Fotograf

Gercekten bunun icin gozleriniz mi doldu?
Kimin kimliginde guzel foto var ki, ben o korkunc biyometrik fotografimi isyeri kartima bile koydum, boynumda asili geziyorum, insanlar resmime bakip aaa pelin aslinda cirkinmis diyecek değiller ya...
aaa inkar edemem kimliğimdeki fotom cidden güzel
hatta ömrü hayatımda güzel çıktığım tek fotom diyebilirim
sırf bu yüzden fotonun numarasını alıp yıllardır çoğaltıp kullanıyorum
15 yıl önce çekildim ama hala iş görüyor (kullanıcı burda hiç yaşlanmamış olduğunu söylemeye çalışıyor)

yok zaten biyometrik fotoda nasıl çıktığımı bir kaç mesaj yukarda epey ayrıntılı şekilde tarif ettim

Yok bana kulak görünsün demedi,kulakla kaş ucunun arasındaki boşluk görünsün dedi
Kaşımın boyu uzun oldugu için o boşlugu bi türlü gösteremedim:)
Benim görünmüyor o aradaki bosluk hatta kaş uclarım bile tam görünmüyor ama kabul edildi fotografcı biraz abartmış galiba

Bi sn. fotomo bakıp gelıyorum ...

Bakamadım ama şöyle hatırlıyorum .
1 ay önce yenı kımlıgımı aldım ve fotoğrafımı direk çekmişlerdi . Kapanırkende kaşımı kapatırım .

Yine de akşam eşimden alınca bakarım . İyi oldu bu konu kaç gundur kimliksiz dolaşıyormusum şimdi farkettım.

Bu haftasonu esimle birlikte yeni kimlik cikartirmak icin biyometrik cekildik. Bende turbanliyim. Esim fotograflari getirdi. Ben resmen esimin nenesi gibiyim. Ama hic umursamadim, kendime guldum, gectim.

yok zaten biyometrik fotoda nasıl çıktığımı bir kaç mesaj yukarda epey ayrıntılı şekilde tarif ettim
Farketmemisim O fotoğraflarda 8 yaşında ki dünya güzeli kızım bile bir garip çıkmış ...Gülümsemenin yasak olduğu bir fotoğrafda kimsenin iyi çıkabileceğini sanmıyorum ben de

ahaha cok kotu ya,

biz de oglum yeni doganken pasaport cikarttik,
o yenidogan haliyle kipkirmizi, sisik her tarafindan gidi sarkan bir bebek dusun, gozler zaten acilmiyor,
o kadar cirkin ki,
esim bazen diyor, bu pasaportu saklayalim, buyudugunde santaj yapariz diye.

ahaha ben de zayifladigimda cekindim bolca, simdi profillerimi susluyor, bir kac yil idare eder ins

Hahaha yorumlara çok güldüm. Bende özen göstererek gitmiştim (başım örtülü). Aynaya baka baka kenara almıştım şalı. Kaş uzunsa zor ama vardır ona da uygun bir model. Herkeste bir çekingenlik, fotoğraflar pek şahane çıkmıyor :)

Evet işte ona biyometrik fotoğraf diyorlar kapalılar suriyeliye benziyor yüzün tamamının gözükmesi gerekiyor bende oğlan çocuğuna benziyorum saçlarım kısaydı birde kulaklarımın arkasına sokunca saçlarımı erkek saçına benzedi pasaport ehliyet kimlikte hep o resim var

Yüz çok net görünmeli canım hatta ben çekilirken saçımı kulaklarımın arkasına almamı bile istediler ki kulaklarım görünsün diye, ve fazla gülünmesini de istemiyorlar, moral bozulcak bir durum değil sıkma canını, evrensel bir kural

allahım bir gerçek halime bak bir de biyometrik fotoğrafıma bak, sanırsın kaçak seri katil yanıma yaklaşmazsın.leş gibi bir fotoğraf türü , kabak gibi o surat komple bütün yüz hatlarıyla ortada olacak ne yazıkki.çok hoş şal bağlama modelleri var muhakkak bulursun kendine ağlama kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…