Forumda Yeniyim. sizlerle tanışmak arkadaş olmak gercek bir dost olmak istiyorum.

Seneryo yazıp size atsak olur mu ben meraklıyımdır yazmaya , bi denemekte fayda var

Amatör seneryo guruplarımız var profesyonel senaristler eşliğinde..
ben daha tam senaristim diyemem daha aşılacak merhaleler var..ama bu yoldayım :)
Yazmaya meraklı her üyemizin çalışmaları değerlendiriliyor,platrfomlarda yayınlanıyor.
istersen görüşebiliriz. hocalarla görüştürebilirim :)

aynen sıkıcı oluyor evde bende aynı bir kadınlar kulubu birde facebook bazen yemek tariflerine bakıyorum

ah ah desene aynı kaderi yaşıyoruz ev konusunda neden dışarı cıkıp dolaşmıyorsun canım peki sen =) bakalım nedenlerde aynı mı . kardeşin var mı bu arada sevgilin felan :)

Evde boş boş oturacağıma bir işe yarasın şu hayal dünyamda ,gerçekler gerçeklik görsün .. (= Benim senaristlik hakkında hiç bir bilgim fikrim yok . Fakat gelin görün ki ,hayal dünyam ,asıl olan dünyanın gerçeklerini geçmiş durumda ..

Sizide görünce bunu değerlendirmek istedim.

Ben yazarım , öfke dolu bu dünyamdan oldukça iyi çalışmalar sunacağımdan şüphem yok .

Konu sınırlaması yok değil mi ? Sayfa sayfa yazsak oluyor mu ? Birinci bölüm , ikinci bölüm misali ..?

bende evde boş boş oturuyorumm çok kötü birşey

hoşbuldum marga teşekkür ederim :) kendinden bahsedermisin biraz :)

Ben özelimi herkese açık bir topicte paylaşmıyorum aleynacığım ,memnun oldum. Zamanla tanırsın beni (= Ama sen bahsetmek istiyorsan,seni örs çekiç ve üzengi kemiklerimle tüm dikkat dinlerim

Böyle kendinden emin olmak en önemlisi... bilgi öğrenilebilir bir şey gruplarımızda eğitimde veriliyor online
Konu sınırlaması yok
Ve evet bölüm bölüm yayınlanmak için istiyoruz zaten
Dediğim gibi görüşelim siz bir örnek yada konu yazın,bu kadar güvendiğinize göre kendinize, bende eminim seçileceğinize :)

Son düzenleme:
Ben özelimi herkese açık bir topicte paylaşmıyorum aleynacığım ,memnun oldum. Zamanla tanırsın beni (= Ama sen bahsetmek istiyorsan,seni örs çekiç ve üzengi kemiklerimle tüm dikkat dinlerim

peki öyle diyorsan :) benim bahsedilecek pek birşeyim yok işte . hayat dolu cıvıl cıvıl biriyim ve buraya gercek dostlar arkadaşlıklar edinmek için geldim canm bende 19 yaşındayım yakında 20 olacak ailem le yaşıyorum adanalıyım :)

Tabikide , siz yardımcı olacaksanız ben seve seve oturur yazarım .Konuyu kendimizin belirlemesi çok güzel . Geceleri uyumam ,bu işe bir girdimmi birde beğenildiğimden emin oldum mu tamamdır . Beni kimse tutamaz ,kelamıma kuvvet der başlarım satırlarıma.. Konu tema ,kişiler karakterler ,verilmek istenen mesaj vs vs..

Skeç tarzında istemiyorsunuz değil mi ? İrtibata geçelim..

keşke bende keyif alabilsem..

Evde canın sıkılır mı insanın yahu ? O kadar çok yapılacak iş var ki . Kitap oku ,film izle , oyun oyna ,kk da gel bizlerle konuş . Ben hep buralarda oluyorum . Bundan sonra canın sıkılmaz . Bak ben sıkılır gibi oldum ,hemen bir uğraş edindim. Senaryo yazmak gibi..

Evet Tüm her şeyi siz belirliyorsunuz
Siyasal görüş ve etnik mesaj sadece yasak.
Farklılıklarla güzelleşir her şey
Onun haricinde tüm konuları yazara bırakıyoruz.
skeç tarzı da olabilir oda bir seçenek.
Ancak daha çok hikaye tarzı yazımlar öneriliyor..
istediğiniz taktirde örnekte gönderebilirim :)

özelden mesaj yolluyorum ..bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…