sevdiğim bi tanecik ablam
@Mune ilk üye olduğum da bazı sorunlarım olduğun da hemen özelden rahatsız ettiğim ve bana hemen dönüş yapan ve halen arada profilie dalıp bir şeyler yazıp acaba rahatsız mı ediyorum diyerek kaçtığım müdürem
yemekteKakao ve Ben @Nevreste
ayyyy daha vardı aklıma şuan gelmiyolar sonra yazayım
herkesin ence ayrı bir yeri ve değeri var.sevdiklrim kadar yanıldıklarım saygı duyduklarım e beğendiklerim var.her ne olursa olsun herks bir değer bu sitede
sana anca öylesi gelir keş harbiMelekler niye bana sigara içirdi ki ecebaaasu içirselerdi keşke
amin canım dua et bugün bana sağ selamet doğsun yavrucağzım..CANIMSENDE BENİM İÇİN ÖYLESİN ve oğluşun oluyormuş doğurasın inşallah tez zamanda
dualarımdasın canımm .. kuzumm tabiki sağsalim doğacak..amin canım dua et bugün bana sağ selamet doğsun yavrucağzım..
Valla öyle olmuş ak liler hariç..Yazayim dedim, roman oldu..Hala da atladiklarim vardir.. Onlar kendilerini bilirler, yasima versinler, sevildiklerini bilsinler..
Benim gozumden mukemmel kalem oynatan, dusuncelerini kaleme dokmedeki ustalar: @Duka Tesla ve @Mune.
Peslerinden yorum yapmadaki ustaliklari ile @dejavu_one, @AngryPenguin ve @dansmarue geliyor.
@_MedceziR_ Kocaman harfler kullanarak uzun yazarmis gibi gorunse de bir kac cumlelik harika yorumlari ile tam onikiden vuruyor.
Fikirlerine hemen hemen her yerde katildiklarim ve zevkle okudugum:
@Rosemarys_Baby, @kadesa, @gunnur2010, @kararsiz_2013 ve @HayyaL
Arada bir yorum yapsa da varligini ve yanimizda oldugunu her zaman hissettiren: @sourapple
Ozlediklerim:
@aptalasik ve @hannesli.
Super gorsel yorumlarina alistigim, olmazsa olmazlardan: @Egem
Cok genc ama fikirlerini ve tesbitlerini yasindan fazla akilli buldugum @FmaElric,
Her zaman begenerek takip ettiklerim, yani bizim tayfa:
@lakeoftears, @justholdmetight, @jooker, @4justice, @gulay_gulay, @cognitive, @yamukprenses, @queenEb, @FrKafka,bogurtlenkusu , @NancyFr, @linda1402, @2KediAnnesi, @office, tolin , @yercekimli karanfil, @zxshermine, @bebem-1221, @27.01, @ACIBADEMSEKERI, @senesittirhuzur, @Chelzy, @izguben, @melnes, @-mai-, @picama, @themis1990, sonradan aramiza katilan @oglushummm, ve ne sis yansin ne kebap tavriyla kimseyi incitmeden, yedi kralla barisik bir sekilde yorum yapmaya cabalayan sevimli @cryptic.
Forumun olmazsa olmazlari: @okypete ve @chess
AK'liler haric siyaseti buraya tasidim galiba..
Güzel değilsiniz ama bi çekiciliğiniz var diyosuuuuundikkat çeken diyemem ama
millan
KilicBaligi
Surrender
bogurtlenkusu
yazdıklarını keyifle okuduğum kişilerden
Güzel değilsiniz ama bi çekiciliğiniz var diyosuuuuun
bir giderimiz var yanidikkat çeken diyemem ama
millan
KilicBaligi
Surrender
bogurtlenkusu
yazdıklarını keyifle okuduğum kişilerden
bir giderimiz var yani
çok derindir onun anlamıvar olmamı hiçhele senin şu smile in bayılıyorum
çok derindir onun anlamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?