Fotoğraf

Benim de eski cüzdanımi bulsak içinden onlarca foto çıkar sanırım. Bi ara âdetti galiba, mahallenin muhtarı gibi önüme gelenden vesikalık almışım :)))

Gülüp gecerdim ben de...
Ay ahahhahah aynen abidik gubidik herkesin fotosu vardı neden çünkü sosyal medya böyle aktif değildi.

Ne tribi yahu. Adam lisedeyken ünideyken telefondan bu kadar fotograf çekinmek yaygın değildir. Ya fotoğraf makinesiyle ayda yilda bir çekerler ya da vesikalıkları birbirlerinde olur. Bu devirde bile arkadaşlarımın vesikalığı bende var. Üniversiteden erkek arkadaşlarımla fotoğraflarım var. Eşim bunları görüp bana trip atsa sıkılır "eeeh yeter saçmalama be" derdim

Son düzenleme:
bu ne ya.. huzurlu evliliğinizde huzursuzluk çıkarmaya bahane mi arıyorsunuz? adam başkasını düşlüyor olsa sizi ne yapsın?? hayır evlenmeden önce kocalarınızın rahip hayatı yaşadığını felan mı sanıyorsunuz ben anlamıyorum.. gayet sevgili yapan hatta sevişen insanlar. bunu kabullenmeli ve ona göre yaşamalısınız. kabullenmiyorsanız size rahibe teresa yolları bana kurşunlar...

ben bulduğum gibi yerine koyardım, eşim de benden korkusundan göstere göstere atardı

Reactions: KV_
Ahahahaha yaa tabi ki :))) ben öyle bir şey demedim ama birazcık bozuldum görünce hem kendi açtı cüzdanı saftrik elmır :)))))

Yok yok kuzum bakk asla foto moto almadım diyip :)))

Lise mi kalmış gül geç :) unutmuştur adamcağız

Bence ağlamaya devam edin temizlik artı bir de dışarıda yemekte ayarlatın derim. Üşengeçliğinin ceremesini çeksin biraz
Aynen aynen güzel bir özür dile diyorum.

GÜZEL BİR ÖZÜR DİLİYORUM diyor :)))

Ben bişi ısmarlatmadan bu yapılanı unutmam. Keyif kahvesinide hepimiz için içicem kızlarr:)))

Ne tepkisi yahu delirmeyin o kadar..
Bakın gülün geçin asıl..

Ben kv nin albümlerine bakarken kaç tane kayınbiraderin eski kız arkadaşı fotoğrafı gördüm. Kontrol edilmiyor ki böyle şeyler sürekli. "Saklama anne bunları at x görür" dedim. Ayırdık hep.

Belki de içlerinde eşimin ex leride vardı bana çaktırmadılar. Ne takacağım? Geçmişe mazi derler..

Evet haklısınız. Görünce ilk bi bozuldum. Kendisi yok kuzum asla olamaz foto moto derken :))

GüZell bir anı, tertemiz bir oda, üstüne yemek ve keyif kahvesi içeceğim:))

Sanki olayi hep beraber yasamisizda guluyormusuz gibi geldi.Ilk esinin ergen resmini buldun dalga gectin sandim.Salla gitsin unutmustur kesin.

Güler geçerim tabi ama önce biraz kıskançlık olabilir azcık ki sonuçta sizden önce olan bir şey

Bunun için ağlanır mı ya
Eşimin ıvır zıvır eşyaları arasında gümüş bi kolye bulmuştum geçen sene, belli ki eski sevgilisinden kalma bişey. “Sen mi atarsın ben mi atayım” dedim, o da gitti çöpe attı, oldu bitti.
Yeni bişey değil neticede niye huzurunuzu bozuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…