hayır henüz bir ilişki diyemem tanışma aşamasında bir küs bir barışık iletişim diyebilirim. çünkü şöyle düzenli birşey yaşayamadık.Allah allah çok ilginç olmuş o zaman bir sevgili gibi değilde öncesi gibi
Konu sahibi önce bir görüşeydiniz
Ne kadardır böylesiniz ki ayrıca yan yana gelince o büyü bozulabilir en kısa zamanda görüşün ki hayallerinizde bambaşka bir kişi yaratıyor olmayın her iki taraf içinde.
60 yaşım. durum senin sandığından da vahim.Yaşınız 30 ise gerçekten durumunuz vahim.
Sen derken?60 yaşım. durum senin sandığından da vahim.
zaten aslında bu tarz birşey söyledim. yani çok da toplu değil senin hoşuna gitmeyebilir tarzı birşey söyledim. o da beğenilir ya da beğenilmez ama bu şekilde davranman normal değil dediAtmak istememeni anlıyorum. Ama daha sonra attığında atmama sebebini odanı beğenmemek olarak algılar. Yüzyüze görüşmediğin için belli ki hayatını bu şekilde öğrenmeye çalışıyor. Yürüyecek bi ilişki mi öğrenmek için bence görüşmelisiniz. Sanaldan ilerleyecek bi mevzu değil.
sevgilim mi o nerden çıktı ya öyle birşey yok tabiki.Cidden bu adam bir kere bile yanına gelmeden sevgilim sevgilim mi diyorsun?
Benim mide geçen konundaki gibi oldu
İlişkim diyorsun erkek arkadaşım diyorsun?sevgilim mi o nerden çıktı ya öyle birşey yok tabiki.
biz kendimiz bile ilişki yaşıoruz demiyoruz ki o da ben de iletişim halindeyiz diye konuşuyoruz
Evli olabilir mi acaba diye düşündüm bir küs bir barışık gelmiyor görüşmüyorsunuz?hayır henüz bir ilişki diyemem tanışma aşamasında bir küs bir barışık iletişim diyebilirim. çünkü şöyle düzenli birşey yaşayamadık.
ben de zaten aynen öyle söyledim. henüz görüşmedik bile hatta dedim ki sen niye olayı hayriye teyzeye bağladın. oldu olacak biriyle beni hamama yolla dedim
Çok biliyo o. Kaç yaşındasın canım sen böyle şeyleri dert etme. Bırak kendini yanında rahat ettiğin kişiyle görüş.zaten aslında bu tarz birşey söyledim. yani çok da toplu değil senin hoşuna gitmeyebilir tarzı birşey söyledim. o da beğenilir ya da beğenilmez ama bu şekilde davranman normal değil dedi
iyi de erkek arkadaşımdan başka ne denir ki. yani ben ona takılmıyorum. ve bu kelimeyi buraya milyon kere yazdım biz ilişki yaşamıyoruz iletişim halindeyiz.İlişkim diyorsun erkek arkadaşım diyorsun?
Kafan mı güzel?
Ne içiyorsan onu çek at bari güzelmiş
60 yaşım. durum senin sandığından da vahim.
Yürü git derdimöncelikle bir küs bir barışık devam eden ilişkimde yine barışmış bulunmaktayız
barıştık barışmasına da sorunlar malesef bitmiyor. ne olur kim haklı dışarıdan bir göz olarak yorum yapılırsa sevinirim.
biraz önce yine yazışıyoruz erkek arkadaşımla. henüz yüzyüze görüşmedik başka bir ilde yaşıyor.
yazışırken bana , odanın fotoğrafını atar mısın dedi. ben de şaşırdım. nasıl yani dedim. bu arada ilk defa biri benden odanın fotoğrafını istiyor.
neyse dedim ki, oda şuan çok toplu değil atmasam dedim. ama yok bir ısrar bir ısrar.
benim yaşadığım yeri merak ediyormuş. neden onun her isteğini reddediyormuşum. bir sürü muhabbet ama son 2-3 saattir bunun kavgasını yapıyoruz. ve sonunda yollamadım çünkü hem oda dağınık ve eşyalar gerçekten yeni değil. o bana fotoğraf attı onun evi gerçekten çok güzel. ve sanırım biraz eşyaların eski olmasından sebep ve ev de çok eski zaten oturduğumuz atmak istemedim. ama açıkladım biraz bu durumu ama yok ısrarla merak ettiğini söyledi.
sizce evin fotoğrafını istemesi normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?