Millan cok dikkatimi cekiyor. Cok zeki oldugunu dusunuyorum. Keske daha cok yazda foruma
Donukpudra kitap bolumunden favorim hatun.
Surrender neden bilmiyorum bu hatunun yorumlarini okumadan gecmiyorum.
Hı hım çekiyonaynen öyle. işinde gücündesin.
çekiyom deee mi:))
utandımbende seni yorumlarından tanıdım zaten maşallahın var şekerim benimde @office @Sephoraa @themis1990 DonukPudra @Elysionight EnHarbiKiz -Piraye oglak_kadini bogurtlenkusu
Aklıma don hikayesi geldi
Ayyy utandim canimin taaa ici senin guzel yuregin benim bura kazandiklarim arasinda yanimda olsan sapur supur operim :)))
Nasilsin mesaj aticam sana ama bekliyordum biraz daha ne durumdasinnAyyy utandim canimin taaa ici senin guzel yuregin benim bura kazandiklarim arasinda yanimda olsan sapur supur operim :)))
benim dikkatimi hep çekmiştinİşinde gücündesin diyosun yani
Okim dikkatimi çok bi çekiyosun
Sen de benim çekmiştin tabii kibenim dikkatimi hep çekmiştin
benim de dikkatimi çok çekenleri zaten izlemekteyim kuzum
Kadinlarin kitap mekaniDonukPudra hangi kitap topiğinde yazıyor acaba?
Mesajlarını ve konularını taradığım halde bulamadım.
Favorim dediğiniz için merak ettim.
Oy gülüm, dikkatini çekiyorum demek, öpücüklerimi gönderirim - seni severim..
amınnn cnm gönlundekıler hayatında olsunnnbenim de dikkatimi çok çekenleri zaten izlemekteyim kuzumbazılarını da izlemeye alsam mı yanlış anlaşılmak da isteiyorum ha hemen de izliyor beni gibi ama msjlaştığım arkadaşlarımın çoğunu izlemeye aldım kimisiyle hayallerimizi birleştirdik kimisiyle dileklerimizi ALLAH hepimizin sonunu hayretsin amin
amin canım cümlemizinamınnn cnm gönlundekıler hayatında olsunnn
Sağol cicim, sen benim dikkatimi çekenlerdensin. .evett sen de dikkatimi çekiyorsunn
gercekten miiiiSağol cicim, sen benim dikkatimi çekenlerdensin. .
Gülsümde de eski üye aslında senden 1 sene öncesşnde hep buradaydı,bir anda yok oldu gelmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?