- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi Hayallidya7
-
Ay ahahhahah aynen abidik gubidik herkesin fotosu vardı neden çünkü sosyal medya böyle aktif değildi.Benim de eski cüzdanımi bulsak içinden onlarca foto çıkar sanırım. Bi ara âdetti galiba, mahallenin muhtarı gibi önüme gelenden vesikalık almışım :)))
Gülüp gecerdim ben de...
Ahahahaha yaa tabi ki :))) ben öyle bir şey demedim ama birazcık bozuldum görünce hem kendi açtı cüzdanı saftrik elmır :)))))bu ne ya.. huzurlu evliliğinizde huzursuzluk çıkarmaya bahane mi arıyorsunuz? adam başkasını düşlüyor olsa sizi ne yapsın?? hayır evlenmeden önce kocalarınızın rahip hayatı yaşadığını felan mı sanıyorsunuz ben anlamıyorum.. gayet sevgili yapan hatta sevişen insanlar. bunu kabullenmeli ve ona göre yaşamalısınız. kabullenmiyorsanız size rahibe teresa yolları bana kurşunlar...
O yıllarda en sosyal hareketimiz vesikalık toplayıp cuzdanda taşımak ve herkese o fotoları göstermekti :)))Ay ahahhahah aynen abidik gubidik herkesin fotosu vardı neden çünkü sosyal medya böyle aktif değildi.
Lise mi kalmış gül geç :) unutmuştur adamcağızKızlar canım sıkıldı. Eşimle evliliğimin 5. Yılı. Bebek odasını kullanmıyoruz bebek planımız olunca içinde eski kullanmadığımı eşyaları atalım temiz dursun dedik.
Eşimin lise cüzdanı duruyormuş kolilerden birinde . Ben geyik yapmaya başladım ooo foto çıkarmış vs diye :) mümkün değil kuzum diyip cepleri karıştırdıı veee
Anam! Foto çıktı. Önce üni arkadaşım dedi. 1-2 saniye sonra liseden arkadaşıymış eşim 33 yaşında bu arada :)
O fotoyu görmediğine yemin ediyor. Nasıl unuttum bilmiyorum diyor. Cüzdanda cırt cırtlı nike cüzdanlardan ayy başıma gelenn :)) üzüldüm sanırım biraz ya. Tepki göstirir miydiniz?? Gülüp geçer miydiniz?? Yırttım attım hışımla :))
Aynen aynen güzel bir özür dile diyorum.Bence ağlamaya devam edin temizlik artı bir de dışarıda yemekte ayarlatın derim. Üşengeçliğinin ceremesini çeksin biraz
Gülerim güzel bir anı bence ve komik ne olucak lisedeki kızın fotosu çıksa kim bilir ne zaman koymuş unutmuş
Evet haklısınız. Görünce ilk bi bozuldum. Kendisi yok kuzum asla olamaz foto moto derken :))Ne tepkisi yahu delirmeyin o kadar..
Bakın gülün geçin asıl..
Ben kv nin albümlerine bakarken kaç tane kayınbiraderin eski kız arkadaşı fotoğrafı gördüm. Kontrol edilmiyor ki böyle şeyler sürekli. "Saklama anne bunları at x görür" dedim. Ayırdık hep.
Belki de içlerinde eşimin ex leride vardı bana çaktırmadılar. Ne takacağım? Geçmişe mazi derler..
Güldürünüz beni :)Şu an üstüne gidiyorum ağlamaya başladım:) bu arada hamile değilim henüz. İnşallah hamile kaldığımı öğrenirimde çoluğundan çocuğundan utan tribi atarım.
Temizliği ona yıktım. Ağlıyorum:)
Güler geçerim tabi ama önce biraz kıskançlık olabilir azcık ki sonuçta sizden önce olan bir şeyKızlar canım sıkıldı. Eşimle evliliğimin 5. Yılı. Bebek odasını kullanmıyoruz bebek planımız olunca içinde eski kullanmadığımı eşyaları atalım temiz dursun dedik.
Eşimin lise cüzdanı duruyormuş kolilerden birinde . Ben geyik yapmaya başladım ooo foto çıkarmış vs diye :) mümkün değil kuzum diyip cepleri karıştırdıı veee
Anam! Foto çıktı. Önce üni arkadaşım dedi. 1-2 saniye sonra liseden arkadaşıymış eşim 33 yaşında bu arada :)
O fotoyu görmediğine yemin ediyor. Nasıl unuttum bilmiyorum diyor. Cüzdanda cırt cırtlı nike cüzdanlardan ayy başıma gelenn :)) üzüldüm sanırım biraz ya. Tepki göstirir miydiniz?? Gülüp geçer miydiniz?? Yırttım attım hışımla :))
Ohhh güler yüzünüzüü severimm siziinn:))) mutlu oldum.Güldürünüz beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?