Fotoğraf

Hayallidya7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
1.770
2.250
53
35
Kızlar canım sıkıldı. Eşimle evliliğimin 5. Yılı. Bebek odasını kullanmıyoruz bebek planımız olunca içinde eski kullanmadığımı eşyaları atalım temiz dursun dedik.

Eşimin lise cüzdanı duruyormuş kolilerden birinde . Ben geyik yapmaya başladım ooo foto çıkarmış vs diye :) mümkün değil kuzum diyip cepleri karıştırdıı veee

Anam! Foto çıktı. Önce üni arkadaşım dedi. 1-2 saniye sonra liseden arkadaşıymış eşim 33 yaşında bu arada :)

O fotoyu görmediğine yemin ediyor. Nasıl unuttum bilmiyorum diyor. Cüzdanda cırt cırtlı nike cüzdanlardan ayy başıma gelenn :)) üzüldüm sanırım biraz ya. Tepki göstirir miydiniz?? Gülüp geçer miydiniz?? Yırttım attım hışımla :))

Ben olsam "ayy ne zevksizmişsin bula bula bunu mu bulmuştun kıyamam hayatım neyse ki benimle zevk sahibi oldun hadi yine iyisin" derdim dalga geçerek:)
Ağlamak falan aşırı abartmayın:)

Önemsemezdim. Benim de eski sevgilimle çekilmiş fotoğraflarım çıkmıştı üniversite kitaplarımın arasından. Eşimle evliydik o zamanlar. Attım, gitti. Bir yerlerde bir şeyler unutulabiliyor, takmamak lazım.

Yok yok abartmadım zaten :) az önce sarıldım şey diyor pislik yapma yardım et özür diledim işte işi bana yıkmak için senin koymadığını ne bileyim :))

Allah dert vermesin kızlar haklısınız ama cüzdandan geyik yaparken ve bak kuzum bak bebeğim benden öyle bir şey çıkmaz derken çıkması :)))

Benim de ilkokul arkadaşım olan bir sürü erkeğin vesikalık fotoğrafları duruyor. Zamanında birbirimize dağıtmıştık hatıra kalsın diye kızlı erkekli :)

Reactions: KV_

Gülerdim tabiki
Ama o benimkine gülmezdi çünkü tanıştığımızda ben lisedeydim :)
O dönemlerde birbirinizi tanımıyor iseniz tabiki gülüp geçebilirsiniz

Ben de bozulurdum ama caktirmazdim çünkü eminim bozulduğumu anlarsa o meseleyi beni kıskandırmak için uzatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…