- 14 Aralık 2013
- 8.315
- 6.282
- 448
Yaa sen 1tanesin :> benim de kafamdaki liste asagi yukari ayni. Ben de yaziciiim.Dikkatimi çekmeyi bırakın, kafamda bir yerde toplaşıp sohbet bile ediyoruz grupça. Önce kısa bir tanışma faslı sonra ne konuşacağımızı bilemediğimiz için sıkıcı Fransız filmlerindeki gibi uzun bakışmalar ve nihayet açılma, sohbet ettikçe keyiflenme. Kafamdaki sohbetin yegane kişileri;
vargasabreu
@MissCherryBlossom
O okypete
@safkelebek
@Sephoraa
Duka Tesla
@CathyLizzie
bogurtlenkusu
marilyn monroe
S shot
@mervecik01 (sohbette muhalefetine ihtiyacımız var. ama feminizme fazla yüklenme pilis, kırılırım.)
Ve tabii kiMune hanım. <3
Cok ayip marilyn hic yakistiramadim.bak dedim benim çok diye
vargasabreu cognitive eksik kalmış listemde, kesin başkalarını da unutmuşumdur üfff
gercekten miiii
Tamda aklımdan geçenleri söylemişsiniz.Azıcık kankacı başlık mı oldu sankim in the way
Millan cok dikkatimi cekiyor. Cok zeki oldugunu dusunuyorum. Keske daha cok yazda foruma
Donukpudra kitap bolumunden favorim hatun.
Surrender neden bilmiyorum bu hatunun yorumlarini okumadan gecmiyorum.
Dikkatimi çekmeyi bırakın, kafamda bir yerde toplaşıp sohbet bile ediyoruz grupça. Önce kısa bir tanışma faslı sonra ne konuşacağımızı bilemediğimiz için sıkıcı Fransız filmlerindeki gibi uzun bakışmalar ve nihayet açılma, sohbet ettikçe keyiflenme. Kafamdaki sohbetin yegane kişileri;
vargasabreu
@MissCherryBlossom
O okypete
@safkelebek
@Sephoraa
Duka Tesla
@CathyLizzie
bogurtlenkusu
marilyn monroe
S shot
@mervecik01 (sohbette muhalefetine ihtiyacımız var. ama feminizme fazla yüklenme pilis, kırılırım.)
Ve tabii kiMune hanım. <3
Yaa sen 1tanesin :> benim de kafamdaki liste asagi yukari ayni. Ben de yaziciiim.
cognitive O okypete Duka Tesla S shot bogurtlenkusu marilyn monroe @Sephoraa queenEb
@Margarikotin
Azıcık kankacı başlık mı oldu sankim in the way
Çekişiyoruz taam bu bi gerçek ama mesela iticiliğiyle dikkatini çekenleri yazmıyo kimseKörler sağırlar birbirini ağırlar oldu kızlar
Ama napalım canım fikirlerimiz uyuşuyor da birbirimizin dikkatini çekiyorsak!
Bu aralar pek takılamıyorum buralara ama altına imzamı atarım tabi ki tek bi ekle S shotNick de oradan geliyor zaten. ShotTeşekkür ederim efem : )
İade-i dikkat çekme gibi olacak ama ben de @linda1402 diyeceğim.Duka Tesla , @justholdmetight , @MissCherryBlossom, @safkelebek , ladyamore , @athenenoctua...
bogurtlenkusu m ve marilyn monroe mun yeri çok ayrı, apayrı.
Yazayim mi ben? Gerci bizzat kendisine söyledim bunu zaten :)Çekişiyoruz taam bu bi gerçek ama mesela iticiliğiyle dikkatini çekenleri yazmıyo kimse
Haha aklımdan geçmedi değil ama burada 20 sayfa kavga çıkar vallaÇekişiyoruz taam bu bi gerçek ama mesela iticiliğiyle dikkatini çekenleri yazmıyo kimse
Olsun efem, pek takılamasanız da unutmadık sizi
Ahhaha, işte bunlar lazım, bunlarla gelin :)Yazayim mi ben? Gerci bizzat kendisine söyledim bunu zaten :)
Çekişiyoruz taam bu bi gerçek ama mesela iticiliğiyle dikkatini çekenleri yazmıyo kimse
cognitiva çok dikkatimi çekiyo, çok tatlı bence, bayılıyorum yazdıklarına
Valla benden de çıkar bi sekiz on isimHaha aklımdan geçmedi değil ama burada 20 sayfa kavga çıkar valla
Yoksa şöyle 9-10 isim yazarım temizinden.
Oo olay çıkar vallahi burası pohpohlama topigiAhhaha, işte bunlar lazım, bunlarla gelin :)
Siyasetten yazayım bende örneğin beyazgri, evlaefeŞahsen mervecik01'i yazdım asdf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?