- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
aaa inkar edemem kimliğimdeki fotom cidden güzelGercekten bunun icin gozleriniz mi doldu?
Kimin kimliginde guzel foto var ki, ben o korkunc biyometrik fotografimi isyeri kartima bile koydum, boynumda asili geziyorum, insanlar resmime bakip aaa pelin aslinda cirkinmis diyecek değiller ya...
aaa inkar edemem kimliğimdeki fotom cidden güzel
hatta ömrü hayatımda güzel çıktığım tek fotom diyebilirim
sırf bu yüzden fotonun numarasını alıp yıllardır çoğaltıp kullanıyorum
15 yıl önce çekildim ama hala iş görüyor (kullanıcı burda hiç yaşlanmamış olduğunu söylemeye çalışıyor)[/QUOTE Ama o eski vesikalık fotoğraftir.Biyometrik fotoğraf da da güzel çık da görelim
Benim görünmüyor o aradaki bosluk hatta kaş uclarım bile tam görünmüyor ama kabul edildi fotografcı biraz abartmış galibaYok bana kulak görünsün demedi,kulakla kaş ucunun arasındaki boşluk görünsün dedi
Kaşımın boyu uzun oldugu için o boşlugu bi türlü gösteremedim:)
Farketmemisimyok zaten biyometrik fotoda nasıl çıktığımı bir kaç mesaj yukarda epey ayrıntılı şekilde tarif ettim
Üzülme bütün biyometrik fotolar iğrenç çıkar .Zaten kimliğe de siyah beyaz basiliyorlar. Daha çirkin oluyorsun.
Hepimiz oyleyiz ^^
Benim daha kötü bir anım var.
İlk pasaport fotoğrafım için gittiğimde 'makyaj yasak' -saçlar toplanacak falan demişlerdi. Gittim ebleh ebleh bir resim cekindim. Sonra baktım başka insanlar makyaj da yapmış, saçını da örmüş etmiş. Herkes çirkin ama kimse benim gibi patates değil:)
Bu sene yeniletmem gerekiyordu, bu sefer on yıllık. Kuaföre toplattım saçımı,makyajimi yaptım,üstüme beyaz fonda güzel çıksın diye lacivert kıyafet giydim falan... Yine iyi kötü bir resim çektirdim.
Derken pasaport randevusunda o güzel fotografimi evde unutmuşum! Randevu saatim geçmesin diye koştur koştur şipşakçi bir fotoğrafçı buldum sabah dokuzda taranmamis saçlarım,çirkin kıyafetim ve sıfır makyajla acele acele yeni bir ebleh resim çektirdim. Artık on sene bu çirkin fotoğraflayim... Ve görsen , gerçekten tövbe estagestağfirullahlik bir resim yani.
Napacan
Bence o fotoyla kimliği çıkar,cüzdanına ters çevirip koy :)) ben öyle yapıyorum
aaa inkar edemem kimliğimdeki fotom cidden güzel
hatta ömrü hayatımda güzel çıktığım tek fotom diyebilirim
sırf bu yüzden fotonun numarasını alıp yıllardır çoğaltıp kullanıyorum
15 yıl önce çekildim ama hala iş görüyor (kullanıcı burda hiç yaşlanmamış olduğunu söylemeye çalışıyor)
gittiği yere kadar kullanmalıahaha ben de zayifladigimda cekindim bolca, simdi profillerimi susluyor, bir kac yil idare eder ins
Evet işte ona biyometrik fotoğraf diyorlar kapalılar suriyeliye benziyor yüzün tamamının gözükmesi gerekiyor bende oğlan çocuğuna benziyorum saçlarım kısaydı birde kulaklarımın arkasına sokunca saçlarımı erkek saçına benzedi pasaport ehliyet kimlikte hep o resim varkızlar bu mu dert diyeceksiniz bazıları ama evet bana dert oldu,fotografcıdan gözlerim dolarak çıktım sinirden
Altı yıldır türbanlıyım
Kimlikte hala başı acık fotom var
Malum kimliklerin degişmesi gerwkiyo
Biometrik fotograf için fotografcıya gittik
Tabi heyecanlıyım ilk defa başı kapalı vesikalık cektircem cünkü,en güzel şalımı taktım falan
Fotografcı dediki kaşlarının ucu götünecek ve ayrıca biraz boslukta görünecek
Şalımı o kadar arkaya kaydırdımki yok yani görünmüyo cünkü kaşımın boyu uzun,nerdeyse kulagıma kadar:)
Aynı suriyeliler gibi oldu arkaya kaydıra kaydıra ,sonra sinirim bozuldu neyse başka zaman gelirim deyip cıktım,foto cektirmedim yani
Ya gercekten böyle bi şart mı var,saçla kaşın bitimindeki o boşluk görünmeli mi mutlaka
Yüz çok net görünmeli canım hatta ben çekilirken saçımı kulaklarımın arkasına almamı bile istediler ki kulaklarım görünsün diye, ve fazla gülünmesini de istemiyorlar, moral bozulcak bir durum değil sıkma canını, evrensel bir kuralkızlar bu mu dert diyeceksiniz bazıları ama evet bana dert oldu,fotografcıdan gözlerim dolarak çıktım sinirden
Altı yıldır türbanlıyım
Kimlikte hala başı acık fotom var
Malum kimliklerin degişmesi gerwkiyo
Biometrik fotograf için fotografcıya gittik
Tabi heyecanlıyım ilk defa başı kapalı vesikalık cektircem cünkü,en güzel şalımı taktım falan
Fotografcı dediki kaşlarının ucu götünecek ve ayrıca biraz boslukta görünecek
Şalımı o kadar arkaya kaydırdımki yok yani görünmüyo cünkü kaşımın boyu uzun,nerdeyse kulagıma kadar:)
Aynı suriyeliler gibi oldu arkaya kaydıra kaydıra ,sonra sinirim bozuldu neyse başka zaman gelirim deyip cıktım,foto cektirmedim yani
Ya gercekten böyle bi şart mı var,saçla kaşın bitimindeki o boşluk görünmeli mi mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?