fotoğraf krizi. sizce kim haklı?

hayır henüz bir ilişki diyemem tanışma aşamasında bir küs bir barışık iletişim diyebilirim. çünkü şöyle düzenli birşey yaşayamadık.
ben de zaten aynen öyle söyledim. henüz görüşmedik bile hatta dedim ki sen niye olayı hayriye teyzeye bağladın. oldu olacak biriyle beni hamama yolla dedim

zaten aslında bu tarz birşey söyledim. yani çok da toplu değil senin hoşuna gitmeyebilir tarzı birşey söyledim. o da beğenilir ya da beğenilmez ama bu şekilde davranman normal değil dedi

Cidden bu adam bir kere bile yanına gelmeden sevgilim sevgilim mi diyorsun?
Benim mide geçen konundaki gibi oldu
sevgilim mi o nerden çıktı ya öyle birşey yok tabiki.
biz kendimiz bile ilişki yaşıoruz demiyoruz ki o da ben de iletişim halindeyiz diye konuşuyoruz

Evli olabilir mi acaba diye düşündüm bir küs bir barışık gelmiyor görüşmüyorsunuz?

zaten aslında bu tarz birşey söyledim. yani çok da toplu değil senin hoşuna gitmeyebilir tarzı birşey söyledim. o da beğenilir ya da beğenilmez ama bu şekilde davranman normal değil dedi
Çok biliyo o. Kaç yaşındasın canım sen böyle şeyleri dert etme. Bırak kendini yanında rahat ettiğin kişiyle görüş.

İlişkim diyorsun erkek arkadaşım diyorsun?
Kafan mı güzel?
Ne içiyorsan onu çek at bari güzelmiş
iyi de erkek arkadaşımdan başka ne denir ki. yani ben ona takılmıyorum. ve bu kelimeyi buraya milyon kere yazdım biz ilişki yaşamıyoruz iletişim halindeyiz.
fotoğraf istemesi normal mi?

Eski konularını hatırlamıyorum, varsa bir vukuatı konu sahibinin, rica etsem özet geçer misiniz? Umutsuz, Vanessa türünden midir kendisi?

Neyse, tek bu konunuza yorum yapayım; eşyaya önem vermiyor olsaydınız, "Eşyalarım eski amağ, işte var aslında paramız da almıyoz, önem vermiyoz, hiç önemli değil ama utanıyom" demezdiniz. Maddi durum kötüdür, alamazsınız, çekinirsiniz ona diyecek tek bir lafım olmaz ama şu yazdığınızı dönün bi okuyun ne kadar oksimoron bir cümle. Önemli ki utanıyorsun, utanıyorsun ki önemli... Cimrilik var herhalde; neyse.

Şimdi fotoğraf isteme mevzuna gelirsek, bana "Fotoğraf yolla, niye yollamıyorsun" ısrarında bulunabilir birisi, ben de kibarca "Yollamak istemiyorum" derim; ancak "Takıntılısın, paranoyaksın, yollasan nolacak" diye devam ettiremez konuşmasını. Bu bir manipüle çabası; bana kendimi anormal hissettirerek hedeflediği şeyi yaptıramaz, üstelik ben kendisinden fotoğraf atmasını istemeden kendi fotoğrafını atıp, hadi ben attım, sıra sende tarzında da borçlu hissettirmeye çalışamaz. "Atmasaydın" derim geçerim ki zaten "Takıntılısınnn, yollasan ne vağğrr, paranoya yapıyon" dediği anda zaten "Hoççağal" der konuşmadan ayrılırım. Ne münasebet yani salt istediği şey istediği an olmadı diye paranoyak ilan edilmek? Hoşt derler adama.

60 yaşım. durum senin sandığından da vahim.

R rosseyy sizin konularınıza yorum yapan üyelerin hiçbiri sizinle dalga geçmiyor. Şu ana kadar açtığınız hiç bir konuda sizinle alay eden bir mesaj görmedim.

Yazdıklarınıza dayanarak , ben 30 larınızda olduğunuzu düşünüyorum. Yaşınızı alay konusu edecekte değiliz.

