- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Senin gibi pozitif biri ile başka türlü olmam mümkün mü ?
ilk mesajın bile çok sevimliydi
Evde canın sıkılır mı insanın yahu ? O kadar çok yapılacak iş var ki . Kitap oku ,film izle , oyun oyna ,kk da gel bizlerle konuş . Ben hep buralarda oluyorum . Bundan sonra canın sıkılmaz . Bak ben sıkılır gibi oldum ,hemen bir uğraş edindim. Senaryo yazmak gibi..
Birinizde beni pozitif bulun
haklsın ama ne bilem bazen sıkılıyorum işte ama senin kardeşin annem vardır evde belkide o neden le sıkılıyorsundur ben sabahtan akşama kadar tekim de birazzz :) o yüzden bazen dışarı çıkmak dolaşmak istiyorum ama tek cesaret edemiyorum :) sen hiç mi çıkmazsın dışarıı :)
Senin gibi pozitif biri ile başka türlü olmam mümkün mü ?
ilk mesajın bile çok sevimliydi
Pozitif olmasan görüşme teklifi edermiydim
Evdeyim dediysem o kadarda değil =) Tabikide çıkıyorum zaman zaman arkadaşlarımla buluşuyorum benimkiyle buluşuyorum ediyorum ..
canım benim yaa :) teşekkür ederimgerçeten hayata pozitif bakmak çok güzel bir şey ama senin işin varmış ya ne kadar çok sevindim bilemessin bende adım atmak istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum bu durumlar biraz canımı sıkıyor benim ..
Hoş geldin canım:) Bende adanalı sayılırım:) (osmaniye) 26 yaşındayım:)
işte benim ki o kadar :) ben çıkmıyorum hiç çok nadir erkek arkadşımda çalışıyor çok sık görüşemiyoruz arkadaşlarım hep dağıldı benim . ...
Bi ağız tadıyla trip attırmadın kız Aleyna'ya.. (=
Hangi şehirdeydin canım sen ?
Hangi şehirdeydin canım sen ?
Anladım canım =) sıkılma biz varız
Elifim ben başlıyorum yazmaya =) nereye kadar yazabilirsem .. Türk kahvami alıp yazmanın keyfine varacağım. Sitede yazar olmak istiyorum .Aklında bulunsun .
:) sıkılrmıyım hiç sıkılmam tabi artıkkkk heyooooo :) yazacaklarını bende çok merak ediyorum canım senaryo yu buraya mı yazacaksın :)
Canım ıspartada okuyorum 7 yıldır bitiremediğim bi okulum var:26: Nişanlıyım,asker yolu gözlüyorum
Tamam canım görüşürüz şimdi eve gitmem lazım :)
ben senaristimiz ile senide görüştürürüm :) özelden konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?