Aşılama Fostimon 75 kullananlar acil bakabilir mi 🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

flower girls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2019
352
200
53
Kızlar merhaba bugün iğnelere başladım fostimon 75 ml kendimiz yaptık ama bir sorun oldu ilacın tıpasını açınca içindeki beyaz ilaç hemen kayboldu biz bi yanlışlık mı yaptık bilen yardımcı olacak birisi var mı

Kızlar merhaba bugün iğnelere başladım fostimon 75 ml kendimiz yaptık ama bir sorun oldu ilacın tıpasını açınca içindeki beyaz ilaç hemen kayboldu biz bi yanlışlık mı yaptık bilen yardımcı olacak birisi var mı
Bende bu akşam başladım fostimon iğnesine ilk kez kullandım bende ama bence yanlışlık yok. Çünkü şırıngayı içine batırır batırmaz hemen toz karışım su ile karıştığı için kayboluyor.

Ben de dün başladım üzerindeki turuncu plastiği nazikçe yukarı kaldırınca açılıyor. Daha sonra su gibi olan ilacı enjektör ile çekip beyaz toz ilacın içine sıkıyorsunuz ve tekrar enjektöre alarak göbek deliğinizin üç parmak sağına, soluna yada aşağısına yapabiliyorsunuz ☺️

Eklentiler

• 7A70127D-8BD1-4685-BAE1-2C004A7F5D93.webp
    7A70127D-8BD1-4685-BAE1-2C004A7F5D93.webp
    155 KB · Görüntüleme: 63
Bende kullandım ilk kullandığım da bnde dedim acaba yannismi yaptım diye doktorumu aradım sordum korkucak birsey yokdedi şu girince öyle oluyor dedi

Ben de dün başladım üzerindeki turuncu plastiği nazikçe yukarı kaldırınca açılıyor. Daha sonra su gibi olan ilacı enjektör ile çekip beyaz toz ilacın içine sıkıyorsunuz ve tekrar enjektöre alarak göbek deliğinizin üç parmak sağına, soluna yada aşağısına yapabiliyorsunuz

Toz ilaca sıkıyorum ama hala şırıngaya geri çekmeyi başaramadım şırınga hava alıyor yarın son iğnem inşallah kendim yapmayı beceremedim ben 😒

Toz ilaca sıkıyorum ama hala şırıngaya geri çekmeyi başaramadım şırınga hava alıyor yarın son iğnem inşallah kendim yapmayı beceremedim ben 😒
Ben şöyle yapıyorum insülin iğnesi ile değil normal enjektör ile ilacı yapıp sonra enjektörün sadece ucunu insülin iğnesi ile değiştiriyorum

Ben şöyle yapıyorum insülin iğnesi ile değil normal enjektör ile ilacı yapıp sonra enjektörün sadece ucunu insülin iğnesi ile değiştiriyorum
Bende öyle yapıyorum ama ilacı çekemiyorum ilaç tekrar şişeye dökülüyor hafta içi sağlık ocağında hallettim son 2 gün

Bende bu akşam başladım fostimon iğnesine ilk kez kullandım bende ama bence yanlışlık yok. Çünkü şırıngayı içine batırır batırmaz hemen toz karışım su ile karıştığı için kayboluyor.
Evet ilk yapınca insan heyecan yapıyor yanlış mı oldu diye 🙊 ne durumda yumurtalar gelişti mi

Bende öyle yapıyorum ama ilacı çekemiyorum ilaç tekrar şişeye dökülüyor hafta içi sağlık ocağında hallettim son 2 gün
Şifa olsun İnşaAllah canım. Bize de müjdeli haber vermek nasip olur İnşaAllah 🥰 nizi de süreçten haberdar et lütfen

Evet ilk yapınca insan heyecan yapıyor yanlış mı oldu diye 🙊 ne durumda yumurtalar gelişti mi
Aynen bende başta şırıngaya cekmeyede zorlanmıştım ama sonra yapabildim :) Yarın 5. Gün olcak pazartesi kontrole gidicem bakalım. Umarım gelişmiştir.
Sen kaçıncı gündesin ?

Aynen bende başta şırıngaya cekmeyede zorlanmıştım ama sonra yapabildim :) Yarın 5. Gün olcak pazartesi kontrole gidicem bakalım. Umarım gelişmiştir.
Sen kaçıncı gündesin ?
Ben geçen hafta pazar günü iğneye başladım bugün kontrolüm var benimde büyük ihtimal çatlatma iğnesini vericek çok heyecanlıyım en son gittiğimde 2 tane yumurta vardı 12mm demişti bakalım bugün yeterli boyuta gelmiş mi

benimde 2 tane18mm olmuş bugün bir iğne daha yaptı yarın bir daha kontrol edecek perşembe günü aşılama yapılacak Allah'ın izniyle
Hadi hayırlı olsun canım ☺️ Benim de günüm belli olsa artık. Git gel yorucu oluyor

Back
X