- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
Çıkar tabiiy apla, bu işin fıtratında var :/Oo olay çıkar vallahi burası pohpohlama topigi
Eskiden isim vererek yorum yap diye bir konu vardı uçmuştu millet
asdasdasd hani yazmıyoduk :/Şahsen mervecik01'i yazdım asdf.
Olsun efem, pek takılamasanız da unutmadık sizi
Şahsen mervecik01'i yazdım asdf.
Gel gel bekliyoruzÇocuk gibi sevindirik oldum akşam akşam
Ben de sizi unutmadım ve hatta özledim ladies and gentlemen.(aramıza gizlenen beyleri de unutmadım) Tatilim bitsin döneceğim sahalara en kısa zamanda
Beni de yazmışlar zıt görüşten onu da sayabilirsiniz
Eses07 ismi dikkatimi çekiyor , Eskişehir & Antalya karışımı
Adım geçmiş
Teşekkür ederim
kadesa sevmediklerinizi yazmayın, o söylediğin topiğin akıbetini biliyorsun değil mi
Şirin Şirin şeyler yazın lütfen
beni sevmeyen varsa yazsınValla benden de çıkar bi sekiz on isimama naabıyoruz, yazmıyoruz
MerhabaDonukPudra hangi kitap topiğinde yazıyor acaba?
Mesajlarını ve konularını taradığım halde bulamadım.
Favorim dediğiniz için merak ettim.
hakketten kız öyle:)Benim @letizia devamlı teşekkür etmesiyle dikkatimi çekiyor
@HanimKelesimiGetir ( hanım demesi pek keyifli, pekte şeker )
@27.01 (huysuz ama çok sexü) banın açılınca artık beybii
Duka Tesla (tahmin edilemez hatun )
Saraylim ( nickini ilk gördüğümde saraylım ne ki , akpliye bak dediydim ama durum tam tersiymiş meğer , kendisine sevgiler )
S shot ( aklıma nedense shot bardağı geliyor , tekilatabi birde hunili (tekilasını içen hunili kardeş he bir de lgbti savunucularından biri , bir alkış lütfen )
marilyn monroe ( kırmızı rujlu zeki kadın , hanıma sardıktan sonraki öpüşme mevzusu itibari ile izlemeye aldım ürkütmeden.Yanıt beklemekteyim , )
Aklıma gelenler şimdilik bunlar
Başlığı okuyunca aklıma ilk gelen iki üye;
@Sephoraa veDuka Tesla kesinlikle. Her ikisininde yazdıklarını okunmaya değer buluyorum.Çok popüler olmamalarını ayrıca seviyorum.
Eskilerden derseniz hiç şüphesiz @Laale ve @olivia dır.
Son zamanlarda isemarilyn monroe diyebilirim.(Bir derdim var bölümüne yazdıklarıyla.)
Nick de oradan geliyor zaten. ShotTeşekkür ederim efem : )
İade-i dikkat çekme gibi olacak ama ben de K kuruyan fasulye diyeceğim.Duka Tesla , @justholdmetight , @MissCherryBlossom, safkelebek , ladyamore , @athenenoctua...
bogurtlenkusu m ve marilyn monroe mun yeri çok ayrı, apayrı.
Dikkatimi çekmeyi bırakın, kafamda bir yerde toplaşıp sohbet bile ediyoruz grupça. Önce kısa bir tanışma faslı sonra ne konuşacağımızı bilemediğimiz için sıkıcı Fransız filmlerindeki gibi uzun bakışmalar ve nihayet açılma, sohbet ettikçe keyiflenme. Kafamdaki sohbetin yegane kişileri;
@NancyFr
@MissCherryBlossom
O okypete
safkelebek
@Sephoraa
Duka Tesla
FalanFilan2025
bogurtlenkusu
marilyn monroe
S shot
@mervecik01 (sohbette muhalefetine ihtiyacımız var. ama feminizme fazla yüklenme pilis, kırılırım.)
Ve tabii kiMune hanım. <3
Yaa sen 1tanesin :> benim de kafamdaki liste asagi yukari ayni. Ben de yaziciiim.
cognitive O okypete Duka Tesla S shot bogurtlenkusu marilyn monroe @Sephoraa queenEb
@Margarikotin
Yaa sen 1tanesin :> benim de kafamdaki liste asagi yukari ayni. Ben de yaziciiim.
cognitive O okypete Duka Tesla S shot bogurtlenkusu marilyn monroe @Sephoraa queenEb
@Margarikotin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?