Saçma bir şey..Yüzünü bile görmediğiniz bir insandan kopamamak nasıl birsey?Ben de bunu merak ediyorum.
bende zaten bunu söyledim. yüzyüze bile görüşmedik neden yaşadığım yeri merak ediyorsun dedim. ne var bunda bu kadar büyütecek sen takıntılısın dedi başka bir şey demedi. bu arada ilginç bir şekilde kopamıyoruz çok garip
öncelikle bir küs bir barışık devam eden ilişkimde yine barışmış bulunmaktayız
barıştık barışmasına da sorunlar malesef bitmiyor. ne olur kim haklı dışarıdan bir göz olarak yorum yapılırsa sevinirim.
biraz önce yine yazışıyoruz erkek arkadaşımla. henüz yüzyüze görüşmedik başka bir ilde yaşıyor.
yazışırken bana , odanın fotoğrafını atar mısın dedi. ben de şaşırdım. nasıl yani dedim. bu arada ilk defa biri benden odanın fotoğrafını istiyor.
neyse dedim ki, oda şuan çok toplu değil atmasam dedim. ama yok bir ısrar bir ısrar.
benim yaşadığım yeri merak ediyormuş. neden onun her isteğini reddediyormuşum. bir sürü muhabbet ama son 2-3 saattir bunun kavgasını yapıyoruz. ve sonunda yollamadım çünkü hem oda dağınık ve eşyalar gerçekten yeni değil. o bana fotoğraf attı onun evi gerçekten çok güzel. ve sanırım biraz eşyaların eski olmasından sebep ve ev de çok eski zaten oturduğumuz atmak istemedim. ama açıkladım biraz bu durumu ama yok ısrarla merak ettiğini söyledi.
sizce evin fotoğrafını istemesi normal mi?
Sen onun don çekmecesine kadar gördün ama? Sana güven vermek için fotoğraf attı durdu.ay yok artık. bu kadar gece yarılarına kadar sohbeti duymayan eş olamaz yani imkansız artık.
o değil de fotoğraf istemesi normal mi? ben bunu merak ediyorum
Ayol millet 20 sene aynı yastığa baş koyduğu adamdan boşanıyor,bu yüzýüze bile görmediği adamdan kopamiyor.Sonra da ergen deyince kızıyor,içimi şişirdi.Saçma bir şey..
Hiç meraka mahal yok..
Yazdım bak :)
Sen onun don çekmecesine kadar gördün ama? Sana güven vermek için fotoğraf attı durdu.
Ayol millet 20 sene aynı yastığa baş koyduğu adamdan boşanıyor,bu yüzýüze bile görmediği adamdan kopamiyor.Sonra da ergen deyince kızıyor,içimi şişirdi.
yani sizin özelinizde birşey diyemem ama en yakın arkadasımın yılbasından beri aralıksız yazıstıgı ,hatta yüzyüze görüştüğü,karısından ayrılıp 4 yasındaki kızıyla yasayan ,karısının ilgisizliği yüzünden çocuğunun terapi alması gerekecek kadar kadar mağdur (!) adamın,eşinin sosyal medya hesabına ulaştık,kadın 6 ayık hamile.ay yok artık. bu kadar gece yarılarına kadar sohbeti duymayan eş olamaz yani imkansız artık.
o değil de fotoğraf istemesi normal mi? ben bunu merak ediyorum
Şunu söylemesem çatlarım, sizin bir ilişkiniz yokkk.
öncelikle bir küs bir barışık devam eden ilişkimde yine barışmış bulunmaktayız
barıştık barışmasına da sorunlar malesef bitmiyor. ne olur kim haklı dışarıdan bir göz olarak yorum yapılırsa sevinirim.
biraz önce yine yazışıyoruz erkek arkadaşımla. henüz yüzyüze görüşmedik başka bir ilde yaşıyor.
yazışırken bana , odanın fotoğrafını atar mısın dedi. ben de şaşırdım. nasıl yani dedim. bu arada ilk defa biri benden odanın fotoğrafını istiyor.
neyse dedim ki, oda şuan çok toplu değil atmasam dedim. ama yok bir ısrar bir ısrar.
benim yaşadığım yeri merak ediyormuş. neden onun her isteğini reddediyormuşum. bir sürü muhabbet ama son 2-3 saattir bunun kavgasını yapıyoruz. ve sonunda yollamadım çünkü hem oda dağınık ve eşyalar gerçekten yeni değil. o bana fotoğraf attı onun evi gerçekten çok güzel. ve sanırım biraz eşyaların eski olmasından sebep ve ev de çok eski zaten oturduğumuz atmak istemedim. ama açıkladım biraz bu durumu ama yok ısrarla merak ettiğini söyledi.
sizce evin fotoğrafını istemesi normal mi?
Şunu söylemesem çatlarım, sizin bir ilişkiniz yokkk.
Yok ya don çekmecesi uç örnek, adam ne yapsa foti atıyordu.Adam güven vermek için atmıyor ki o fotoğrafları. Çekmecedeki cicilerini gösterip farklı bir sohbet başlatmış dahi olabilir.
Çünkü hatırlarsanız, bu adam daha ilk yazıştıkları gün; rosseyy e bakire olup olmadığını sormuştu.
Yüzyüze görmediğiniz birinden nasıl kopamadınız ya? Çok garip geliyor bana bukopamadık o kadar şeyin üzerine bile
Temiz temiz bosananlar şanslı bu zamanda.Ayol millet 20 sene aynı yastığa baş koyduğu adamdan boşanıyor,bu yüzýüze bile görmediği adamdan kopamiyor.Sonra da ergen deyince kızıyor,içimi şişirdi.
Adam o kadar zengin değil, öyle olsa yol parasına acımazdi , sırf hava değişimi olsun pergelleri bi açayım diye yine gelirdi kızın yanına.Temiz temiz bosananlar şanslı bu zamanda.
Bazen boşanmak istiyorlar ancak kurtulamiyorlar.
Uzadıkça uzuyor.Hem maddi hem de mental olarak tüketiyor insanları.
O 20 senelik eş oluyor sana 20 senelik düşman.
Yahu Allah şayet bir bosanma olacaksa onun bile hayırlısını versin.
Kızımızın kopamama nedeni ise sosyal medyaki fotografları görmek suretiyle karşı tarafın belirli bir gelir düzeyinin üzerinde oldugunu anlamasiyla alakalı olabilir.
Para işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?