fotoğraf krizi. sizce kim haklı?

Toksik bir ilişki yüzyüze gelmediğiniz biri için bu kadar yıpratmayın kendinizi belkide görünce bırakın odanızın resmini göstermeyi kapıyı göstereceksiniz adama... Ama siz istemediğiniz halde foto göndermeyi bu kadar ısrar etmesi de hoş değil siz en iyisi odanızın kapısını çekip atın... Kapıya konmayı hakediyor gibi

Yuzyuze gorusmemissiniz bile kopamiyoruzdan kastinizi ben anlamadim? Mesaj yazmak mi? Mesela ben de sizin son 3-4 konunuza cevap yazdim hep istisnasiz ben de sizden mi kopamiyorum simdi :))

o ne saçma bir kavga nedeni yahu amaç ayrılmak mı bahane uyduruyorsun yani.. sen odanda görüntülü hiç mi konuşmadın? Veya konuştuysan belini duvara mı yasladin ya seviyorsanız birbiriniz öyle söylediği herseyde bir neden aramaz din.. ayrıca esyala eski diye neden utanmıyor ki bu utanman onda soru işaretleri yaratmış ki senden fotoğraf istemiş fotoğraf atmak istemiyorsan görüntülü ara göster odanı topla önce tabiki

ay yok artık. bu kadar gece yarılarına kadar sohbeti duymayan eş olamaz yani imkansız artık.
o değil de fotoğraf istemesi normal mi? ben bunu merak ediyorum
Sen onun don çekmecesine kadar gördün ama? Sana güven vermek için fotoğraf attı durdu.

Garip bir istek değil ben de bana atmayan birine sinir olurdum. Komplekslere girmeyin aksine gösterin ve tepkisine bakın. Eski vs gibi yorumlar yaparsa hayatınızda tutmazsınız.

Sen onun don çekmecesine kadar gördün ama? Sana güven vermek için fotoğraf attı durdu.

Adam güven vermek için atmıyor ki o fotoğrafları. Çekmecedeki cicilerini gösterip farklı bir sohbet başlatmış dahi olabilir.

Çünkü hatırlarsanız, bu adam daha ilk yazıştıkları gün; rosseyy e bakire olup olmadığını sormuştu.

ay yok artık. bu kadar gece yarılarına kadar sohbeti duymayan eş olamaz yani imkansız artık.
o değil de fotoğraf istemesi normal mi? ben bunu merak ediyorum
yani sizin özelinizde birşey diyemem ama en yakın arkadasımın yılbasından beri aralıksız yazıstıgı ,hatta yüzyüze görüştüğü,karısından ayrılıp 4 yasındaki kızıyla yasayan ,karısının ilgisizliği yüzünden çocuğunun terapi alması gerekecek kadar kadar mağdur (!) adamın,eşinin sosyal medya hesabına ulaştık,kadın 6 ayık hamile.

Dikkatli olun siz yinede

Şunu söylemesem çatlarım, sizin bir ilişkiniz yokkk.

Size göre , bana göre yok. Ancak foruma bakarsak bu konudaki gibi ilişkiler yaşayan onlarca kadın var.

Aralarından söz konusu adamlarla evlenenler de olduğu için , yazışmayı bırakmak istemiyorlar.

Sonra "3/5/10 yıllık... vs beraberlikten sonra evlendik ancak eşimi hiç tanıyamamışım" konularını okuyup şaşırıyoruz. O konu sahiplerinin bazıları da bu tip uzak mesafe ilişkisine sahip olduklarını yazıyorlar. Yüz yüze kaç gün görüşülmüş , bu görüşmelerde ne konuşulmuşsa ancak o kadar tanıyorlar birbirlerini.

Ben toksit ilişkiler için yaratılmışım
Ne kavuşmayı bilirim

Ne ayrılmayı

Yok ya don çekmecesi uç örnek, adam ne yapsa foti atıyordu.

Neden uzak ilişki neden. Uzak ilişki pişmanlıktır yaşanıp test edildi en iyisi yanındaki sevgilindir. Daha görüşmediğin biri sizin olsa olsa telefon arkadaşınız olur.

Ayol millet 20 sene aynı yastığa baş koyduğu adamdan boşanıyor,bu yüzýüze bile görmediği adamdan kopamiyor.Sonra da ergen deyince kızıyor,içimi şişirdi.
Temiz temiz bosananlar şanslı bu zamanda.
Bazen boşanmak istiyorlar ancak kurtulamiyorlar.
Uzadıkça uzuyor.Hem maddi hem de mental olarak tüketiyor insanları.
O 20 senelik eş oluyor sana 20 senelik düşman.
Yahu Allah şayet bir bosanma olacaksa onun bile hayırlısını versin.
Kızımızın kopamama nedeni ise sosyal medyaki fotografları görmek suretiyle karşı tarafın belirli bir gelir düzeyinin üzerinde oldugunu anlamasiyla alakalı olabilir.
Para işte...

3 sene birbirinizi görmeden geçen bir ilişki haliyle senin maddi durumunu, ne kadar derli toplu olduğunu, titiz olup olmadığını belki anlık oda fotoğrafı isteyerek anlamaya çalışmışta olabilir. Bilemedim doğrusu daha önce kimse odamın fotoğrafını istememişti

Adam o kadar zengin değil, öyle olsa yol parasına acımazdi , sırf hava değişimi olsun pergelleri bi açayım diye yine gelirdi kızın yanına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…