İyi akşamlar hepisinize :) Foruma yeni üyeyim internette tesadüf gezinirken bir konu araştırıyordum ve buraya rastladım bazı yorumlar okudum . o kadar mükemmel iyi kalpli mantıklı kişiler varki burada bende üye olmak istedim sizlerle tanışmak arkadaş olmak
Bu sitede dostum diyebileceğim birilerini bulmak istiyorum. çok istiyorumArkadaş dediklerim dost dediklerim fazla olmadı hayatımda olsalar bile gittiler birer birer . derdimi anlatabileceğim benim dert ortağım olabilicek herşeyimi paylaşabileceğim bir arkadaşa o kadar ihtiyacım var ki .
İsmim aleyna 19 yaşındayım çok ta neşeli biriyim sizlerle tanışmak için can atıyorummm :) :)
merhabaaaaa :) ben elif 21 yaşndaym
Hoş geldin :) iyi forumlar...
Hoş geldin Aleyna ben Elif :)
hoşgeldiniz ben de yeni üyeyim
hoşbuldum canm şimdi 2 elif var burda 2 side aynı elif mi :)
hoşbulldummmsende hoşgeldin canımmm :) biraz kendinden bahsedermisin :)
Hayır canım :) Adaşımı tanımıyorum ,karışıklı olmasın bana firdevs'de diyebilirsiniz :)
Hoş geldin Artea :)
Hayır canım :) Adaşımı tanımıyorum ,karışıklı olmasın bana firdevs'de diyebilirsiniz :)
Hoş geldin Artea :)
hoşbuldum ismim tuğçe 21 yaşındayım açıköğretim sosyoloji okuyorum kuşadasındayım
tamam canım sana firdevs diyelim o zaman :) biraz kendinden bahsedermisin canm nerelisin nerde yaşıyorsun yaşın kaç :)
kuş adası mı :) benim de teyzemler orda oturuyor her yaz mutlaka gideriz :) ne tesadüf bu böyle peki neler yapıyorsun canım gün boyunca ailen le mi yaşıyorsun hayatın nasıl gidiyor anlatmak istermisin :)
26 yaşındayım canım
seneryo danışmanıyım.
İstanbulda yaşıyorum :)
ailemle yaşıyorum ev kuşuyum evdeyim internette zaman geçiriyorum ama internette sıkıyor kitap okuyorum ders çalışıyorum ev işi öle geçiyor zamanım siz nerelere giriyorsunuz internette kızlar
aynen canım bende biliyormusun bende evcimenim genelde evden çıkmam . sıkıcı olmuyor mu senin için ben bazen çok sıkılıyorummm :) sıkıntıdan yemek yiyorum sürekli :) ben bir buraya takılıyorum birda islami forum sayfasına canm zaten diğer siteleride bilmem etmemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?