fotoğraf krizi. sizce kim haklı?

Çok gereksiz şeyleri kafaya takıp büyütüyorsunuz. Böyle mutlu olamazsınız zaten

Çok gereksiz şeyleri kafaya takıp büyütüyorsunuz. Böyle mutlu olamazsınız zaten
evet tam olarak bana takıntılısın kimseyle bu şekilde mutlu olamazsın. sen ilişki falan yaşayamazsın vs bir sürü şey söyledi ve ben de gerçekten kim haklı onu merak ediyorum

Eşi ailesini ziyarete gitmiş olabilir , vardiyalı çalışıyor olabilir. Kadın içerde çocuk pışpışlarken size yazan bir adam dahi olabilir.

30 larınızda değil miydiniz siz ?
ay yok artık. bu kadar gece yarılarına kadar sohbeti duymayan eş olamaz yani imkansız artık.
o değil de fotoğraf istemesi normal mi? ben bunu merak ediyorum

Eşyaya ben de aşiri önem vermem ve evimi dizerken cidden çok miktarlar da harcamamiştim, oldukça saadee ve az eşyali ama güzel. Paraniz var madem insanlara gostermeye utanacak seviyede yaşamakta ayri bir şey. Hiç mi arkadaşiniz vs evinize gelmiyor.
Aslinda cidden insanlarin yaşam alanini görmek lazim. Hiç sevmem varken cimrilik yapan insan.
Gercekten önem vermiyor olsaniz çekinmezdiniz zaten. Goruntulu de mi gorusmuyorsunuz, orada gozukuyor ister istemez zaten.

Fotoğraf istemesinin türlü nedenleri olabilir bilmeyiz fakat sizin bu saçma konuda kavga etmeniz bana sağlıklı gelmedi ona ısrar değil inat diyoruz bu arada . İnatçı insanlar gecimsiz olur.

Odanın fotosunu istemesiyle ilgili bir şey diyemem de evinizinden utanmayın lütfen orası sizin yaşadığınız yer herkesin eşyası yeni olacak diye bir kaide yok ki dağınıklığı toparlayıp gönderilebilir.
Ayrıca eşyaya önem verdiğini yani maddiyata önem veriyorsa da şimdi kendini göstermesi daha mantıklı.

Fotoğraf istemesinin türlü nedenleri olabilir bilmeyiz fakat sizin bu saçma konuda kavga etmeniz bana sağlıklı gelmedi ona ısrar değil inat diyoruz bu arada . İnatçı insanlar gecimsiz olur.
yani onun mu inat ettiğini düşünüyorsun? o zaman sorun onda. çünkü sürekli bana sen takıntılısın herşeyi sorguluyorsun, rahat değilsin vs bir sürü şey söyledi. sanki fotoğraf atmak zorundaymışım gibi. bilemiyorum bir insan birşeyi istemiyorsa bu kadar zorlanmamalı diye düşünüyorum

maddiyata önem veriyor da kendisini maddi durumu çok iyi zaten. evi de çok güzel
aslında amacı bence ne kadar temiz ve derli topluyum bunu merak ediyor. çünkü odayı atmıyorsan mutfağı at dedi

maddiyata önem veriyor da kendisini maddi durumu çok iyi zaten. evi de çok güzel
aslında amacı bence ne kadar temiz ve derli topluyum bunu merak ediyor. çünkü odayı atmıyorsan mutfağı at dedi
Ayyy ergen misiniz siz?Nasıl çıkarımlar bunlar?

Alt tarafı odanın resmini istemiş, birkaç eşyayı topla öyle toplu duracak şekilde hemen düzelt çek bi tane at gitsin. Ben de karşımdaki kişinin evini görmek ister merak ederim. Bizim evimiz küçücüktü, 60 metrekare filan annem elinden geldiğince düzenlemeye çalışıyordu ve eşyalarımız annemin ilk evlendiği zamanki eşyaları, koltuklar da kılıflıydı ben resminş çekip göstermeye gocunmazdım yani. Ayrıca aslan yattığı yerden belli olur. Eşyaya önem vermiyor olabilirsiniz almıyor da olabilirsiniz ama evinizin görüntüsü düzeni aizin hakkınızda bilgi verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…