- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
- Konu Sahibi Hayallidya7
-
Evett yaa :)) ilk başta bozuldum ama buraya yazınca o kadar modum yükseldi ki gerçektenn :)))Sanki olayi hep beraber yasamisizda guluyormusuz gibi geldi.Ilk esinin ergen resmini buldun dalga gectin sandim.Salla gitsin unutmustur kesin.
Yok yok. Bozmadım. Ağlama olayı abartı ama bu ara bebek çalışmasındayızz regl günü yaklaştıkca biraz daha duygu yoğunluğum oluyor kolay ağlıyorum:)). Yoksa olaya gülüp geçtim..Bunun için ağlanır mı ya
Eşimin ıvır zıvır eşyaları arasında gümüş bi kolye bulmuştum geçen sene, belli ki eski sevgilisinden kalma bişey. “Sen mi atarsın ben mi atayım” dedim, o da gitti çöpe attı, oldu bitti.
Yeni bişey değil neticede niye huzurunuzu bozuyorsunuz?
Ahahahahha insan bi anlam veremiyor:)))ya bizimde çok komik oldu cüzdan elimizde cırt cırtlı ahahahahah ben geyik yapıyorum oooo şimdi kız fotosu çıkarmış.. canım kocamda karıştırmaya başlıyor gözlerinii yok kuzum bende öyle şey olmaz... tatttaaa taammm foto eşimin elinde göz göze bakışıyoruzz fonda çalan şarkıda şey resmen ÇARESİİZZZZZ İÇİMDEKİ ÇOCUK :)))))Benim herif aklima geldi.. nisanliyken anlatti, bi kiz cok kosmus bunun pesinden ve kiz buna bes sayfalik mektup yazmis ( ilani ask) . Hep söylerdi eskiden“ sen beni o kizin sevdigi kadar hic sevmiyorsun“ falan derdi. Evlendigimizin ertesi günü kolileri dizerken bu mektup cikmasin mi ben de soka girdim ve bagirdim falan ama salak kafam keske kuytu bi yerde okusaydim. Hala aklimda ne yazmis bu kadar manyak kiz. Esim hemen yirtti. Simdi ani iste
Yani coluk cocuk olunca böyle seylerde cocukca geliyor ve unutuluyor zamanla. Cocugunuza anlatirsiniz artikAhahahahha insan bi anlam veremiyor:)))ya bizimde çok komik oldu cüzdan elimizde cırt cırtlı ahahahahah ben geyik yapıyorum oooo şimdi kız fotosu çıkarmış.. canım kocamda karıştırmaya başlıyor gözlerinii yok kuzum bende öyle şey olmaz... tatttaaa taammm foto eşimin elinde göz göze bakışıyoruzz fonda çalan şarkıda şey resmen ÇARESİİZZZZZ İÇİMDEKİ ÇOCUK :)))))
Ayyy keşke hayırlısıyla bi hamile kalaydım :))) anlatırımmmmYani coluk cocuk olunca böyle seylerde cocukca geliyor ve unutuluyor zamanla. Cocugunuza anlatirsiniz artik
Insallah olursun Allah in izniyleAyyy keşke hayırlısıyla bi hamile kalaydım :))) anlatırımmmm
Kızlar canım sıkıldı. Eşimle evliliğimin 5. Yılı. Bebek odasını kullanmıyoruz bebek planımız olunca içinde eski kullanmadığımı eşyaları atalım temiz dursun dedik.
Eşimin lise cüzdanı duruyormuş kolilerden birinde . Ben geyik yapmaya başladım ooo foto çıkarmış vs diye :) mümkün değil kuzum diyip cepleri karıştırdıı veee
Anam! Foto çıktı. Önce üni arkadaşım dedi. 1-2 saniye sonra liseden arkadaşıymış eşim 33 yaşında bu arada :)
O fotoyu görmediğine yemin ediyor. Nasıl unuttum bilmiyorum diyor. Cüzdanda cırt cırtlı nike cüzdanlardan ayy başıma gelenn :)) üzüldüm sanırım biraz ya. Tepki göstirir miydiniz?? Gülüp geçer miydiniz?? Yırttım attım hışımla :))
Mazide kalmis. Gulup gecerim.Kızlar canım sıkıldı. Eşimle evliliğimin 5. Yılı. Bebek odasını kullanmıyoruz bebek planımız olunca içinde eski kullanmadığımı eşyaları atalım temiz dursun dedik.
Eşimin lise cüzdanı duruyormuş kolilerden birinde . Ben geyik yapmaya başladım ooo foto çıkarmış vs diye :) mümkün değil kuzum diyip cepleri karıştırdıı veee
Anam! Foto çıktı. Önce üni arkadaşım dedi. 1-2 saniye sonra liseden arkadaşıymış eşim 33 yaşında bu arada :)
O fotoyu görmediğine yemin ediyor. Nasıl unuttum bilmiyorum diyor. Cüzdanda cırt cırtlı nike cüzdanlardan ayy başıma gelenn :)) üzüldüm sanırım biraz ya. Tepki göstirir miydiniz?? Gülüp geçer miydiniz?? Yırttım attım hışımla :))
ii yapmisin ama abartma olrmu tadi kaçar sonra :)Şu an üstüne gidiyorum ağlamaya başladım:) bu arada hamile değilim henüz. İnşallah hamile kaldığımı öğrenirimde çoluğundan çocuğundan utan tribi atarım.
Temizliği ona yıktım. Ağlıyorum:)
Bütün bunları evlenmeden önceki kız arkadaşının resmini kullanmadığı cüzdandan çıktı diyemi yapıyosunŞu an üstüne gidiyorum ağlamaya başladım:) bu arada hamile değilim henüz. İnşallah hamile kaldığımı öğrenirimde çoluğundan çocuğundan utan tribi atarım.
Temizliği ona yıktım. Ağlıyorum:)
Murphy kanunları :)))Yok yok abartmadım zaten :) az önce sarıldım şey diyor pislik yapma yardım et özür diledim işte işi bana yıkmak için senin koymadığını ne bileyim :))
Allah dert vermesin kızlar haklısınız ama cüzdandan geyik yaparken ve bak kuzum bak bebeğim benden öyle bir şey çıkmaz derken çıkması :)))
Bence abartmışsınız hatırlamamış bile demek ki o kadar önemli bir şey değildi birbirinizi kırmaya bağırmaya değmez bile.Kızlar canım sıkıldı. Eşimle evliliğimin 5. Yılı. Bebek odasını kullanmıyoruz bebek planımız olunca içinde eski kullanmadığımı eşyaları atalım temiz dursun dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?