fotoğraf krizi. sizce kim haklı?

Eee o zaman kim haklı diye niye bize soruyorsunuz?
çünkü çok büyük tepki verdi yazdım işte söylediklerini. sen takıntılısın. sen ilişki yaşayamazsın bir sürü şey. doğal olarak kafamda acaba diye bir soru işareti kaldı ki zaten burada da birçok kişi bende olsam merak ederim yazıyor malesef. adama hak vericem de hak versem de ben ona fotoğraf falan yollamak istemiyorum.

Siz de o da

tatlım adamla her gece bu saatlere kadar konuşuyoruz. nasıl evli olsun ?
Konuya yapacak yorum bulamıyorum artık da, şunu söyleyip gideceğim. Tatlım vb ile konuşmanız hoş olmuyor, kimse sizin arkadaşınız veya tatlınız değil burada. Hitabetinizi değiştirin bence zira çok itici geliyor

Hahaha ben uzak mesafe iliskimle online okey oynardım,kazanan kaybedenden bir şey isterdi. Bir keresinde benden ev turu istemişti:) bildiğin çekip çekip atmıştım pencere manzarasına kadar ne olacak yani, esyan eskiyse?
Ama sizin ilişki ilişki gibi değil, adam yanına gelmeye bile eriniyor. benim uzun mesafe iliskimde arada ülkeler olsa da fırsat bulduğu anda gelir,gelemediğinde de gelme planları yapardı. Zaten ayrılmıştın , yüzünü bile görmediğin adamla neden inatla devam ediyorsun ki?

maddiyata önem veriyor da kendisini maddi durumu çok iyi zaten. evi de çok güzel
aslında amacı bence ne kadar temiz ve derli topluyum bunu merak ediyor. çünkü odayı atmıyorsan mutfağı at dedi
Maddi durumundan asla ama asla utanma lütfen önemli olan alnının akıyla çalışıp kazanmaktır bana göre kimi çok kazanır kimi az önemli olan her zaman iyi insan olmaktır.
Yani o da abartmış mutfağı çek falan sanırım bende üzerime bu kadar gelse kusura bakma çekemiyorum derdim.
Ama odamı göndermekte sakınca görmeyebilirdim tabii ben böyle bu odalar konusunda yorum yapıyorum ama o konuşmalar nasıl gelişiyor bilmiyorum.
Neticede uzak ilişki sanırım zaten görüntülü konuşunca odanızı görmüyor mu?
Bizde eşimle sevgiliyken ayrı şehirlerdeydik görüntülü konuşurduk odamı tabii görüyordu

Konu sahibi bu adamla hiç görüşmedi , yan yana gelmedi.

buraya özel değil. ben genel olarak böyle konuşan biriyim.

bende zaten bunu söyledim. yüzyüze bile görüşmedik neden yaşadığım yeri merak ediyorsun dedim. ne var bunda bu kadar büyütecek sen takıntılısın dedi başka bir şey demedi. bu arada ilginç bir şekilde kopamıyoruz çok garip

Atmak istememeni anlıyorum. Ama daha sonra attığında atmama sebebini odanı beğenmemek olarak algılar. Yüzyüze görüşmediğin için belli ki hayatını bu şekilde öğrenmeye çalışıyor. Yürüyecek bi ilişki mi öğrenmek için bence görüşmelisiniz. Sanaldan ilerleyecek bi mevzu değil.

maddi olarak da değil aslında hani nasıl desem paran vardır ama önemsemezsin gibi. eşyalarda yıllar öncesinden kalmış işte ya da ne bilim dolabın kapağı kırık öylece duruyor. nasıl çekip yollayım. mümkün değil
görüntülü konuşunca odayı çekmiyorum. sadece kendimi çekerim. ama o gezer evde genel olarak.

Konu sahibi bu adamla hiç görüşmedi , yan yana gelmedi.
Allah allah çok ilginç olmuş o zaman bir sevgili gibi değilde öncesi gibi
Konu sahibi önce bir görüşeydiniz
Ne kadardır böylesiniz ki ayrıca yan yana gelince o büyü bozulabilir en kısa zamanda görüşün ki hayallerinizde bambaşka bir kişi yaratıyor olmayın her iki taraf içinde.

Yaşınız 30 ise gerçekten durumunuz vahim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…