Fotoğraf

Sanki olayi hep beraber yasamisizda guluyormusuz gibi geldi.Ilk esinin ergen resmini buldun dalga gectin sandim.Salla gitsin unutmustur kesin.
Evett yaa :)) ilk başta bozuldum ama buraya yazınca o kadar modum yükseldi ki gerçektenn :)))
Güzel bir anı oldu bizim için.

Yok yok. Bozmadım. Ağlama olayı abartı ama bu ara bebek çalışmasındayızz regl günü yaklaştıkca biraz daha duygu yoğunluğum oluyor kolay ağlıyorum:)). Yoksa olaya gülüp geçtim..

Hatta dediğim gibi güzel komik bir anı oldu.

Benim herif aklima geldi.. nisanliyken anlatti, bi kiz cok kosmus bunun pesinden ve kiz buna bes sayfalik mektup yazmis ( ilani ask) . Hep söylerdi eskiden“ sen beni o kizin sevdigi kadar hic sevmiyorsun“ falan derdi. Evlendigimizin ertesi günü kolileri dizerken bu mektup cikmasin miben de soka girdim ve bagirdim falan ama salak kafam keske kuytu bi yerde okusaydim. Hala aklimda ne yazmis bu kadar manyak kiz. Esim hemen yirtti. Simdi ani iste

Ahahahahha insan bi anlam veremiyor:)))ya bizimde çok komik oldu cüzdan elimizde cırt cırtlı ahahahahah ben geyik yapıyorum oooo şimdi kız fotosu çıkarmış.. canım kocamda karıştırmaya başlıyor gözlerinii yok kuzum bende öyle şey olmaz... tatttaaa taammm foto eşimin elinde göz göze bakışıyoruzz fonda çalan şarkıda şey resmen ÇARESİİZZZZZ İÇİMDEKİ ÇOCUK :)))))

Yani coluk cocuk olunca böyle seylerde cocukca geliyor ve unutuluyor zamanla. Cocugunuza anlatirsiniz artik

Gülüp dalga geçerdim bunun tribini asla yapmam,sonucta ilk sevgilisi olmadıgınızı biliyosunuzdur,cok normal:)

Ayy abartmayın, üzmeyin canınızı :)
Benim kocamın eski hatıraları için sanırım hacker falan olmak gerekiyor
Kendisi eski bilgisayarlarının anakartlarını sökmüş onları saklıyor. İçlerinde taaaaa ortaokul zamanlarının msn konuşmaları bile var :)
E eski kız arkadaşlarının fotoğrafları falan da var muhtemelen. Şimdi adam techizat kurup açıp bakmayacağına göre, (hatta bence çalışmayacaklar bile) hiç dert ettiğim bir şey değil :) evde bir kutunun içinde bazanın altında durmaya devam.

Adam sakladığını unutmuş ki emin olarak yoktur resim fln demiş. Önemli olsa unutmazdı
Çok abartmışsınız

Mazide kalmis. Gulup gecerim.

Ciddi ciddi buna mı ağlıyorsunuz :)
Abartmayın Allah aşkına.
Saklayıp bakıp öpmüyordur ya fotoğrafı.
Bende kıskancım, ama bu tepki bana bile fazla geldi:)

Aynı şekilde eski kitaplarını kurcalarken "mektup filan bulurmuşum" dedim ve mektup buldum.
Benim sevgili canım kocam eski kız arkidişine mi yazmış,kendi kendine bir iç döküş gibi mi yazmış bilmem ama çok kıskanmıştım :)
Yani hem güldüm,hem içim bir hoş oldu.
İnternetten hazır buldum yazdım diye inandırdı beni ama bilmem artık.
Gülün geçin.
Neticede evlisiniz
Eski bir fotoğraf unutulmuştur.
Herkesin var bir geçmişi

Bütün bunları evlenmeden önceki kız arkadaşının resmini kullanmadığı cüzdandan çıktı diyemi yapıyosun. Vay arkadaş adam yanmış.

Murphy kanunları :)))

Benimde üniversite den fotograflar vardı :) düğünümden önce güzelce ayıklayip yirtip attım bir kısmını. Yani eşinizin kötü bir niyetle sakladığını sanmıyorum ama tabiki daha dikkatli davranabilirdi

Hormonların etkisiyle kendimi yerden yere atarım sanırım sanırım değil eminim öyle yaparım. :)

Bende 5 yıllık evliyim bir 5ay once esimin askerlik günlüğünü ilk defa okudum eşyaları karistirinca dur bir bakim dedim anam bu o arada bir kiz sevmiş yok senin için herkesi yikar gecerim tabi bizim de aile meselelerimiz var esip geçmedi sustu bide ben bunu gorunce bide kızın ismini de laf arasinda bulunca ahhhh bir sinirler ayrı bir bagrisma ayrı bir gülüş ayrı vayda kimin için esip geçermiş niye benim icin değil sonra ben senin bu not defterini cocuklarimiza gostercem gelinimize kah kaha atarak buna daha sinirlenip yırtıp yok etti

Bence abartmışsınız hatırlamamış bile demek ki o kadar önemli bir şey değildi birbirinizi kırmaya bağırmaya değmez bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…