İlişki içerisinde olmadığınız bu adam , sizin cinsel açıdan aktif olup olmadığınızı sormuştu size ilk günden.

O konuyu açtığınız günden bu yana , sizin iyiliğinizi düşünerek yorum yapıyoruz.

Maalesef herkesi kurtarmak mümkün değil. Hayat sizin , karar sizin.

Yürü git derdim Sevgili değilde bi erkek arkadaşım vardı beni evden alacaktı tarif ettim yerini arka taraftanda annemle bakıyoruz geliyor mu diye neyse gördü sonunda '' haa şu eski ev mi? '' dedi. Annemde öyle ayıpladı ve kızdı ki haklı olarak bu arada ev eskide değil he Aşırı soğudum çocuktan. Ben sevmem öyle patavatsızları. Hiç çekinmem eski yeni olmasına lakin fotoğrafta atmam saçma sapan istekler bunu isteyen erkeğin kafa yaşını sorgularım ben.

Ne fark eder..
Hayır,bunun neden kavgası yapılıyor.?
İstedi ve atamayacagini söylemedin mi ?
Neden diretiyor..?
Bazen ne gelirse fazla meraktan gelir..
Ayrıca atmak gibi bir mecburiyetin de yok.
İlişkinin gidişatı cok saçma bence.

Bence bir evde eşyaların yeni, lüks, eski veya ucuz olması o evde yaşayan insanın karakterini, kişiliğini, yaşam görüşünü, kültürünü vb. yansıtmaz. Ama eşyalar ne olursa olsun evin düzeni, tertibi başka birşeydir. Mesela ben pis giyinen birisindense, üstü yamalı olup tertipli ve temiz giyinen birine daha çok saygı duyarım. Karşınızdaki kişi nasıl bir evde yaşadığınızı görüp sizin hakkınızda daha çok fikir edinmek istiyordur.

Maddi durumunuz müsade ediyor ama siz kırık bir eşyanızı değiştirmeye gerek duymuyorsunuz.. Bu durumun sonucunda sizle ilgili bazı fikirleri olur karşıdaki kişinin. Size cimri diyebilir veya ev yaşantısına ve kalitesine dikkat etmeyen, tertipsiz, düzensiz, önemsemeyen biri olarak görebilir.. Bu liste uzar gider. Ama siz fotoğraf atmaya direndiğiniz için bu seferde size takıntılısın demiş. Sizin gerçek bir ilişkiniz olmadığından varsayımlar üstünde ayrılır barışır durursunuz.

Bu arada hiç görüşmediğiniz kişiyle ayrılıp barışıyorsunuz bu normalse odanın fotoğrafını istemesi bana hiç garip gelmedi hatta çoook çok normal geldi.

Yüzyüze görüşmediğiniz biri nasıl sevgiliniz oluyor? Belki yüzyüze gelince tensel elektrik alamayacaksınız. Bu tarz ilişkileri gerçekten anlamıyorum. Ya yaşınız küçük ya boşluktasınız. Bence bu durum oda fotoğrafından daha mühim.

İlişkinizin boyutunu bilemiyorum ama insan hayatındaki kişinin nasıl bir yerde yaşadığını, uyuduğunu merak eder bunda garip bir şey yok. Biz ayrı ayrı yaptığımız seyahatlerde bile otel odasını çeker atarız

Edit: Yüzyüze tanışmamışsınız.Bu durumda zaten adam sevgilin bile değil. Güvenip fotoğraf falan atma.

Himym dizisindeki ted'in anne ile tanismadan once onun evindeki esyalari gorup cok etkilenmesini hatirlatti. Evinizde size ait hic etkileyici bir sey yoksa bilmiyorum tabi. Ille de pahali mobilyalari cek demek istememistir, onun yerine pencereden manzarayi, kupa bardaginizin masada nasil durdugunu kitapliginizi gardrobunuzdaki komik bir kiyafeti vs cekebilirsiniz. ama istemediginiz hic bir seyi yapmayi tabi ki zorla degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…