Çok gereksiz şeyleri kafaya takıp büyütüyorsunuz. Böyle mutlu olamazsınız zatenevet tam olarak bunu söyledi. senin seçimlerini nerede yaşadığını merak ediyorum dedi.
evet ben de görse iyi olur diyorum ama cidden gönderilebileceğim gibi değil. yani dediğim gibi eşyaya para vermeyen bir aileyiz ve ben de böyle yaşıyorum. parasızlıktan da değil. sanırım bu konuyu bitirmeyecek yeniden isterse diye korkuyorum
evet tam olarak bana takıntılısın kimseyle bu şekilde mutlu olamazsın. sen ilişki falan yaşayamazsın vs bir sürü şey söylediÇok gereksiz şeyleri kafaya takıp büyütüyorsunuz. Böyle mutlu olamazsınız zaten
tatlım adamla her gece bu saatlere kadar konuşuyoruz. nasıl evli olsun ?
Evli olmasada kaçıncı yazıştığı kişi kim bilir
ay yok artık. bu kadar gece yarılarına kadar sohbeti duymayan eş olamaz yani imkansız artık.Eşi ailesini ziyarete gitmiş olabilir , vardiyalı çalışıyor olabilir. Kadın içerde çocuk pışpışlarken size yazan bir adam dahi olabilir.
30 larınızda değil miydiniz siz ?
evet tam olarak bunu söyledi. senin seçimlerini nerede yaşadığını merak ediyorum dedi.
evet ben de görse iyi olur diyorum ama cidden gönderilebileceğim gibi değil. yani dediğim gibi eşyaya para vermeyen bir aileyiz ve ben de böyle yaşıyorum. parasızlıktan da değil. sanırım bu konuyu bitirmeyecek yeniden isterse diye korkuyorum
ay yok artık. bu kadar gece yarılarına kadar sohbeti duymayan eş olamaz yani imkansız artık.
o değil de fotoğraf istemesi normal mi? ben bunu merak ediyorum
Yüzünü bile görmediğiniz bir insandan kopamamak nasıl birsey?Ben de bunu merak ediyorum.kopamadık o kadar şeyin üzerine bile
yani onun mu inat ettiğini düşünüyorsun? o zaman sorun onda. çünkü sürekli bana sen takıntılısın herşeyi sorguluyorsun, rahat değilsin vs bir sürü şey söyledi. sanki fotoğraf atmak zorundaymışım gibi. bilemiyorum bir insan birşeyi istemiyorsa bu kadar zorlanmamalı diye düşünüyorumFotoğraf istemesinin türlü nedenleri olabilir bilmeyiz fakat sizin bu saçma konuda kavga etmeniz bana sağlıklı gelmedi ona ısrar değil inat diyoruz bu arada . İnatçı insanlar gecimsiz olur.
maddiyata önem veriyor da kendisini maddi durumu çok iyi zaten. evi de çok güzelOdanın fotosunu istemesiyle ilgili bir şey diyemem de evinizinden utanmayın lütfen orası sizin yaşadığınız yer herkesin eşyası yeni olacak diye bir kaide yok ki dağınıklığı toparlayıp gönderilebilir.
Ayrıca eşyaya önem verdiğini yani maddiyata önem veriyorsa da şimdi kendini göstermesi daha mantıklı.
Ev arkadasim diye bahsettikleri karıları cikiyor, nasil bir saflik bu
Ay bir de erkek arkadaşım demiyor muYüzünü bile görmediğiniz bir insandan kopamamak nasıl birsey?Ben de bunu merak ediyorum.
Ayyy ergen misiniz siz?Nasıl çıkarımlar bunlar?maddiyata önem veriyor da kendisini maddi durumu çok iyi zaten. evi de çok güzel
aslında amacı bence ne kadar temiz ve derli topluyum bunu merak ediyor. çünkü odayı atmıyorsan mutfağı at dedi
ne diyim kız arkadaşım mı diyimAy bir de erkek arkadaşım demiyor mu
fotoğraf istemek peki ergenlik olmuyor muAyyy ergen misiniz siz?Nasıl çıkarımlar bunlar?
Ya gerçekten 30 yaşında mısınız?ne diyim kız arkadaşım mı diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?